***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 23
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by doxinu
nu vreau sa par ca vorbesc neintrebata si te rog sa nu te superi ca intervin, dar fiindca si eu sunt in situatia Micai, da-mi voie sa-ti spun, ca fie si in gluma, afirmatia ta e putin lipsita de tact.
Crezi ca noi, fetele fara parinti in Bucuresti, am ales sa ne crestem copii fara ajutor doar ca sa avem statul de "bucurestence"? ;
are iz regal acest statut si eu nu stiu?
din punctul meu de vedere e un subiect sensibil pentru multe dintre noi si in asemenea cazuri e de preferat sa nu glumim, chiar nevinovat, asa cum ai facut-o tu.
[/quote]
Imi pare rau ca te-ai simtit jignita caci nu asta a fost intentia.A fost pur si simplu o gluma pe care mi-am permis sa o fac cu ea.Daca ea se va supara imi voi cere scuze,deoarece remarca pe care am facut-o era pentru ea!
Nu mi se pare deloc ca esti in situatia Micai din moment ce te ajuta soacra si nu il cresti singura.Nu stai non-stop cu el deci....te-ai simtit ofensata degeaba!
Si inca ceva si ai mei tot in provincie sunt deci mi-am permis sa fac aceasta gluma cu Mica,fiind in aceiasi situatie.Stiu ca este greu sa nu te ajute nimeni cu puiutul mai ales cand esti mama care nu te-ai desparit de el de la nastere nici 1 zi!O simt pe pielea mea.Tu poti spune asta?
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
[/quote]
ar fi sub demnitatea mea sa-ti raspund in vreun fel...
Ninutza spune:
Chris27, pentru Alma Daphne 1 anishor
Dianalaura, pentru Ianis Stefan
Irrinuca, pentru Dominic William
Blc_lia, pentru Theodora Maria
Mary_lou, pentru Patrick Andrei
Ramsy
Pozici Mirunica
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Pepsi spune:
chiar si cu 38.9C si toata familia beteaga, sot operat nu puteam rata sa o felicit ptr implinirea a unui anisor pe micuta noastra Alma Daphne, sa va traiasca chris si sa fie sanatoasa cu multe bucurii de la viata, si eu imi aduc aminte cum stateam cu sufletu la gura sa aud vesti de la voi doua!(nu sint cel mai bun exemplu, dar am 34 ani si mai vreau un bebe poate la anu, sau cind o fi, tu, esti inca f tinara, sa-ti ajute viata sa mai ai bebei daca mai vrei si sigur nu vei fi batrina)
la multe lunite ptr toti puii, sinteti pe ultima suta de metri! CIND a trecut timpul!? CIND!!!
ella, am plins la ce ai scris, dupa primul copil la fel m-am simtit si eu! chiar m-a luat prin surprindere, TOTUL s-a schimbat, si nu ma asteptam, nu mi-as da viata de acuma ptr ce nu aveam inainte, dar asta nu inseamna ca nu mi-a trebuit 1 an sa ma adaptez la viata mea de mamica!
elteka, imi pare tare rau ca a fost elias bolnav, eu, fac patrula de la unu la altu, febra, tot tacimul, in plus si eu sint palita, da rau de tot, asa ca sanatate multa, e cea ma importanta
ramona, merci ca te mai uiti la pozele alor mei poznasi, voi incerca sa mai pun citeva cind sint mai bine
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David