***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Irinuca_usa, pentru Erika

Addinel, pentru Maria

Lavini, pentru Radu Andrei

Abras, pentru Sara Kaly

Pozici Mirunica

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

La multe lunisoare puiutilor sarbatoriti azi !

Noi suntem "ocupate" toata ziulica : jucarii, povestit, plimbat prin casa...Nicole e tare activa si seara, la 7, pica frinta. Se mai trezeste pe la 2sau 3 pentru o portie de laptic, dar in general doarme. Eu in schimb am 1001 de ginduri: curind ma intorc la munca, sper ca Nicole sa se acomodeze cu ai mei parinti.. Mai nou imi este pofta de CEAPA !!!! Mi-am facut salata orientala si eram in stare sa maninc tot castronul...Nici cind am fost gravida nu am avut asemenea pofte, oare ce o fi !?!?!
Ma intreb daca sunt mamici care s-au intors la munca dar inca alapteaza seara/noaptea si eventual dimineata...As vrea sa stiu cum se descurca puiutii in timpul zilei, aveti ceva sugestii, sunt tare stresata cu schimbarea asta....O sa fiu plecata atit de mult- 8 ore- de linga Nicole si deja ma gindesc cum ne vom adapta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

la multi ani cu multa sanatate Victor Iannis de Eimotto, al doilea capsunel care face anisotul!

la multe lunite ptr bebei de mica, carrie, gabiu si numai_eu e ultima voastra lunita inainte de marele an!

madi, pediatrii nostrii gindesc la fel, citind ce scriai imi aminteam ca si la dominic la fel mi-a zis!poate au facut aceeasi scoala

ckristina, al meu barbat zice ca abia asteapta sa merg la munca sa ma opresc din gatit ca se ingrasa! saracuta sigur sarea aia de pe pufuleti nu au ajutat, da lasa ca nu esti tu mamica rea ptr atita, vom mai face greseli, cu toate facem, uite nu vezi eu cu otita ce am facut? i-am facut baie la 1 saptamina dupa otita perforata si i-a intrat apa in urechi avind timpanul perforat de mi-a urlat 2 ore....si eu m-am simtit fff vinovata, invatam din greseli

doxinu, stefan e mare acuma, poti pleca chiar daca suge si tu sa faci ceva ptr tine! e nevoie iti zic eu care sint tare mamoasa si nu imi las copii usor, dar face bine cind merg la aquaforme, si familia simte ca sint mai relaxata

lavini, felicitari ptr progrese, sa stii ca si eu il ciupisem pe dominic, apoi am inteles ca sint geci special facute la git ptr parinti neindeminateci ca noi

la multe lunite ptr bebei de addinel si lavini,

angela, eu am inceput sa-l obisnuiesc cu laptele meu in cana de bebei cind mai lipsesc, am inceput treptat sa=l las singur cu soacra si mai plec 3-4 ore sa se obisnuiasca, sa nu fie brusc 8 ore. e bine ca=l scoate la aer. nu bea mult lapte muls de mine, ii las tot timpul minim 70 ml mulsi dimineata, dar pe care niciodata nu-i bea. soacra in loc sa incalzeasca doar putin(i-am zis ca nu e voie nici la microunda nici pe foc) ea pune tot, si bebe nu papa si ii aruncam! asa ca acuma o "educ" sa nu mai puna tot, sa puna doar putin, ca desi pare putin se scot greu!si pacat sa-i arunc, ii pot congela, sau pastra 7 zile in frigider. dar am de lucru cu ea ca tot zice ca a doua zi nu mai e bun laptele meu in rest il voi alapta tot timpul cit voi fi cu el si vrea

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Vali5
Cica nasa ar trebui sa-l imbrace din cap pana-n picioare, noi sa luam un cadou nasilor. Pe tava pui ce te intereseaza pe tine (chei masina, carte, bani, etc) si i se da sa aleaga de 3 ori. Dupa prima alegere i se ia tava din fata, se amesteca obiectele, apoi i se da din nou si tot asa. Aaa, si in panlica cu care i se leaga motul trebuie prins un banut. Nu m-am lamurit ce e cu turta aia care se rupe, unii zic ca doar la fete se rupe turta. Nu stiu...

Da, numai la fete se rupe turta (ca la mirese) si, teoretic, nu ar trebui sa li se ia motul. Dar io o sa i-l iau Marei. Uite, de treaba asta cu banutul nu stiam. O sa incerc sa gasesc unul gaurit, de-ala de salba.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor, multumim si voua de urari lavini, poohy, tudorcatalin, mica0307, madi, pepsi ( scuza ca nu intru mai des dar de cand l-am mutat pe Albert in dormitorul lui-acolo unde am calculatorul), mi s-au micsorat reprizele de stat la calculator la minim

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Irinuca, pentru Erika; Addinel, pentru Maria; Lavini, pentru Radu Andrei; Abras,pentru Sara Kaly.

hei, Graviduta, tot tonica si optimista ai ramas. De fiecare data cand citesc mesajele tale mi te si inchipui (mimica si gesticulatia). Noi ii dam mai nou branza din comert, fara sare, cica cea mai buna e cea de la monor, zice pediatra, noi i-am dat si de la milli, ca nu prea aveam timp de facut branza in casa.

pepsi, mult succes peste o luna cand te intorci la lucru. si pe david si dominic, ca tocmai am apucat sa vad si eu pozici cu ei.

doxinu, ioana13. of, eu sunt o rasfatata ca aseara am fost la un suc cu o prietena. Sotul meu sta saracul uneori toata ziua cu razvan cand sunt eu la lucru si bunica nu e libera si nu se plange niciodata. Mai mult, in timpul asta imi da si raportul pe messenger ca l-a schimbat, i-a dat papa, se joaca, ii citeste. Nu stiu cum reuseste ca eu cand stau cu el nu prea am timp sa ma apropii de calculator. Cred ca sunt prea stresata.

mesajul asta l-am scris aseara, dar dintr-un motiv necunoscut nu am reusit sa-l public, mai incerc si azi. sper sa nu apara de mai multe ori.

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mica, uite ce am gasit pe site ul reclama mascata//avertizare

Ingrediente: un piept de pui, 3 rosii potrivite, 2 lingurite de ulei de masline, un praf de sare, un catel de usturoi, patrunjel.

Cum se procedeaza:
Se taie pieptul in 6-7 bucati, se caleste cu putina apa in uleiul de masline, iar dupa ce este aproape fiert, se adauga rosiile date prin razatoare si sarea.

Spre final, in ultimele clocote, se pune usturoiul tocat marunt si patrunjelul. Se opreste repede focul pentru a nu se pierde din arome.

Va iesi un ostropel gustos pe care copilul tau il va savura!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ninutza, Ramona, Pepsi, Angela, multumim mult pentru urari!Nu-mi vine sa cred ca pustiul meu face azi 10 luni, a trecut asa repede timpul, parca mai ieri eram burtoasa...Oricum, astept sa-mi rezolv si eu micile probleme aparute dupa nastere si sa trec la treaba pentru surioara lui Andrei.Sotulache imi marturisea acum doua zile ca se simte foarte implinit, era cu copilul prin parc, il plimba de manute, radeau impreuna si imi zicea ca are o satisfactie foarte mare;asa ca vrem sa completam familia cat mai repede..

Vreau sa urez si eu un "la multi ani" special pentru Mariuca de Addinel, sa creasca mare si sanatoasa(frumoasa este deja).Va pup!

Pozici inca nu am apucat sa vad, dar poate reusesc azi, desi o sa fie cam greu ca am inceput curatenia de Paste.Si inca ceva:maine as vrea sa mergem intr-o mica plimbare pana la salina, in Prahova.Voi ce stiti, e ok pt bebelusi sa intre in salina?O sa-mi sun si pediatra, dar voiam sa stiu si parerea voastra.

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ramona, merci, sa stii ca si eu ma gandisem sa-i iau din comert, nu cred ca ar fi cine stie ce risc. O sa o intreb pe pediatra. Dar cume branza aia de la monor? E impachetata sau vrac? Ai idee daca gasesc in Carrefour? Hei, peste cateva zile e ziua ta!!!

Lavini, daca nu ma insel, A fost Liviana si parca l-a luat si pe Bogdanel. Dar poate intra ea si-ti spune.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Graviduta, noi am gasit monor la cutiuta in cora din militari, din carrefour orhideea i-am luat branza cu samantana de la milli (ca tot din lapte milli ii faceam si branza de casa), nu am vazut aici monor. Exista si cutiute numai cu branza de la milli, fara smantana, asa ca le alternam. Ii dam cam jumatate de cutiuta dimineata combinata cu un fruct( un mar ras sau piure de caise sau piersica la borcanel), ca numai branza simpla nu mananca, o scuipa.

Si mai am si un sot care sta cate 5 minute si se uita la etichetele de pe alimente. El a zis ca e ok branzica de la milli ca nu are sare si nu stiu ce conservanti care nu sunt ok. Eu nu ma prea pricep.

Da, peste cateva zile sarbatorim. Multumesc de floricica.

A, e simpatica semnatura ta cu Mami de Mara vrabioara, suna foarte dulce.

Lavini Ce frumos! Tinem pumnii pentru surioara de Andrei!!!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput