***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 13
mica0307 spune:
ckristina parca tu ai facut ostropel de pui? Mai ne spui si noua o data cum ai facut?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Madi spune:
Buna mamici!
In primult rand vreau sa urez LA MULTI ANI!!tuturor capsunicilor si mamicilor lor care s-au serbat zilele astea.
Imi pare rau ca este cu intarziere, dar o saptamana nu am avut calculator. Mi-au sarit prizele si mi-au facut sistemul praf, era cat pe aici sa pierd toate pozele Anei (de la 3 luni incoace) Noroc ca a reusit sotul meu sa recupereze datele cu un programel, ca altfel nu stiu ce faceam. Asta sa imi fie invatatura de minte, sa salvez mai des poze pe dvd-uri. Mi-a lipsit forumul zilele astea, dar recunosc ca am avut mai mult timp pentru altceva, ca de exemplu sa citesc (am terminat 2 carti, mici, e adevarat )
Ieri am fost cu Ana la pediatru, pentru o evaluare generala inainte de 1 an (eu merg cu ea lunar la medicul de familie, care nu e pediatru, dar se ocupa si de copii, si mai merg o data la 2-3 luni la pediatru) Am fost la Medicover Victoriei, la Rodica Nanu (o apropiata a Ginei Palicari - nu aveam cum sa ajung in programul acesteia) si mi-a placut si de dansa. Eu eram stresata sa nu aiba ceva la picioare - dar nu are. Are 8900 (cu pampers) si 70 cm. Am intrebat-o ce sa fac cu laptele, daca sa trec la lapte de vaca de la 1 an si doc mi-a recomandat sa ii dau formula pana la 2 ani. Mi-a explicat ca laptele de vaca nu are atatea calitati ca si laptele formula, si cum eu nu am alaptat-o decat ff putin (si si atunci a fost mixt)ar fi bine sa mai continui cu formula. Mi-a mai spus sa ii dau Vigantol pana in aprilie 2009, sa o spal pe dinti (pentru ca se deprinde si cu obiceiul si inghite si fluor de la pasta de dinti) sa o las sa mearga de-a busilea cat mai mult ca isi intareste coloana vertebrala. Despre mersul in picioare mi-a spus ca nu e tocmai indicat sa o tin mult de manute sa mearga, ca ar trebui sa o las sa se descurce singura (sa mearga pe langa mobila etc). Iar despre pantofi - cand va merge sa ii iau cu talpa rigida si cu ridicatura aceea pe talpa, si pana atunci cat mai mult desculta.
Despre mancare: mi-a recomandat sa nu ii dau ficatel de pui pana la 2 ani. In privinta sarii mi-a spus ca pot sa ii dau alimente care contin putina sare - cum ar fi de ex. cascavalul, Branzica de casa sau telemea desarata, dar in rest sa prefer fara sare. Fara mezeluri pana la 3 ani, fara dulciuri cat se poate, fara jucarii si televizor la masa. (am scris toate astea ca ma gandesc ca mai intereseaza pe cineva).
Ca tot vorbeam de mancare, azi meniul nostru a fost compus din: iaurt dimineata, la pranz sarmalute de pui in foi de stevie (ii plac) si diseara cred ca ii fac un cartof dulce copt cu unt si branzica.
Ella cum ziua Anei pica de Paste anul asta, noi o sa o serbam cu mai multi la ruperea turtei cand mergem la restaurant.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
Madi, ti-a zis cumva de ce nu e bine sa dai ficatel? Eu i-am tot dat Marei o data pe saptamana sau la 10 zile. Oricum, multumim de precizari, sunt f utile.
Mai aveam o intrebare, dar uitasem: voi cum faceti branzica de casa? Ca mie imi iese tot timpul f inecacioasa. Chiar daca nu o scurg prea tare. De regula, ii iau lapte pasteurizat (nu UHT, dar nici de-ala la punga nepasteurizat), il pun la fiert si, cand e sa dea in clocot, pun un iaurt mic, de regula Tnuva, si amestec pana se separa zerul. Apoi strecor.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
Legat de intrebarea Livianei, gasiti aici http://www.cofetariaalice.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=41 modele de torturi pentru aniversare. Poate va inspirati sau poate comandati la ei. Mie mi-au placut mult.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Io ii fac barnzica de casa din lapte UHT si nu iese deloc inececioasa.La 200ml de lapte ii pun jumatate de iaurt(150gr.)si iese exact cat sa pape odata.Simpla sau amestecata cu ceva.
Tot nu am inteles si io cum arata papuceii pe care spuneti ca ii cumparati puiutilor vostrii.VA mai rog odata daca se poate un link sa vada si ochiu meu ca sa inteleg ca sunt tare nedumerita.
MAdi multumim ca ne spui defiecare data si cu atata precizie indicatiile dr.Pe mine chiar ma intereseaza si le gasesc foarte interesante.De pantofiori asa mi-a zis si mie pediatra,cu piciorusele goale la fel,ficat a zis 1 data pe saptamana caci are fier dar si toxine,cu sarea si noua ne-a zis ca un praf merge insa io am ales sa nu-i dau pana la 1 an.Oricum super informatiile
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ckristina spune:
quote:
Originally posted by mica0307
ckristina parca tu ai facut ostropel de pui? Mai ne spui si noua o data cum ai facut?
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
mica, sunt dezastru in bucatarie;de cand e cu mine situl mananca zilnic spaghete;norocul meu ca nu i pretentios.(dar daca ar trece in vizita pe la pepsi.... cred ca s ar schimba.
liviana, i am dat gusto cu surprize si din cei clasici de baia mare.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
doxinu spune:
Fetelor cine a fost azi la baby expo?Am vrut sa merg si io ca oricum ne ducem in fiecare zi in Tineretului dar acnd am vazut cate masini erau in parcare am renuntat,mi-am parcat frumos masina unde am mai gasit un locsor liber si am plecat in parc.nici cand am plecat din parc pe la 4 nu era mai bine.Sper ca maine sa fie nitel mai liber caci in we. stiu ca este omor.de ce nu or inchiria si ei o sala mai mare caci acici este foarte mic locul si atatia oamnei.....offff....
Astept parerile voastre.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Off topic:
Noi am ramas singurei acasa ca tai a plecat la fotbal.L-am asteptat toata ziua sa vina de la servici si el a plecat.io niciodata nu-mi fac timp pentru mine dar el gaseste intodeauna.....offff fetelor cateodata i-as spune catevaaaaaa......da' nu mai scapa el mult.Se duce foarte rar poate 1 data pe luna dar io nu ma duc nicaieri(sunt legara se STEFAN cu tzatzi).Cand este acasa nu-mi vine sa ii las sa plece fara mine si sa ma mai odihnesc si io ,pentru ca simt ca pierd timpul pe care l-am petrece toti 3!
minunea noastra Stefan
Ioana13 spune:
Doxinu cam asa e si al meu sot, citeodata... Numai ca el lucreaza de pe la 14 in fiecare zi, asa ca dimineata e cu noi. Citeodata mai trag si ei cite o fuga singura prin oras si e atit de bine; atunci il vad pe Patrick ca se bucura de intoarcerea mea, ca in rest numai de tata-su se bucura cind il vede, daca pe mine ma vede toata ziua. Dar, ca si tine, si eu prefer sa mergem/stam toti 3 decit sa ies singura, dar, totusi, daca ies tare bine imi face(un tuns/frezat, cumparaturi relaxate...) O sa vina vremea cind voi merge la servici: eu dimineata, tati dupa masa... vremuri grele O sa ne mai spuna Patrick ce face celalat.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Vali5 spune:
M-am oprit din treaba pe ziua de azi. Sunt rupta... Si mi-e urat ca sunt singura acasa asa ca mai intru pe aici sa vad ce mai faceti
doxinu, ma gandeam eu ca Andrei nu e singurul stirb de aici
lavini, bravo pentru progresele facute, cat despre accidente, se mai intampla. De exemplu, cand i-am luat prima oara siret pentru suzeta (pe la 1 luna cred) i-am prins si pielea cand am prins-o de bluzita.
poohy, uite un pentru pufarina Manu.
ella, noi o sa-i luam motul lui Andrei pe 19, acasa. Nu vreau sa suprapun ziua lui cu Pastele. Va fi restrans, doar nasii, socrii, parintii si bunicii mei. Si a doua zi o sa facem un gratar cu prietenii. M-am interesat si eu in stanga si-n dreapta despre ce trebuie facut. Cica nasa ar trebui sa-l imbrace din cap pana-n picioare, noi sa luam un cadou nasilor. Pe tava pui ce te intereseaza pe tine (chei masina, carte, bani, etc) si i se da sa aleaga de 3 ori. Dupa prima alegere i se ia tava din fata, se amesteca obiectele, apoi i se da din nou si tot asa. Aaa, si in panlica cu care i se leaga motul trebuie prins un banut. Nu m-am lamurit ce e cu turta aia care se rupe, unii zic ca doar la fete se rupe turta. Nu stiu...
Ma bag la somn ca nu mai pot. Noapte buna!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007