Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 6
miki04 spune:
Va multumesc tuturor ca va ganditi la noi la ora 17 o sa fim la medic, abia maine cand o sa ajung la munca am sa va povestesc ce-am facut, deoarece acasa nu merge iarrrr calc.
Azi n-am facut nimic la servici....nu sunt in stare sa fac nimic....
mayaione spune:
Miki imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat, cred ca a fost groaznic momentul. A patit-o baietelul unei cunostinte de pe forum, s-a inecat cu saliva in somn si mamica lui la fel a procedat, i-a tinut limbuta pentru ca se sufoca, poate a fost si la voi la fel, sper sa nu fie nimic grav.
Koko as intra mai des dar deocamdata nu mai am calculatorul meu,a avut Ana grija sa strice laptopul lui tati si mi-a confiscat calculatorul acum. Ce rau imi pare ca nu sunt pe aproape sa va vad si eu cand veniti.
Miro cum te mai simti? Ma luase si pe mine putin raceala, am rezolvat-o repede cu Nurofen plus.
Mephala superbi copilasi ai, Teo are niste ochisori si gropite de-ti vine sa-l papi.
violeta69 spune:
va salut si eu
sper sa aveti o zi frumoasa ca eu am fost cam deprimata azi
cred ca de la primavara mi se trage!
sanatate multa puiului mic de miki....
si ...intr-adevar,frumoasa dbunny![]()
a noastra,seamana cu casanovitza...respectiva!![]()
pt toate fetele,cu scuze ca nu ma simt in forma.....multi
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
lizzy spune:
miki, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatii, nu stiu nimic in zona asta, dar am intrat totusi sa te rog sa ramai calma si optimista. adi te vede si nu ai voie sa clachezi in fata lui. stiu ca esti ingrijorata cum numai o mama poate fi, dar trebuie sa ai incredere ca e ceva rezolvabil.
mergeti la NPI, cereti pareri de la 2 medici, vedeti ce e de facut. trebuie sa fie bine. sa-ti spui intruna asta. ne gandim la voi 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
aka spune:
vroiam sa va spun sa stabiliti intalnirea, cine stie poate da o fuga si noi daca facem pastele la socrii. dar nu promit nimic. sau poate se muta locul intalnirii mai aproape de capitala. si asa sa vina si Angi.
dayanara arati super. si spui ca la picioare te ingrasi, si eu la fel. in alta parte nu, doar la picioare. astia erau ultimii blugi ![]()
Desiree bine ati revenit pe plaiurile natale. da un buzz cand vrei sa ne vedem.
multa sanatate Miro. ne-ai aratat jucariile pe care le-a adus tati? ca nu mai stiu, dar parca nu...
Mephala bine ai venit. tre sa vad pozele, ca am vazut ca tot iti lauza baietii.
Kokorina treaba cu caciula e nasoala. adica frica sa nu raceasca, asa incat am ajuns sa infofolesc copilul. stiu, nu e bine, dar deocamdata nu ma pot abtine. am citit ca poate fi sensibila 5 luni si incerc sa o feresc cat pot.
Roxana, Violeta
.
Miki la o convulsie m-am gandit si eu. un fel de spasm mai bine zis. va vedea doctorul din ce cauza a aparut, si s-a si repetat. vei vedea ca totul va fi bine.
ps. a dormit vreo 3 ore, acum s-a trezit. am fugit.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
dayanara spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ivan e un scump. Ce varsta are?www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

uitasem: are 16 luni, e nascut pe 2 decembrie, ca bubamara lui marani cred :)
marani, apropo la ce ora ai nascut ? eu la 1.30 noaptea, eram internata de pe 1 dec de la 10 dimineata , credeam ca se va naste de ziua romaniei :)dar n.a vrut si asta ca il ajutau toti cu oxitocina :)))
ivan si dayanara
Mirona spune:
salutare fetele,
sunt nitel mai bine - ma bucur ca nu a trebuit sa-mi chem sotul de la lucru. Am si fost cu Kara in parc - deci sunt spre bine - igor cu succes durerea din gat si pe cea de cap. 
miki, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Nici eu nu stiu nika despre asa ceva - tinem pumnii dupa ora5 si ne gandim la voi. Te asteptam maine cu vesti. 
am pus aici ceva poze noi - parte din ele sunt de la o zi de nastere a unui baietel si parte din ele sunt cu noile jucarii.
Incepe sa-mi placa tot mai mult noua jucarie a Karei - are pe laturi douafante in care poti pune creioanele colorate. Eu pun toate creioanele in partea stanga - iar Kara le ia si le transporta pana in partea dreaptasi le pun in acea fanta - IDEAL - de la stanga ladreapta - ca in metodele Montessori.
Aveti acolo si un filmuletz sa va delectati cu Kara cantand. ![]()
imi pare rau ca nu va iau pe toate pe rand - dar s-a trezit si ma cere.
v-am pupat 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dodo-pui spune:
intregul
al regasitelor,
Dragelor eu scriu mai rar despre progresele lui Bodoganici
caci asa apar ,dar cum apare ceva fiti convinse ca veti afla caci sigur ma voi bucura si daca nu cu voi atunci cu cine
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
bamboletta spune:
Salutare
Astept cu nerabdare ziua de maine
cica va fi soare la Iasi si vreo 18 grade 
la ce ora au ultima masa fulguletii vostri?
Alexandra-
de la Bacau pana la Iasi sunt cam 2 ore
Angi-
Iulia sa se faca bine
Roxana_c-din pacate nu am rude la Bacau dar poate gasim ![]()
Mirona-da e departe Tim de Iasi
,f interesanta jucaria Karei care e din ce in ce mai scumpa 
Kokorina-ma si vad Samanta cu bagheta magica
,Antonia e mai bine cu manuta asteptam un ulei miraculos sa ne vindece mai repede,ce mai fac sandokanii?
Dbunny-ce frumos papa Dani iaurt 
Miki-offf doamne cred ca ati tras o sperietura,tinem pumnii sa fie totul ok
Dayanara-arati f bine si Ivan e tare scump 
Violeta-
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lizzy spune:
miro, a venit ursache! multzam! cred ca ne va place. dar n-are pompa! cu ce sa-l umflu?! scuip io plamanii sau cum fac? :))
aaa, si merci de dvd-uri. de abia astept sa le vedem ;)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc