Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Mirona spune:
ce fac astia? acum chiar si eu sunt indignata!!!
nu-i fair play asa ...
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Anina_n spune:
Bleah, pleaca Alexandra !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
crinuta spune:
Toti au o bila neagra de la mine.
Alexandra era preferata mea.
Sunt total dezamagita de tot.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Mirona spune:
asta e!
- noapte buna fetelor - va pup si ne vedem sambata viitoare.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Anina_n spune:
Au eliminat concurentza !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
crinuta spune:
A inceput sa ma oboseasca Oana cu tonul ei plangacios. Deja ce e prea mult strica.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Au eliminat concurentza !
Ai pus punctul pe i.
Sunt dezamagita de toti. Din clipa asta mi-e indiferent cine iese Megastar. Nu m-ar mira sa iasa Octavian.
Imi pare tare rau de Alexandra.
Crinuta si Rayan
Anina_n spune:
Nici mie nu-mi mai pasa cine castiga la final. Cum a zis si Iantu, vom avea un finalist Megastar, prieten cel mai bun.
Anina_n spune:
Iar Oana vine cu povesti cum ca Alexandrei i s-a mai tot dat cate o sansa de colegi, desi publicul nu i-a acordat-o. Ei bine, Oanei publicul ii tot da o sansa, desi dezamageste. Cel putin, pe mine, de cand cu melodia aceea cu "Lenea" m-a dezamagit in fiecare sambata.
Noapte buna, fetelor !
Crinuta, merge un pahar de vin, acum.
PS - Eu credeam ca Oana si Florin o vor salva, ca mi se pareau mai corecti, dar au preferat sa elimine concurentza. Cum a scris si crinuta, m-au dezamagit cu totii.