Megastar (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirona spune:
ce enervanta e Raicu .... in dialogul cu Florin ....
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Edessa spune:
A <<emis>> mai devreme o duma..., ceva de genul:<<dupa ce mor, pe unii ii apreciem mai mult decat trebuie...>>. Ati fost pe faza?
Anina_n spune:
Ce greseala, Doamne ! Eu n-am fost pe faza.
Ati vazut unde a fost Gica Petrescu ?
Probabil vor canta toti finalistii de la Megastar, cate ceva....
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Mirona spune:
va plac Larisa si Cosmin?
mai bine ne lipseau ...
Anina_n spune:
A fost groaznic momentul lor !
Citind pe forumul Megastar, am aflat ca Maria trebuia sa cante "Da, Doamne, cantec !".
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Anina_n spune:
Dintre Octavian si Alexandra, sper sa plece Octavian !
Mirona spune:
atat i-a fost lui Octavian. o vor alege pe Alexandra din nou - si pe buna dreptate - e mai buna decat el.
imi pare rau pt el - mie imi placea.