Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
miki_baby spune:
Irinouk, pana la 13 kg in general, deci pana la 1 an aprox.
Miri, bafta la scoala de soferi!!
Miki de
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madalina28 spune:
Irinuka scoica se utilizeaza pana la varsta de un an nu este in functie de kg,cel putin asa este a mea. toate fetele.
Madalina de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
irinouka spune:
madalina, miki-finland, multumiri!
ma bag la somn acum, pupici tuturor zuzelor si clontzopeilor!
paaaaaaaa!!!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Of, la noi se preconizeaza un bairam in seara asta... Nu dat de mine, bineinteles... Oricum nu dormea dar... Asa... Zic si eu...
Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
miki, bine ca mai esti prin preajma... Ai mai pus poze cu gagalicea?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Hellaaau! Chiar nu mai e nimeni pe aici??? Eu ma plicti'... Am pus niste rufe la spalat... Tre' sa astept sa se termine programu' sa le scot, il hranesc pe baby, il skimb si la culcareala... Intre timp speram sa ma "inconversez" cu vreo zuzica... Eh, las' ca gasesc eu ceva de facut...
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Nu stiu cum sa mai asez culorile la semnatura... 3 chestii erau ideale, da' de cand cu linkul cu filmulete s-a dat peste cap toata treaba hihihi
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Am plecat si eu sa ma culc... Ca vad ca toata lumea doarme, nici un bebel nu plange, toate's roz pe la voi... Bine, ma bucur pentru voi! See ya maine seara!
Povestea nasterii
Ne facem mari!
laura_dimitris spune:
Gratiela, stiu ca am mai spus-o dar... ce copii frumosi ai !!!! Imi place la nebunie fotografia in care tudor doarme (pe burta lui ozi?) iar ozi il saruta in crestet! Sunt niste ingerasi amandoi! De ce nu ai participat la concurs cu fotografiile tale???
Miri, am vizionat fotografiile puse pe " nerasuflate"!!!!
Doamne ce frumosi... apropo, amandinele sunt prajiturile mele preferate... parca erau doua amandine pentru mine bebelusii frumosi. I-as fi mancat cu mare placere asa de dulci sunt!!! Iar comentariile tale la fotografii sunt bestiale... chiar ceea ce spuneai tu exprimau fetisoarele lor dulci....
Ellenuta, ce dragutza ai fost ca ai sezizat ca pe 5 a fost ziua lui eleni !!!! Multumesc mult de urare !!!!
Eu de 2 zile sunt tot in urma cu un capitol asa ca desi am intrat pe 5 pe forum nu ajunsesem la urarea ta... Abia acum am sperate sa ajung la zi pentru ca sunt trezita de la 4 dimineata!!!
Mitusle, pup ochisorii albastrii, manuta grasuta si mutritele lui bbC haioase!!!! Ce hainute frumoase are!
Miutza, eu cred ca este bine 850 ml de formula. Si eleni amea mananca tot nan. Si ajunsese la un moment dat si ea la 850 ml pe zi apoi... habar n-am de ce! - a inceput sa manance mai putin, sa fie mai mofturoasa... o suspectez ca are rosu in gat. azi merg cu ea la dr. sa vad.Frumoasa clopotica ta ca toti clopoteii de aici!!!
Fac o pauza ... ma duc sa beau putina cafea si sa fumez o tigara inainte sa mi se scoale copilasii!!!
Am ajuns la pagina 5 din acest capitol!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Mitusle, eu ma "inghesui" bucuroasa cu eleni a mea la BBC al tau... am crezut ca este deja "ocupat"... Mai ales ca imi place tare mult si "cuscra"care cred ca este prahoveanca d'a mea nu?!... parca ma vad la batranete cu cuscra la o cafeluta si o tigara....
Acum, sa aleaga el intre eleni si sara de gatta ca vad ca are concurenta serioasa eleni a mea!!!
a, am vazut filmuletul cu vaiete... lui bbC ca sa ma ierte ca rad de "durerea" lui dar...
este bestial cum se vaita el acolo...
Gatta, si eleni scanceste in somn, cu ochisorii inchisi.... Cred ca viseaza si viseaza urat... Oare ce pot ei sa viseze acum? Alteori clar ca viseaza frumos ca rade in somn.... Imi pare tare rau ca nu i-a trecut nenorocita de conjunctivita... Lui eleni i-a mers bine cu tobrex si i-a trecut in 3 zile.
Ema, ce frumos este milan si ce gravidutza sexi ai fost!!!! Si se vede de la o posta ca nu te chinui cu kilogramele nici acum dupa nastere....
Angi, pe pupi cel frumos si precoce si pe mamica lui!!! Am visar acum 2 nopti ca era 11 aprilie si ne intalneam
Abia astept sa te cunosc!
Jelimoni, este bestial robert la gimnastica!!! Si pare tare bucuros ca face gim... Mai pune filmulete ca sa invatam si noi cum sa facem!!
Honey, m-ai facut sa rad tare imaginandu-mi-te
"Il de-mufez de la san, ma dau jos si merg in spatele masinii, in portbagaj,sa-l schimb (fain sa ai masina gen jeep... e loc super in portbagaj ).
No...si numa unde nu ma vad cu sanul atarnand obraznic afara...asa ,in voia lui. Nu stiam de ce ma inteapa sfarcul... era de la vanticel."
LalaD, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme cu lapticul....Nu stiu ce sa zic pentru ca eleni a mea a acceptat imediat biberonul si formula de parca zici ca asta a asteptat de cand s-a nascut....
multi si sper sa rezolvi problema!!!!
Dina Dorina, bine ai venit! sigur ca te primim!Povesteste-ne despre bb Tudor!
Alina-kalos, pe dariutza cea frumoasa!! Este ca o printesa in fotografiile imbracata in rochita alba cu fundite roz!!! Eu mor de ciuda ca nu i-am gasit pana acum nicio rochita potrivita pentru a mea.... De unde i-am luat acea rochita ?
Gatta, dimitris al meu a mancat exclusiv milumil de la o luna si nu a fost nici macar grasut daramite obez.... Eu acum ii dau lui eleni nan pentru ca milumil - din cate imi amintesc eu...- avea un gust mult mai dulce decat nan-ul... si nu vreau sa o obisnuiesc cu gustul dulce asa cum am facut cu dimitris care mai lua si ceai baby drink care este tare tare dulce... Nici acum nu bea lapte decat daca are nesquik in el sau zahar...
Alinuta, LA MULTI ANI pentru 4 luni implinite de frumoasa Ana !!! Nici eu nu o serbez pe eleni cu tortulet.... Ma gandeam si eu ca se intampla asta pentru ca este al doilea copil dar mai spun si ca incerc sa nu mananc asa de multe dulciuri... Ca daca as avea un tort in fata... l-as manca cel putin jumatate, nu?!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni