Minunile exista!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Motannel spune:
Chowpersa, ce povesteeee....!!!! M-ai tinut cu sufletul la gura! Teodora mea ii trimite un pupici lui Alex!!! Iar eu va urez sa aveti parte de sanatate si de tot ce e mai bun pe lume!!!!
Intreb si eu ... a doua sarcina a ta poate fi la fel? (Doamne fereste!!!!)
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Chowpersa, ce povesteeee....!!!! M-ai tinut cu sufletul la gura! Teodora mea ii trimite un pupici lui Alex!!! Iar eu va urez sa aveti parte de sanatate si de tot ce e mai bun pe lume!!!!
Intreb si eu ... a doua sarcina a ta poate fi la fel? (Doamne fereste!!!!)
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Multumesc!
Si cel mai probabil ca DA!Si a doua sarcina ar fi cam la fel.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
super98 spune:
Wow Dana! Felicitari!
Am stat cu sufletul la gura pana la sfarsit...m-a emotionat la maxim. Ai fost super curajoasa.
BRAVO!!! Uite ca povestea ta m-a facut sa lupt pana o sa reusesc si sa nu dau inapoi nici macar o secunda.
Eu ma chinui de 2 ani si jumatate si o sa merg mai departe pana o sa reusesc, mai ales ca mi-ai dat o mare speranta in suflet acum.
Te pupicesc si-ti doresc numai bine.
HRISTOS A INVIAT!!
andreea81 spune:
Si pe mine m-a impresionat experienta ta si ma bucur ca bunul Dummnezeu a fost alaturi de tine, te-a tinut sanatoasa si ti-a dat aceasta minune de copil!
P.S. Sa iti traiasca si nepotica, frumusica Diana! Astfel de copii frumosi imi doresc si eu! Va pup!
Beatrice1982 spune:
foarte frumos....sa fiti fericiti si sa mai aveti o fetita..............................................va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/