Strumfi de iulie-august 2007 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana75 spune:
iulia. Ma bucur ca ati ajuns cu bine. M-am amuzat cu incalzirea globala. Voi ati plecat de tot in germanica?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Luna1 spune:
Lia aici ti se recomanda ca la pregatirea mancarurilor bebelusilor sa se foloseasca lapte de vaca INTEGRAL deci nu degresat, pana la varsta de 2 ani copiii au nevoie de grasimi naturale, nu se dau lapte degresat, iaurt degresat etc. Deci eu zic ca faci foarte bine daca ai incredere in vacuta. Insa nu se recomanda consumarea lui ca si bautura principala (adica nu se inlocuieste laptele de san sau formula cu laptele de vaca pentru ca nu contine vitaminele si proteinele necesare).
Noi nu cred ca vom face petrecere mare pt Adelise anul acesta , poate un gratar cu prietenii apropiati pentru ca planuim o iesire in Italia in vara asa ca acolo se duc banutii nostri. Insa cand isi va putea aminti cu siguranta va avea o petrecere minunata.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
liadorian spune:
Luna, m-am linistit... Cred ca trebuia sa mai aud chestia asta de la altcineva ca sa fiu eu sigura. Ideea e ca iaurtul a fost primul aliment pe care l-a acceptat Una cu placere si acum ii pun cate putin in legume, in fructe etc. pe langa o masa de iaurt cu cereale. Deci mananca zilnic destul de mult (cat inseamna mult la ea )
Foarte faina destinatia voastra de vacanta...
Cred ca eu una trag pe dreapta. Poate prind ceva somn, fiindca in ultima vreme pe langa trezirile Unei am si niste insomnii destul de bizare...
Somn usor tuturor!
mychydutza spune:
Lia eu ii fac iaurt din lapte de 3,5.
intrebare: bebele vostru doarme cu pernutza?????????
noapte buna....
*mihaela*
Luna1 spune:
Mihaela nu, fara pernuta.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cafera spune:
Karliiiiiiii, ma bucur ca esti aici. Cum altfel, ca e sfarsit de capitol si nu putem una fara alta. Eu sa stric, tu sa repari!
Stiu ca nu sunt prea veche pe forum, nici nu am pretentia ca ma cunoasteti atat de bine incat sa puneti pret pe vorbele mele, dar am si eu un "simt" si miros oamenii. Indiferent ce zic unii, sau cat te culpabilizezi tu, Karliguto, pentru mine esti si ramaii o fata desteapta, cu mult bun simt si care mai pune si suflet, chiar si intr-o lume virtuala.
olguttza spune:
'mna seara!
si eu i-am facut Olgai zilele astea branzica din lapte de vaca - vaca proprietate personala , de la tara - si a iesit mult mai consistenta, mai legata, mai grasa. o sa incerc sa-i fac si iaurt (desi e innebunita dupa tnuva), si smantana.
la noi, petrecerea de 1 an va fi una campeneasca.
Mihaela, de regula, mergem in parc. dar mai scapam si pe "dupe blocuri" - impropriu spus, caci o tinem langa pe giurgiului, pana la drumu gazarului si-ndarat la metrou, si tot asa.
Olga doarme pe perna normala de cand cu tusea si mucii, dar a dormit pe pernuta si cand era mai mica, pana a prins gustu somnului pe burta.
Luna, cauta in urma pozele Sabinei de Carla. alte plete...
Tizo, ma persiflezi?
noapte bune!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
karligutza spune:
cafera, merci!
luna, celelalte fete... va multumesc personalizat, detaliat, maine.... acum ma doare capul rau de tot...
de aceea o sa schimbati voi capitolul...
acu chiar nu pot, fac si racituri la miez de noapte si ma doare capul ingrozitor! am uitat sa mananc azi pana pe la 17-18.. adica am mancat prostii si nimic consistent!
noapte buna, dupa ce pun raciturile in castronele ma duc si eu sa ma intind in pat! zzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
cafera spune:
CarlaV, mi-ai facut o mare bucurie cu ideea de a o asculta pe Tatiana Stepa.
Mi-am adus aminte de Cenaclul Flacara... Ei, da, eu am fost la cateva spectacole, pe vremea aceea si nu pot uita cum un stadion intreg canta: "in seara asta, mama, lumea e mea; o lume de douazeci de ani..."
Ce amintiri... Oare fetele mele vor avea parte de asa bucurii marunte, dar care sa le ramana intiparite peste ani? Mai putem spera ca poezia, muzica si frumosul vor fi pretuite la aceeasi valoare?