mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

jasmin-asa ca-s bune,
Tu lucrezi,?

danayara-ce misto sunt sandalutele,de unde le-ai luat?

ma duc sa mai adun de prin casa si iesim la plimbare,pana nu vine ploaia.

dbunny-cum se descurca DANIEL,cu limba cum ii vorbitzi,el a inceput sa vorbeasca,?
Te intreb ca Alvaro inca nu vorbeste doar mama,papa, apa,si in limba lui cuvinte care numai el le intelege hihihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Geanina, nu, nu lucrez... Lucas nu are decat 6 luni, iar eu nu sunt de acord sa-mi las bebelusul la cresa de la 4 luni, ca spaniolii... mi se pare o cruzime sa-l las atat de mic. Ne e destul de greu sa traim dintr-un salariu (Dan castiga binisor, ne permitem de toate, mai ales pt Lucas nu facem economie, dar nici nu reusim sa strangem bani albi pt zile negre), dar momentan am decis sa stau cu el mai mult timp, cel putin 1 an... in afara de asta nu stiu ce as putea lucra aici, ca eu in Romania sunt traducator de spaniola, iar aici binenteles ca meseria mea nu-mi foloseste la nimic...

aaa, si normal ca Alvarito nu vorbeste inca... copiii carora li se vorbeste in 2 limbi vorbesc mai greu...
pupici si tie

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

danayara-ce misto sunt sandalutele,de unde le-ai luat?

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

alea rosii sunt de la zara iar alea bej de la geox din xanadu,
ma bucur ca.ti plac
stii vreun cabinet stomatologic care face anestezie cu gaz ilariant in madrid ?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Jasmin...n-am stiut de baita de dupa botez...sa va fie de bine crestinarea micutului
Al meu sot e in somaj...in 27 mai a bagat actele...sa vedem..poate-l cheama in curand poate nu...n-are decat vreo 4-5 luni de somaj...

Geanina Dani zice: mami, papi, agua, zapatos(primul lui cuvant de intelectual, nu stiu de unde si pana unde i-a picat fisa pe cuvantul asta dar nu-i mai tace gura cu zapatos) zice nani, ceea ce in limba lui inseamna Mickey(mouse), zice caca, caco(Deco- cainele vecinului), zice malo(dupa ce-mi trazneste o palma peste okelari) zice palo(tot cand ridica manuta sa dea), laptelui ii zice tot agua, zice papa cand ii e foame, ua-ua - catelului...si cam atat, mai zicea el pan si alte cele dar nu le mai zice...a fost o perioada de vreo 2 luni cand nici mami nu mai zicea, in schimb repeta intr-una pipi, pepi, pepe...Ii vorbesc cam putin in romaneste...doar eu sunt romanca-n satul asta...nu stiu, parca mi-e mai usor in spaniola...

Eu am inceput serviciul cand Dani avea 4 luni, a venit mama sa stea cu noi...dar apoi a plecat si-a trebui sa-l bag pe Dani la cresa...la 10 luni...sincer nu va recomand. Cresa noastra e recent inaugurata, privata, fetele tinere si simpatice si toate bune si frumoase si d'aia tot nu-i bine....mai tot timpul se imbolnaveste, tot timpul cand il iau vad copilasi cu muci la nas...stiti voi ce vreau sa spun...

Dayanara, de ce vrei gaz ilariant? poate la cerere ti-l pune oriunde. Cica si la maternitate poti cere sa nasti cu gaz ilariant...dar efectul e de scurta durata. De dentistii spanioli is multumita...m-a costat cam 45€ o plomba, dar totul a decurs perfect(eu sunt foarte fricoasa).

Eu toata saptamana trecuta am umplut camara am 3 Kg de orez, 3 de faina, 3 de zahar, vreo 10 litrii de lapte, 18 oua, paine d'aia precocinada, paine uscata, conserve de ton, porumb, sardine, tomate frito, vreo 3 pungi macaroane, vreo 12 potitos, 2 cutii cereale, 10 petit suisse, 4 l ulei, peste cogelat, linte, fasole fiarta la borcan, dulceata, ...mai continui? din partea mea poate venii potopul

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

diana - am auzit ca cu gaz nu simti chiar nimic, acum nu stiu ca n.am facut pana acum decat cu injectie, si oricum n.ai cum sa fii mai fricoasa decat mine, eu perefer sa nasc de 3 ori pe zi decat sa ma duc la dentist :) dar mi.ai dat o idee: oare mi.or pune astia epidurala la dentist ? :)))))))) ca zau mi.as face

ivan si dayanara

Mergi la inceput

danayara-i-mi pare rau nu cunosc nici un dentist,prin MADRID,
pana acum nu am avut prilejiul sa vizitez nici unul,stau bine,cu dintzi
Multumesc de informatie(la sandalutze)tre sa-i cumpar si eu sandalutze,am sa-i iau deacelea rosii ca-s mortale,si am sa ma duc si pana la GEOX,sa vad ce au,anul trecut i-am luat de acolo si am multumita,dar acu i-au ramas micutze.

Dbunny-Eu tot timpul ii vorbesc,in ro si sotul ii vorbeste in spaniola,ba cateodata mai ii zice cate un cuvant in ro.cand vede ca nu intelege in spa,asa-i de figura hihihihihihi
Si la cresa asa e pri privata ori de stat,toti auc muculetzi,eu am de gand sa-l dau in Septembrie,oricum la gradi invatza mai multe decat acasa,si e inconjurat si de copii

JASMIN-si eu nu lucrez,intradevar e bine sa stau cu picuil cel putin primul an,eu am zis ca de la 2 ani il dau putin la gradi macar 4 h.
Si de munca poate ti-ai gasi la poitzie ca traducator sau la vriun notar..

maria-pe unde umbli,ce mai fcai?

Mergi la inceput

FETELOR AM DESCHIS CAPITOL NOU

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geanina-nica

FETELOR AM DESCHIS CAPITOL NOU

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

eu nu.l gasesc

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna!!!

Nu am mai intrat ca duminica am iesit sa cinam cu sefii sotului,luni nu prea am stat pe acasa si am ajuns si tarziu acasa si ieri am fost libera dar m-am ocupat un pic de casa,cumparaturi si am facut mancare!!!Asa ca seara am picat moarta!!!

Asa ce m-am enervat azi cu greva lor......am cautat paine o ora si pana la urma am luat paine integrala........nu imi place painea feliata la punga!!!

Va las pe masa.............ca sa va fac cinste cu toate ca nu am primit inca banii de la hacienda!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput