mamici de SPANIA 3
Raspunsuri
geanina-nica spune:
BUNA DIMINEATZA-CHICAS
SE anunta o noua zi faina,cu mult soare,noi suntem cu dintisorii,ne dor ca ne ies multe maselute deodata si un canin
asa sa mi se trezeste noapte si plange,noroc ca nu am probleme la trezit.
Mi-am luat bilet si decoloz Marti spre CLUJ yupiiiiiiiiii,doar ca-s supi un pic ca nu vine si al meu drag si scump sot.Am gasit la 248 cu bebe cu tot.
geanina-nica spune:
Asa e fetelor vad ca vorbiti de timpuri vehi si loi,inainte era mult mai bine dar sa speram ca astea or face ceva si nu ajungem sa si turcii,oricum spanioli,is de alt aluat facuti.
E destul de rau peste tot in lume ,si americanii o duc destul de rau acum,nu e ca si innainte.
dar oricum mi-e i-mi place Spania nu numai economic dar si clima,eu nu m-as duce de aici la frigul nostru,brrrrrrr,eu sunt foarte friguroasa de fel.
olim-eu stau in RO PANA-N 4 MAI,
da-mi detalii de apartamentul din CLUJ.trimitem mesaj.
no va pup pe toate si o sambata placuta sa aveti
olim spune:
cu ce companie zbori'Pe mina m-a costat 100 de euro de la valencia la cluj dus intors, pentru amandoi,adica eu si Alex, e cu wizzair, nu am mai zburat pana acum cu ei, sper sa nu avem probleme![]()
va dorim un wek fain tuturor
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mirela10 spune:
ati atins un subiect tare delicat pt mine,mai fetelor.si pe mine ma bate gandul sa ma intorc in romania,cel putin suntem aproape de parinti si ne mai ajuta cu copiii,ca aici nu ne mai ajungem de nici un fel...sotul insa e mai realist si ma trezeste ca in romania nu avem casa in primul rand si apoi pana ne gasim niste locuri de munca bune,cam greu.dar vad ca si el e scarbit deja de spania,care nu mai e de mult tara tuturor posibilitatilor.
suntem legati cu apartamentul asta pe inca vreo 3-4 ani de acum incolo,ca altfel l-as vinde si maine,dar nu-mi permit sa dau bani din buzunar.
chestia e ca cine ne aude ce salarii avem zice ca o ducem superbine.da,avem salarii mari dar si ratele sunt pe masura si ne sufoca.nu stiu ce-o sa facem dar asa nu se mai poate...m-am racorit si eu oleaca
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (37) si dani(21.12.2005)
olim spune:
pai toata lumea asa crede ca la salariile asta mari ce bine o ducem aici.Lasa ca daca mai ai doar 3-4 ani de platit rata la banca e bine, eu mai am inca 28
![]()

Au trecut vremurile alea cand meritai sa lasi totul sa vii.dar nici in Romania nu e foarte usor, cred.Chiar daca ai casa trebuie sa o si intretii, iar din 10 milioane nu prea poti
iar sa incepi o afacere ce multa birocratie este renunti sigur.
fetelor, va doresc tuturor o saptamana faina sa aveti
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
nicole_es spune:
salutare fetelor
GEANY,sa aveti parte de o vreme excelenta,sa fie pe placul inimii tale aceasta calatorie si sa vii repede sa ne povestesti si noua cum a fost.

multi si tie si lui Alvarito(apropo poate ne si incuscrim,ca tare imi e drag fi-tu![]()
)
Olim,Mirela10
noi suntem bine,mi-au adus din tara Sab simplex si Espumisan,ii dau de mai multe ori inainte de a-i da piept si vad ca e putin mai bine.tot mai are cate un episod mai nasol,cand nu-i place nimic,dar oricum e putin mai bine.si are dreptate Geany,daca o mai tin si in brate,totu-i mult mai bine.fetelor eu am primit un balansoar din ala de panza si cand mai am treaba o mai pun in el,oare ii poate afecta coloana daca e asa micuta(7 sapt)?
Am fost ieri la biserica si am stabilit data pt botez:va fi prima sambata dupa pasti(03 mai) si e in saptamana luminata,a zis preotul ca e foarte bine.ne-a facut si molifta de 40 de zile,asa ca putem sa mergem si noi linistite la biserica,la Inviere,sa luam lumina.si ma bucur ca anul asta invierea o vor face intr-un pavilion unde incap aprox 2000 de oameni,nu ne calcam in picioare si mai au si locuri amenajate pt bebei(alaptat,schimbat).E pt prima data cand vreau sa mergem aici la inviere.si daca putem lua si fetita cu noi,cu atat mai bine.
Chiar,o fi nascut ONYX?
Scuze ca intru asa rar pe forum,dar cateodata nu am timp de nimic.
NICOLE,MAMI DE ALESSIA LUCIANA(19.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/nicole_es/
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
imi pare rau ca n-am mai putut intra, am stat mai mult in pat, ca ma doare burtica pe jos mult si nu prea pot sta mult pe scaun.
N-am nascut inca, vineri avem ultima eco, sa vedem cat de mare este bebelina si vedem daca imi provoaca nasterea inainte, sau ma lasa pana la sfarsit.
Oricum, eu simt ca nu mai am mult, mi se rupe dopul bucatele mici si cred ca in curand...
Abia astept, dar ma rog in fiecare zi sa mai stau putin, macar pana ajunge sora-mea din Romania sa poata sta cu Vlad, ca sa nu-l iau dupa mine la spital, sa mearga la scoala linistit, sa nu fie nici o problema.
Cum mai sunteti? A, pana la urma, m-au platit astia ca si pana acum, deci 100%. Eu ma asteptam la mult mai putin, dar multumesc lui Dumnezeu, vad ca a fost bine.
In rest, ce sa va spun, bine, cu injectiile mele cu insulina, cu contractii o gramada.... asta este, se apropie vremea.
http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02
Pupik de la Onyx si Vlad
37+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
Dbunny spune:
Salutari mamici
Nicole ma bucur ca bebelina e mai bine
Onyx sa ia parte de nastere usoara
Geanina cu maselute si dinti? nu-si fac efectul pastilele alea homeopatice? Parca ai zis ca aveti putini dinti asa-i? noi facem o pauza acum...dupa 8 dinti si 4 masele superdureroase, pare ca-i iese un canin, dar nu foarte dureros..in schimb ne-a chinuit o otita...suntem pe antibiotic inca
Vad ca vorbiti despre romania...eu si daca m-as intoarce in tara ar trebui sa incep de la 0, ca niciodata n-am avut nika acolo(parintii au casa, dar eu ce sa am, ca am plecat cand aveam 21 ani). Aci in Spania mai avem si noi de platit 21 si ceva de ani:))))
Am vazut un documentar zilele astea, cica vin 2 ani urati urati, economia Spaniei scade din cauza stagnarii constructiilor, si cum majoritatea lucram in domeniul contructiilor 2 ani tre sa strangem cureaua...problema-i daca urca dobanzile iarasi...si avem toate sansele sa mai urce nitel..
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
geanina-nica spune:
Salut fete,noi am terminat bagajele.am poutine emotii.
OLIM-Am perimit mesajul tau,dar pana la urma nu stim ce fcaem nici noi,tot stam si ne gandim cum sa facem mai bine.
Cu AM cumparat biletele de la EL corte ingles,dar zburam cu taromul.deocamdata linii de MADRID-CLUJ wizzair nu are.DOAR VALENCIA-CLUJ,SAU BARCELONA-CLUJ.
Mirela-i-ti doresc o sarcina usoara si nu te stresa
NICOLE-S-multumesc te pup dulce si pe tine si pe printzesa,va doresc sa aveti un botez frumos si sa fie cuminte viitorea crestina.
Si cu cuscritul niciodata nu se stie ![]()
![]()
ONIX-IT-I DORESC SA TI SE INDEPLINEASCA DORINTA SI O NASTERE CAT MAI USORA,TE PUP DULCE
,cred ca deabia astepti sa-i vezi fatzuca la printesa.
geanina-nica spune:
Dbunny-da ne ies maselute si dinti ca pana scum nu prea ni-oiesit si cum vor sa iasa toti deodata,ii dau CHAMODENT,dar totusi cateodata mai e si marait sau se trezesta noaptea dar nu ma pot plange cred ca totusi ii face ceva.am observat ca dac-i dau 2 deodata se linistete 
I-MI pare rau de otita si noi am avut 2 episoade dar acum ia trecut si multumesc la d-zeu ca pana acum nu mai am avut nimic.
va pup dulce pe toate
daca pot mai intru si din ro.