mamici de SPANIA 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

OLIM,si eu tot 28 de ani mai am de platit la banca.eu ziceam de 3-4 ani de asteptat daca vrem sa vindem apartamentul si sa platim imprumutul la banca fara sa platim din mana...

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (37) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetelor!
Am vazut ca de data asta.....mai multa miscare pe aici!
Am citit tot ce ati scris si va urez la toate care aveti mici probleme cu printisorii si printesele,multa sanatate si sa aveti grija de ei!
Sf asta de saptamana am profitat la maxim de caldura si am stat mai mult afara!Am facut bine ca azi a fost frig si a plouatAstazi am mers cu sotul la medic(are un lipom si vrea sa scape de el)si m-am plictisit cat am asteptat sa putem sa facem urmatoare citaParca imi este un pic frica sa nu se complice situatia,pt ca lipomul este la ceafa si mi-e frica sa nu extinda ceva la cap!Stiu.......sunt paranoica....dar ma mai descarc aici ca in fata lui vreau sa fiu tare,ca are oroare de spital si se pune nervos!Abia in mai are programare pt analize mai detaliate la sange,sa nu existe riscul unei coagulari a sangeluiSper ca va iesi bine!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Fetelor voi macar aveti apartament aici.........noi abia anul asta mergem sa cumparam apartament in Romania!Sunt foarte stresata.....preturile cresc si in tara pe zi ce trece!Chiar daca se va mai inrautati si aici un pic situatia,va mult mai bine ca in Romania!Asa ca trebuie sa mergem inainte!Capul sus!
Onyx-nastere usoara......eu incep sa iti galerie:NASTERE USOARA SI SA FIE BEBELINA SANATOASA!
Sa ne auzim cu bine!
NOAPTE BUNA!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

salutare fetele
noi suntem bine,am intrat sa semnam condicuta si sa vedem ce mai faceti
fetele,vreau si eu sa va intreb,cand se schimba culoarea ochilor bebeilor,ca bebelina mea are niste ochi albastri de mori si mi-ar placea sa ramana asa.oricum sotul meu are ochii asa si se poate sa-i semene lui.
in rest suntem ok,mai putin cu colicii,dar vad ca mai trec cu sab simplex.asta e mai rabdam putin si trec
cele care erau interesate de paga unica de 2500 euro,sa stiti ca eu ieri am primit banii in cont

acum va las ,va pupam pe toate si pe bebeii vostri si va dorim zile frumoase pt plimbare.

NICOLE,MAMI DE ALESSIA LUCIANA(19.02.2008)

Mergi la inceput

Hola a todas!
Ce mai faceti fetelor?Vad ca e cam slaba miscarea pe aici.
Onyx-eu continui galeria,sa iasa totul bine!
Nicole-e posibil sa nu i se schimbe culoarea ochilor.Nepotelul meu are ochii albastri superbi.......asa i-a avut din prima zi de viata!(mostenire de la mami si tati)Mai ales daca si sotul tau ii are albastri.....nu cred ca isi vor schimba culoare!

Am facut febra musculara si abia ma misc!
Va pup si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Onyx n-a mai intrat de cateva zile..o fi nascut? n-are nimeni numarul ei de telefon?
geanina petrecere placuta in vacanta! sa ne aduceti bunatati!
nicole...nu cred ca i se mai schimba...si enhorabuena pt cei 2500
mariabunica am vrut sa fac poza in romania luna trecuta, dar am omis...case ca aici, tip duplex... cu niscaiva gradinuta mica ...cam 240 000€ in romania...la cheie... iei mai eftin in spania, caci am inteles ca nici calitatea nu-i prea grovaza nici in Romania, se cam fac in serie daca te intereseaza in zona Murciei tocmai a venit o promotora la noi ofertandu-ne apartamente de 2 dormitoare+ sufragerie+baie+ bucatarie la 84.000€(lucrez pt o imobiliara britanica)...
lipomul ala ce-i? un cheg de sange?o adunatura de grasime? ca al meu sot a avut...cat o mazare..i-au intepat-o sa vada ce contine si i-au zis ca atata vreme cat nu-i maligna..mai bine s-o lase in pace...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Dbunny-stiu ca si in Romania sunt scumpe apartamentele,dar noi cum stam in provincie(Braila)mai avem un pic de noroc deocamdata,pt ca apartamentele(nu noi,bineinteles)sunt cam 60.000 de euro,intr-o zona buna ...as zice chair centrala!Bineinteles ca la banii astia nu are cine stie ce imbunatatiri....dar asta nu conteaza,ca il reformeaza sotul pe placul nostru!Si noi am vrea ca in cativa ani sa mergem acasa,asa ca trebuie sa cumparam acum pt ca deja.....cresc preturile ca umflate cu pompaLipomul asta e un punct de grasime,dar numai ca la el e cam mare si inestetic.....plus ca il are deja de vreo 4 aniMedicul i-a recomandat sa il "opereze"Deja are marimea unui bob mare de strugureSper sa iasa bine!
Fetelor ma duc la nani ca abia am venit de la munca si sunt franta!Mai ales dupa 2 luni de stat acasa pt ca au reformat barul si m-am dezobisnuit un pic!Azi am avut inaugurarea......ne-am si distrat putin....dar am si avut de muncagata ca am devenit pesada!

si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa am uitat ceva:
nastere usoara!
Sau poate ai nascut deja.........da-ne un semn mic sa stim ca esti bine!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by maria_bunica
Lipomul asta e un punct de grasime,dar numai ca la el e cam mare si inestetic.....plus ca il are deja de vreo 4 aniMedicul i-a recomandat sa il "opereze"Deja are marimea unui bob mare de strugure

Na stai ca d'asta am avut si eu...tot asa...3-4 ani..azi de marimea unui cos, peste 8 luni s-a facut linte, apoi mazare...si cand am ramas gravida am fost la plaja si s-a umflat rau de tot...rosu...cu puroi chiar, pe spate, langa coloana, nu mai puteam conduce bine, nici dormi bine...asa ca ma dusai la clinica(privata, ca la stat poti sa mori - mi-au dat crema antibiotica ceea ce-i interzis in sarcina). La privat m-au `operat ` in 2 timpi si 3 miscari...adica o taietura de 1 cm...si dai si strange si apasa pana au scos tot...apoi timp de vreo 10 zile a trebiit sa merg la vindecare...adica ma curatau si-mi bagau un pansament imbibat cu ceva acolo...dar bagau frate vreo 20 cm de pansament...Mi-au spus ca-i vorba de o punguta care trebe extirpata ca risc sa se umple iar cu puroi, dar eu le-am spus ca pe viu nu mai pun ei mana pe mine, si anestezie gravida fiind nu-mi puteau injecta...Au trecut 2 ani de-atunci, nu s-a mai umplut punga, dar nici nu merg la taiatnu se mai vede nimic, doar daca te uiti atent o linie fiiina...
Asa ca luati-va inima-n dinti si...pe cai ca se filmeaza!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by maria_bunica
Lipomul asta e un punct de grasime,dar numai ca la el e cam mare si inestetic.....plus ca il are deja de vreo 4 aniMedicul i-a recomandat sa il "opereze"Deja are marimea unui bob mare de strugure

Na stai ca d'asta am avut si eu...tot asa...3-4 ani..azi de marimea unui cos, peste 8 luni s-a facut linte, apoi mazare...si cand am ramas gravida am fost la plaja si s-a umflat rau de tot...rosu...cu puroi chiar, pe spate, langa coloana, nu mai puteam conduce bine, nici dormi bine...asa ca ma dusai la clinica(privata, ca la stat poti sa mori - mi-au dat crema antibiotica ceea ce-i interzis in sarcina). La privat m-au `operat ` in 2 timpi si 3 miscari...adica o taietura de 1 cm...si dai si strange si apasa pana au scos tot...apoi timp de vreo 10 zile a trebiit sa merg la vindecare...adica ma curatau si-mi bagau un pansament imbibat cu ceva acolo...dar bagau frate vreo 20 cm de pansament...Mi-au spus ca-i vorba de o punguta care trebe extirpata ca risc sa se umple iar cu puroi, dar eu le-am spus ca pe viu nu mai pun ei mana pe mine, si anestezie gravida fiind nu-mi puteau injecta...Au trecut 2 ani de-atunci, nu s-a mai umplut punga, dar nici nu merg la taiatnu se mai vede nimic, doar daca te uiti atent o linie fiiina...
Asa ca luati-va inima-n dinti si...pe cai ca se filmeaza!

Exact asa e,cum ai avut si tu!Nu e nimic catastrofal....doar un pic teama de necunoscut!
Vad ca nu mai intra nimeni pe aici
pe toate si astept vesti.....

Mergi la inceput