Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

ieri s-a terminat perioada de ... abstinenta . si sotul a zis ca de-acu trebuie in fiecare zi, ca sa ma obisnuiesc iar (cica ) eu insa cred ca vrea sa recupereze

ps: pozici noi in POZE TUDOR

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Multi Ani Ali76!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 3 zile

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La Multi Ani Adrian Christopher pentru prima lunisoara!!!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 3 zile

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!
Noi plecam azi in prima vizita, la ai mei, sa papam bunatati, asa ca absentam!! pupici!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helou!!!

Ariel, mercic de sfaturi!!

Oana, pai am luat prima doza de Ergomet pe masa de nastere, cred ca o singura fiola, si daca nu mi se facea chiretajul nu mai era nevoie.Dupa chiuretaj am mai luat cate 2 pe zi, 2 zile jumate, adica 5 fiole.Supozitoare sau tablete analgezice nu am folosit pentru ca nu am avut nevoie, dupa nastere nu am avut nici un fel de dureri.Epiziotomia si rupturile dureau foarte suportabil, am simtit doar un usor diconfort.

Adriutza,si in cat timp a trecut acneea????Merci mult de tot pentru info!!!

Dalv, DOAMNE AJUTA, te asteptam cu vesti bune!!!

Naty, merci

Livi Mamica de Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dalv, si eu ma bucur mult pt tine, iar faptul ca sunt si gemeni e...beton! Doamne ajuta sa iasa totul minunat, ca meriti!
bebe Adrian-de-Adriuta!
Stiti ceva? Pana la urma nici cezariana facuta din comoditatea doctorului nu mi se pare CHIAR asa de condamnat. Decat sa ai nun doctor cu care sa te trezesti ca nu vrea/nu poate sa vina in toiul noptii cand ti s-a pus tie pata sa nasti, mai bine unul care isi fixeaza un moment cert in care sa rezolve problema. Nu generalizez, Doamne fereste...dar sunt si medici din acestia, stim bine. Nu-ti convine ca fac asa?-te duci la altul. Un exemplu este dr Albu de la Giulesti, mult blamat pe forum ca nu vine la nasteri. Pacientele lui (si am cunoscut multe) nu sunt de aceeasi parere; omul le-a spus de la inceput in fata: "cezariana, ca eu nu vin noaptea. Vrei la mine neaparat, facem asa, nu vrei, mergi la altul". Nu-i mai cinstit?...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, GO, GO, GO!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

chiar nu vreau sa supar pe nimeni cu cezariana aia. este o optiune care poate fi luata in considerare. asta e discutie ce o vom avea cand vom fi batrane si ne vor fi pruncii plecati la facultate.

si zi asa underqueen...gata abstinenta...sa iti fie de bine...si la mai mult...

eu am tras o inducere prin film...hugh grant again...m-am gandit ca daca sotul nu m-a rezolvat...atunci sa incerc cu altul...
si asta a esuat mizerabil...caut alt film...unul de groaza...poate, poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele..

am vazut pe prima pagina niste semne de intrebare in dreptul numelui meu, si vreau sa le clarific..deci, am nascut la 39 sapt...scor Apgar 8...iar gugustiucul mic se numeste RADU CRISTIAN...asa ca va rog sa completati cand aveti putin timp..multumesc.

multumesc fetelor pt sfaturi privind alimentatia..o sa mananc si eu fructe si legume rational si incetisor sa testam reactia puiului.

o alta intrebare...cat ati dat jos fetelor? eu am dat 5 kg cat am stat in spital si alte 4 cat am bolit acasa in primele zile dupa ce am venit. inca nu v-am povestit prin ce am trecut..dar in curand o sa postez povestea nasterii aici.
deci momentan din aproape 13 kg cat pusesem in sarcina, am dat jos 9 kg.

va pup si weekend placut si linistit langa copilasii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oooo, ce liniste este azi pe crenguta, dar asa este in weekend de obicei!

Noi am fost putin in parc, Rebecca a dormit o jumatate de ora in carucior si cand s-a trezit a inceput sa planga si nu s-a oprit pana nu am ajuns acasa. Si am luat-o si in brate intre timp! Chiar nu stiu ce sa fac..., nu suporta sa stea afara sau ce???

Rox, e tare frumos bebe Radu!

Aloooo, barza si-a facut datoria??? A ajuns pe unde trebuia sa ajunga ? Gecko, Mihos, Miha, Valentina????? Cum sta treaba la voi?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput