Mamici de Martie-Aprilie 2008! (144)
Raspunsuri - Pagina 2
mihos spune:
intai si-ntai pupam pe mamica Cory si pe bebe Alex!! ma bucur nespus ca e mancacios si Doamne ajuta sa fie un copilas sanatos! ca de frumos e frumusel foc!!
Gecko - ma intreba de orele la care intru pe forum.. pai intru cand am vreme .. din Bucuresti .. insa cum de cand nu mai merg la munca (adica de vreo luna) ziua-i noapte si noaptea-i zi la mine sunt mereu chiauna de somn!!
Mihatp si Simo_27 - si eu ma bucur de privilegiul asta cu pilozitatea redusa in timpul sarcinii.. insa as fi preferat sa renunt la ea in cursul trim III si sa am parte de "älte privilegii" ;
Ariel - beton cu prima, tre sa recunosc ca si eu astept acum in aprilie o chestie de genul asta si nu pot sa zic ca ar fi o surpriza ca pentru ea am trudit in 2007!
Rox Dox - super Radu Cristian - sa-ti traiasca ! e scumpel foc!!!
Cris - decat sa fie vreun risc sa fie afectat bebe.. mai bine faci cezariana..; stie dr. ce zice!! Doamne ajuta sa te refaci tu repede!!!
Luny - ai fost beton !!! pai tu vrei sa murim de oftica .. vrei sa stii daca poti incepe cura de mai devreme!! asta-i dreptate??
si bag de seama fetelor : ValentinaC, Gecko, Mihatp - ca tot nu suntem in stare sa speriem barza asta sa-si faca datoria!!!
inafara faptului ca imi plesneste burta , ma mananca de cat de intinsa e.. in rest "totul e ok"
pupici la toate randunicile !!
natynic spune:
Pai nu stiu cine ne face capitole, dar pe Gudinde am tinut musai sa o trec IO la prietene dragi!
Apropo de listute, clubul "colului cimentat" cam trebuie sa ne dea niste date despre ele...de fapt, eu cred ca voi nu mai nasteti pt ca nu figurati in lista de gravidutze...Am dreptate? Asa ca hai, bagati!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
naty nu am ceva anume impotriva cezarienei...cand isi are indicatie sunt perfect de acord cu ea (si anxietatea gravidei fata de nastere naturala o consider o indicatie de cezariana). doar sunt impotriva celor care recomanda cezariana pentru comoditatea lor (a medicilor).
eu am spus odata ca ma ia gura pe dinainte...totusi e bine ca am plecat din sistem ca ma potriveam cam ca nuca in perete acolo.
uite cu cezariana...ma enerveaza ca la kitzy o ia ca fac la inceput o incercare de naturala...ca vezi Doamne cum o sa sara cu capul in jos minunea ei...de ce? pentru ca e spital de stat...si trebuie sa dai cu subsemnatul la nu stiu ce sef de sectie....iar la mamip care si are dorinta de a naste natural...ii tot baga din top ca ce o sa se chinuie si cum o sa o doara bazinul...bla, bla, bla...
mihos spune:
sper ca asta sa fie motivul:
UM 01.07.2007, DPN 06.04.2008, astept bebe Alexandra Cristina, spit. CFR2, DR. Budu Antoaneta, nastere naturala (cu sau fara epidurala.. vedem acolo)..
CristinaGoji spune:
Neatza!
La multe luni pentru Adrian Christopher! (Adriuta - din cate mi-am dat eu seama Gecko e randunica ce ne face capitolashe de ceva vreme incoace )
La multe luni si pentru Madalina, Alexandra Elisabeta, Nicolas si Matei! (restanta de ieri)
La multi ani Ali76!
Mami 38+ cu Daria si [b]Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
gecko spune:
mihos am priceput cu locatia intr-un final...
si pentru membrele CLUBULUI GRAVIDELOR CU COLUL CIMENTAT...nu va bazati pe mine sa ma inteleg cu barza...ca pe aia de langa baia mare...tare rau am enervat-o anii trecuti tot trecand cu sirena pe sub stalpul ei...asa ca pe mine numa' vreo cioara ma mai rezolva...
si legat de bunicute dornice sa dea o mana de ajutor...ce tare s-au umezit ale mele cand au auzit ca le fac nepot...si cum isi faceau ele planuri la leganat...si acum pe cand treaba e reala si termenul aproape.... una vine in noiembrie (cand e gata spalat si leganat)....si cealalta imi povesteste cat de ocupata e ea .... clar...tot sotul e baza...dar mai bine asa...
si cu pilozitatea nedorita...mai saptamana trecuta am convocat sotul la o defrisare pubiana...si iubitorul de el imi zice...vai draga dar pana unde a inceput sa iti creasca parul pubian...tembelul nu a realizat ca de fapt zona s-a lungit ingrozitor...nu ca mi-au aparut zone noi de pilozitate...
adriuta, 10-15 aprilie zici????????? varza ma face tsunami asta mic cand trece prin pufana....
natynic spune:
Astept si restul datelor "cimentatelor", acum fugim la plimbarica...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihos spune:
esti beton Gecko!!
sunt de acord cu reactia sotilor!!!
Doamne.. ce-am mai ras!!sunt ei mari insa la fazele astea sunt mortali!!!
luny spune:
CORYYYYYYYY, vazut poze cu bebe!!!! frumos mai e, felicitari!!!!
nusica, doamne ajuta sa fie bine, iti tinem pumnii!!te asteptam printre noi!
criss, ma bucur ca te-ai linistit!..mai e putin!..sincer, eu cred ca Mendez ti-a recomandat cezariana din comoditate pt el...dar poate e mai bine asa!..
ariel, ridichile maresc lactatia??? de unde ai luat despre primul an de viata al bebeului?..am salvat si eu, e super!
gecko, de acord cu tine cu streptococul si cezariana..doar si eu l-am avut si tot la Medlife am nascut, dar uite ca dr mea nu a insistat pe cezariana, mi-a spus clar ca sansele nu sunt reduse la zero pt a scapa bebele de streptococ..mi-a spus sa ma gandesc si la cezariana, dar i-am venit cu argumente, a vazut ca m-am documentat, stiu despre ce e vorba, care sunt riscurile si ce presupun ambele situatii de nastere, si nu a insistat!..m-a sustinut in decizia mea!:))..deci mai tine si de medic..Acu vaz!! 'sky is the limit'???!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Naty stai linista ca nu ma sperie opiniile despre cezariana. Am tot citit si la topicul "de ce sunt atat de multe cezariene" si sincer m-au lasat rece. Disputa e luuunga dar eu mi-am luat decizia si sunt convinsa ca e cea mai buna pentru mine. Un foarte mare plus mi se pare confortul psihic de care spuneai tu.
Culmea este ca eu am intalnit mai multi medici care sunt impotriva cezarienei la cerere, nu invers. Si la cate hartii trebuie sa impingi ca sa se aprobe cezariana in spitalele de stat, prefera sa incurajeze nasterea naturala.
Gudinde un de la mine!
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 3 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!