Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Kiva si eu alaptez exclusiv si ne gandim la diversificare tot dupa 6 luni.
Le felicit pe celelalte "laptarese", nu stiam ca suntem asa multe. Felicit toate mamicile, de fapt, stiu ca au incercat din rasputeri sa dea puiutului laptic de la mami.
Vali, si eu ii citesc povesti si pare foarte interesata....sa rupa din carti.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
si o
acum ma bag din nou in pat
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
![](images/user_woman.png)
anacami spune:
Bun dimineata!
Roxx, ai un baietel tare scump, frumos si zambaret
Petro,sa-ti traiasca sotul , sa va iubeasca si sa aiba grija de voi!
BB ia masuri urgente, altfel te trezesti cu Iasmi langa tine
Lala,sa iti fie de bine tunsoarea si celelalte procedee care dau stare de bine !
Stefania este o cumintica si jumatate, ne iubim tare-tare mult.Plange cand ies din camera, se lumineaza si ii rad si ochii cand o iau din nou in brate.O pup peste tot- nasuc,ochisori,obrajori,gusita- ii place, sta aproape tinandu-si respiratia,nu clipeste- cateva secunde dupa ce incetez deschide mirata ochii si parca asteapta sa continui .
Il iubeste mult si pe tati, dar aseara a plans dupa mine. Adormise, s-a trezit si a venit tati sa stea cu ea pana re-adoarme.A inceput sa planga, au venit la mine la bucatarie.Cand m-a vazut, mai sa sara din bratele sotului, cu chiote de bucatarie.Era tare-tare mandra,ii radeau si ochisorii (desi plini de lacramioare-ii curg lacrimi garla,inca inainte de a plange cu sunete"!!!
Noi povestim foarte mult, cantam (inclusiv ea, tine ritmul cu mormand ).
Camelia, Sebastian si Stefania
Ank83 spune:
Buna dimineata... Raul ma termina de vreo 3 zile... nu mai are rabdare.. vrea doar plimbat sa vada , sa atinga... sa descopere... Toate bune si frumoase dar ... ma lasa puterile... . Se joaca cat se joaca singur ... dar se plictiseste repede mai nou
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito
ellis spune:
quote:
Originally posted by SufletDInger
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Vreau sa incep de saptamana viitoare cu cerealele. Am luat Burtica sanatoasa de la nestle pt ca bem nan1. Pe cutie scrie cum se prepara doar la 160 ml lapte. Pt inceput ma gandesc ca trebuie sa incepem cu cateva lingurite. Trebuie sa prepar 160 sau exista vreo posibilitate de a face o cantit mai mica? Ma gandesc ca nu se folosesc de la o masa la alta. Voi cum ati procedat cand ati inceput? Cand se dau dimineata sau seara ?
M-am tot uitat la pozele copiilor vostri...foarte frumosi, sa va traiasca, as vrea sa vad si albumul comun dar cred ca am nevoie de o parola. Daca cineva este disponibil poate ma ajuta si pe mine.
Va citesc zilnic dar nu am timp sa scriu. Va admir copiii ca sunt asa cuminti, va lasa sa stati pe forum mult timp, aveti niste copii intelegatori.
eu am luat si burtica sanatoasadar nu ii dau ca nu are porumb si fructe, noi avem probleme cu constipatia si am preferat sa incep cu novalac cu orez, porumb si tapioca; pun cerealele cu aceeasi masura se la lapte si am inceput asa - la 90 ml de apa cu 3 masuri lapte(deci 100 lapte), am pus 2/3 masura de cereale si am crescut in timp pana la 160 lapte + 2 mas cereale si mai crestem pana la 3 masuri; eu ii dau dimineata si seara la sfatul dr, dar am impresia ca seara o agita, nu stiu ce sa zic si azi as vrea sa ii pun seara doar o mas de cereale.
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
POVESTEA NASTERII
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
Buna dimineata, dragi mamici si bebelushi draguti!
ma poate ajuta cineva sa pun poze la semnatura? am vazut ca s-a tot explicat...dar nu am fost pe faza...pleeeaaaaseeeee...
multumesc anticipat!
Cristina mamica lui Radu Nicolae
adinag spune:
Buna dimineata,
Cami, ce frumos spui de Stefania! Frumusica de ea... Ma bucur ca aveti momente asa frumoase!
Kiva, eu din pacate nu alaptez exclusiv, dar tot la 6 luni sper sa incepem diversificare... Sau aproximativ la 6 luni!
Alina, si mie imi plac materialele naturale, incerc si lui praslea sa-i iau cat mai multe jucarii din lemn (dar sunt scumpeeee!!!), si scaun sigur din lemn va fi. Si eu il voi pune inscaun abia cand sta bine.
Bianca, ce faci tu la ora aia pe forum??? Cu toate ca recunosc ca nici eu nu reusesc sa ajung vreodata in pat inainte de ora 1.
BB, ce maine seara, eu as muta acuma nivelul patului! Sa nu-ti faca Iasmi o surpriza.
adinag spune:
Cristi, nu stiu nici eu...
Dar daca dai raspuns cu citat unei fete care are pus la semnatura, vezi exact cum a facut