* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Darria, stiu de batista da tu crezi ca moaca mea suporta aspiratorul??? te inseli...incerc si eu cum pot...am vrut sa ii iau un aspirator electronic...dar...deja incepe sa sufle bine nasul.
UAU...iar vine bregoviciu la iasi???
vonhellen...in mod normal nu are cum sa il afecteze pe bb raceala ta...si asa sa faci,ceaiuri, oscillo...fructe multe...hidratare maxima...
eu m-am enervat la formula 1...si acu sa vaz daca mai prind ceva gimnastica pe tvr2...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

A...si pentru copii desenatori sunt CARIOCI LAVABILE ...stiu ca sunt in metro...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

helau!!
A venit sotul de la Bucuresti!uraaaaaaaaaaaaaa
Bianca e mai bine,mai are un pic de tuse,mucisori foarte putini,noroc cu batista bebelusului ca i-am aspirat foarte bine.
In rest suntem bine,trebuie sa vina pediatra sa ne vada si sa facem si vaccinul de 2 luni,caci nu l-am putut face pina acum pt ca am fost racite.
V-am pupat pe toate!
Kriss condoleante!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Auziti, pt masa de seara cu ce pot amesteca branza calcica? cu orice fruct?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Emma, eu zic cu banana sa mai astepti. Macar pana la 8 luni. Sau macar sa o testezi...sa vezi daca apar reactii. In rest...amestec-o cu orice fruct care e permis. Eu, ca sa o fac mai comenstibila o amestec si cu putin iaurt.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Aha, mersi frumos. Cu banana...i-am dat deja dimineata cu mar. Cred ca i-as putea da si cu branza seara. buna ideea cu iaurtul. mersi!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Anymony mersi de sfat! nu a fost nevoie de oscillo sau orice alt medicament pt ca nu m-am simtit rau,doar problema cu nasul m-a ingrijorat dar am folosit spray cu apa de mare .
acum stau stresata pana pe 16 cand sunt programata la urmatoarea ecografie, sa vad ce-mi zice D-na doctor legat de raceala si bineinteles abia astept sa-l vad si eu pe bebe pentru prima oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by VonHelen

Anymony mersi de sfat! nu a fost nevoie de oscillo sau orice alt medicament pt ca nu m-am simtit rau,doar problema cu nasul m-a ingrijorat dar am folosit spray cu apa de mare .

Sper sa nu mai fie cazul,dar in caz ca o sa mai ai nevoie...Eu am luat de la farmacie ColdRub,de la dr Mom...e ceva in genul alifiei chinezesti de pe vremea bunicii. Chiar asa...oare mai exista vestita alifie? Imi dadeam pe la nas si ma desfundam instant...Sau cu hrean ras...Asta e sfat primit de la Andreea (amironeanu) si tare bine a prins. Mai exista si acele buline cu ulei de eucalipt Karvol,care sunt la fel de bune.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Auziti, pt masa de seara cu ce pot amesteca branza calcica? cu orice fruct?

Eu as opta pentru iaurt.Stiu ca fructele nu sunt recomandate a se da pe seara.
Ii dai 2 mese pe zi de branzica?Sau n-am inteles eu bine?

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

KRISS CONDOLEANTE!
ANY SANATATE FETEI!
STITI SUNT LUMANARI DE BOTEZ LA BAM BOO?

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput