* Gravidute & Mamici de Iasi (45) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

ca e nevoie la cit ati stat asta noapte.
Eu ma intretin cu baiatul cel mic,s-a sacrificat si s-a trezit sa-mi tina de urit.Deci nici la ora asta nu pot bea o cafea linistita.

Ieri am iesit in 3 la plimbare(la noi nu a plouat) dar cind am ajuns pe linga blocul in care sta mama am sunat dupa Vlad sa mi-l aduca jos.Asa ca am fost iar la inghetata,suc,bere,pizza(fiecare dupa cum a dorit).Am ajuns la 9 acasa cu Andrei lihnit de foame, i-am spala si culcat.Asa ca n-am mai intrat.

Kriss condoleante!Si ai grija de soacra ta.Grele momente pentru ea.
kriss pe borcanelele de la Hipp scrie ca se dau de la 4 luni.Si Ale e trecuta de 5(se apropiew de 6).Chiar e bine sa-i dai borcanele ca unele sunt bio. deci poti sa-i dai linistita.

Diana si eu am lenjerii cu modele facute manual.Difera modelul-eu am cifre.Si nu au iesit la spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata burtici!
multumesc fetelor care mi-au raspuns.
nu a fost nevoie sa iau pastile pentru ca nu am avut alte simptome in afara de faza cu nasul care noaptea era infundat si nu puteam sa respir iar ziua curgea. deci Nu am avut febra , tuse sau dureri de cap, doar o stare generala mai aiurea din cauza nasului. treaba asta m-a tinut 5 zile.
eu nu cred ca a fost gripa ci doar un simplu guturai..si intrebarea mea era daca toata povestea asta sa afecteze in vreun fel copilul , adik sa dea malformatii sau sa-mi recomande medicul intreruperea sarcinii pentru ca marti intru abia in sapt.5. deci sarcina e f mica si embrionul abia acum se formeaza...
fetele care ati racit in primele saptamani de sarcina...bebeii vostri sunt ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!
Multumim de cafea Monica.

Von Helen - nu se intampla absolut nimic, daca nu ai luat pastile stai fara grija, nu il afecteaza cu nimic pe bebe. Ai mai fost la alt ecograf? poate ai scris, dar nu am vazut.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

vonhelen eu am fost racita in primele sapt de sarcina. Cum a zis si Daria, oscilo si ceai cu lamaie. Bebele e meu e suuuperok

Sarcina usoara!

Simo mami de Matei

Viata unei fetite de 4 ani - haideti sa o salvam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutari.

Ce mai faceti? Am vazut ca sunteti din nou active noaptea, ceea ce ma bucura. Asa, ca in vremurile de demult.

Noi? Suntem bine. Victor a adormit abia acum, ca de, azi am huzurit: s-a trezit la 9 jumate. Toti ne-am trezit la 9 jumate. Ce bine e!!!!Plus ca aseara a adormit la 10, s-a trezit la 12 si apoi la 6. imi vine sa urlu ca ala din reclama aia la Flanco, asa de bine ma simt!
In schimb e in continuare mucos. Nu asa ca la inceput, dar...
Plus ca am aflat ca la gradi la Stefan sunt cazuri de scrlatina (nr lor variaza, in fucntie de unde vine informatia) asa ca sunt putin speriata.

Gata. Ma duc sa fac ceva de mancare. Azi nu am nimic. (rusine sa-mi fie)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, ce faci? Eu credeam ca de dupa canapea apari, dar vad ca te-ai ascuns acolo....Si inca ceva: pozele? unde-s pozele cu bunatati?

Diana, da si mie reteta la desteapta aia de prajitura! (ca eu, din lipsa de insporatie, iar am pus de-o Negresa/Turta dulce) Salamul de biscuiti s-a terminat. Am avut ieri musafiri. tare imi place cand am musafiri..da de astia, dragi mie. (au fost niste prieteni cu fetita de 1 an si 8 luni)

Nonna, sa va fe de bine berea, pizza, inghetata. Si plimbarea. In patru.

Michelle, de acum nu mai apucam sa stam de vorba in parc, daca Domi a inceput sa mearga. gata boieria cand ii duceam noi cu carutul unde voiam noi. De acum ne duc ei unde vor "muschii lor". (cat de curand, peste drum, in Cannabis )

Aurelia, Ella! Ce mai fac micile printese???

Burticute, bine ati venit! Sa ne tineti la curent. Poate ne faceti pofta.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Mihamora, Simo 78 va multumesc pentru raspuns, sper ca bebe sa nu fi fost afectat de raceala mea. sa va traiasca bebelusii sa creasca frumosi si sanatosi!
da, am fost la eco la 4 sapt si o zi si s-a vazut saculetul gestational in uter, avea 11,3mm-normal pt varsta aceea de sarcina. mai fac eco peste 2 sapt, cand ar trebui sa se vada embrionul.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu sunt prin zona.Am vrut sa vad ce mai faceti.La noi ploua si tare as fi vrut sa iesim iar.Am iesit dimineata o tura cu vlad cu bicicleta(doar el cu bicicleta).Acum e iar la bunici ca se plictisesc singuri.

Nu-i nimic nou,eu lenevesc(nici nu-mi doresc altceva),mincare am de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Miha, ce faci? Eu credeam ca de dupa canapea apari, dar vad ca te-ai ascuns acolo....Si inca ceva: pozele? unde-s pozele cu bunatati?

Am fost la fotbal cu baietii.
Acum is intr-o pauza de alaptat. Bucataresc.Inca nu stiu ce. Sa vad ce-o iesi.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput