Prima Doamna a Romaniei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Si mie imi place, e discreta, eleganta, modesta, nu-i place sa iasa prea mult in evidenta. Si e si o femeie frumoasa.

Criss si Alex (11.05.2003)

Romania are nevoie de mult mai multe femei cu aceste calitati.

Cassian la concursul DC "Clipe de viata 2007".
"cassian" si "derevelion"
http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9
http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avenirv spune:

na ca ma bag si eu intre fete.
daca este atit de trandafiriu de ce o prefera pe cealalta ? si nu cred ca este numai una caci a ridicat multe femei, nu numai pe elena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

nu stiu daca e dreptul meu sa comentez.....e draguta nu zic nu dar parca mi-ar fi placut sa fi studiat mai mult ce tine de protocol.are potential dar inca nu si-l arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

As prefera sa avem o prima doamna implicata si nu neaparat discreta si bine imbracata.
Comparatiile cu Regina Maria nu isi au rostul... in afara de dineuri pe unde ati mai vazut-o pe doamna? Vreo campanie ceva? orice???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Gia, implicata in ce? Nu cred ca romanii savureaza ideea de prima doamna implicata dupa ce ultimul model a dat chix.

Pana la urma sotul ei e presedinte, daca ea nu are chef sa aibe viata publica si nu are e alegerea ei. Sunt absolut convinsa ca la formalitati a fost prezenta ca trebuie nu ca avea un chef nebun sa se converseze cu Laura Bush.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Romanii ar trebui sa obisnuiasca cu femeile implicate in politica si in alte domenii importante. De femei discrete si bine imbracate nu duce lipsa tara asta, ci de femei care sa poata fi lideri de opinie.
De ce nu ar incepe asta cu prima doamna a tarii??? Ca ea nu vrea sau nu poate asta e alta poveste si e dreptul ei. Dar din acest punct de vedere, si nu numai, comparatia cu Regina Maria e fortata rau.

Mergi la inceput