Prima Doamna a Romaniei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hillary 2?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Poate doar cum a crescut-o pe sefa de la tineret...

Mititica de ea, ce-o mai asteapta...Ma bazez pe Maria sa-i interzica (o mama stie intotdeauna ce-i mai bine, nu?) sa se mai duca pe la "tineret".

"Da fa-ti draga un tatuaj, un piercing daca vrei sa fii deosebita...eiiii!!!! da' lasa-ma cu partidul asta marinaresc cu plase de pescari electorali a lu' tactu' ca m-am saturat pina-n git...vrei sa fimarinara? fa-ti un tatuaj cu un siren masculin cu profilu' lu cine vrei tu, hai fie, a lu' hrebenhapciu! - multumesc, la fel! pe brat...numa' nu ma mai innebuni cu politica asta, ca mi-a ajuns pina pe peste cap!"

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uitasem ca-s varianta moderna a lui Montague si Capulet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Maria Basescu a facut fata cu brio la aceste intalniri cu marile personalitati ale Summitului. Putin incurcata a reusit pana la urma sa nu faca vre-o gafa sau ceva gresit.
Ce-a mai tare faza m-i sa parut a fi aceea cand Bush a dat mana cu BAsescu si s-a intins sa o pupe pe Maria B.
Nota zece Mariei BAsescu !
...si daca BAsescu -Traian- de asta daca , ar mai invata putin din comportamentul sotiei sale ar fii cu siguranta mult, mult mai placut si nu ar mai face atat de mult gafe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ma scuzati, dar alaturarea numelui Reginei Maria de cel al d-nei Basescu mi se pare cel putin deplasata. Da, a aratat fain, a fost imbracata bine, a tacut probabil ca o lebada... Pt ce trebuie s-o admiram? Lamuriti-ma!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Ma scuzati, dar alaturarea numelui Reginei Maria de cel al d-nei Basescu mi se pare cel putin deplasata. Da, a aratat fain, a fost imbracata bine, a tacut probabil ca o lebada... Pt ce trebuie s-o admiram? Lamuriti-ma!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Tzuni,vaaai cat de insensibila esti!
Nu pot sa cred....

Si on topic....
Eu consider ca doamna Basescu si-a facut datoria pe care o avea.
A tacut ,a zambit frumos,a avut rabdare,tinuta de protocol..adica ce se cere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pe cat il detest pe el pe atat ea imi face o impresie placuta. Am auzit ca nu a luat lectii de potocol si probabil i-ar fi prins bine.

Fata cea mica a crescut dupa modelul tatalui de-aia va sta in gat.

Cat despre comparatia cu regina Maria, ce atata iritare? Nu are sange albastru, dar are carisma. Cred ca despre asta era vorba.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si mie mi-a placut tare mult...o prezenta discreta, eleganta...chiar mi-a placut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Da,drept e ca e mult prea mult s-o comparam cu Regina Maria,dar spre deosebire de el,arata mult mai bine, a fost eleganta,nu stridenta, si tacuta,ceea ce i-a prins foarte bine!
Nu se stie daca atunci cand vorbeste,nu gafeaza si ea,dar atata timp cat a stiut sa taca ,a fost ok!
Cand eram copil o admiram foarte mult pe Raisa Gorbaciova pentru prezenta, eleganta si carisma! Mi-amintesc ca de cate ori se prezenta la Tv vizita vreunui sef de stat,eram foarte atenta si la sotia de-l insotea!
Gorbaciova mi-a ramas in minte si-acum,atat de tare o admiram!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

E discreta si arata bine!Imi place!

Mergi la inceput