salutare, ma numesc anda si e pentru prima data cand intru pe forum.vreau sa raman insarcinata si dupa o lunga serie de analize, care au iesit ok, am mai facut si analiza- hormoni tiroidieni
stie cineva cum ar putea influenta un rezultat negativ , intentia mea de a ramane insarcinata. astept raspunsul vostru. va multumesc.
Buna,
Glanda tiroida da infertilitate clara. Incearca sa gasesti un endocrinolog pe probleme de fertilitate - dupa ce rezolvi problema asta cu tratament o sa poti sa faci si copilasi natural fara probleme.
Iti doresc mult succes.
Cami
Buna, Anda. Simt o oarecare disperare in mesajul tau, care mi se pare nejustificata, deoarece nu ai rezultatul analizelor sau nu l-ai scris, deci nu poti sa spui ca ai o boala a glandei tiroide. Totusi, daca te ajuta cu ceva, iti spun ca sufat de doi ani de hipertiroidism, cu recidive , tratamente si toate cele. Greu de vindecat, in cazul meu. Nu ramaneam insarcinata, crezand ca e o anexita nenorocita, dar abia acum cand bebe, are 16 saptamani in burtica mea, mi-au spus doctorii, si ginecologii si endocrinologii, ca sunt o norocoasa ca am ramas insarcinata avand o boala care are "grija" sa nu se intample asta.te sfatuiesc sa tratezi eventuala boala inainte de a ramane insarcinata, eu nu am facut asa, pentru ca bebe a venit ca o minune si pentru ca am o varsta la care nu mai pot astepta vindecarea unei boli... aproape fara leac. Sanatate multa!