Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 14
Eftimie C. spune:
'Neata!
Da Laura esti prima
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
tlaura spune:
Pai ce faceti may fetelor? TREZIREEEEEEEAAAAAAAAA!!!!!!
Gusta, ma bucur ca ti-a prins bine pupicul de ieri; mai ia unul atunci:! Din tot sufletul, sa stii! Tu cum te mai simti? nu ai mai zis numic? Dar cea mica? Sunteti bine?
Hcclara, pai asta am zis; daca voi avea bani si timp, voi face si fac. de teatru! Cu banii sa zicem ca ma voi descurca, dar nu cred ca si cu timpul; am de gand sa ma angajez cum ajung in tara! M-am plictisit de stat acasa!
Voi vorbiti de cantarit; eu ma cantaresc zilnic ca nu ma pot abtine, dar ce ma enerveaza e ca pot sa am variatii si de cate 1 kg. de la o zi la alta! Nu stiu de ce! cantarul e electronic, si nu cred ca e stricat! Asa ma enerveaza cateodata! Alaltaieri de ex. aveam 55.5! mamaa, ce bine imi suna; ca ieri sa am aproape 57!
Mai am 3 kg de dat jos si nu reusesc; fetelor, va rog ajutati-ma! Sfaturi, trucuri, orice e binevenit!
Vorbeati de ceaiuri antiadipoase; alea nu fac doar sa elimine apa din organism? ajuta la altceva?
tlaura spune:
'Neata carmen!
Te-am trezit cumva?
Mephala, sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti! Ai o familie tare frumoasa, iar puii... de-a dreptul deosebiti!
mephala30 spune:
Buna dimineatza si de la mine.
Multumesc, inca o data, pentru urari, .
Luna, daca vrei pe lista, trebuie sa fii si activa, .
Da-mi datele tale si se rezolva.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gusta spune:
Neatza .
Sunt in zona si ma duc sa vad ce ati scris dupa ce am plecat.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Citit.
Laura felicitari ca esti prima.Si eu ma cantaream singura dar sa vezi ce bine e sa o faci dupa ceva zile.Si ceaiul antiadipos e bun nu elimina numai apa din organism.
Carmen E cum merge dieta?
Carmen ce faci azi?
Restu de fete.Cuscra nu te-am vazut ieri la ochi si nici pe Tzuni si Tumpi si eu vrea sa stiu cum stam cu kg .
Eu m-am cantarit azi si imi place ce vad tinand cont ca eu am baut cola light.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Laura sunt treaza de la 6,45.Am pregatit copilul de gradinita si mi-am condus sotul, pana la usa Apoi le-am facut cu manuta pe geam de parca plecau o saptamana nu cateva ore si in sfarsit am ocupat baia,ca aseara am baut un antiadipos
Carmen sunt dezamagita rau.Chiar merita!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
louisea spune:
Neata si o saptamana minunata
Carmen.. cred ca v-ati distrat la party
Iti lasi parul sa creasca iar? Parca il aveai pana la umar.. sau nu-mi amintesc eu bine..
Laura hai nu te inca ca si tu ca tiganul la mal. Numa 3 kg le dai tu ca esti ambitioasa :)
Gusta fain ca esti multumita de tine :) Spor mai departe
Carmen E s-a intamplat ceva de zici ca esti dezamagita?
Luna spor la slabit si weelcome pe listuta
la toate fetele in parte
Eu plec imediat la cursuri la facultate si dupa la servici..
Ne auzim mai tarziu
Eftimie C. spune:
Gusta optasem duminica pentru un pranz alternativ, dar m-am multumit doar cu salata de fructe si asta pentru ca sambata seara in loc de friptura la gratar, am mancat 2 sarmale de post.Ce vreti, socrii mei postesc si mi-era jena sa fac gratar doar pentru mine si sa le starnesc pofta cu 3 saptamani inainte de Paste (de aceea weekend-ul urmator stam acasa).Dar am rezistat eroic la crema de zahar ars, clatite, cornulete cu rahat (cred ca n-a mai facut mama de cand eram mica) si turte facute pe plita si chiar vinuletul bun de casa.
Carina cum se numeste masina de facut paine?Sau ai o poza, un link sa aflu mai multe despre ea?
Yubi poti sa te alaturi grupului Scarsdale si sa incerci sa adaugi si sa modifici la meniu.Cu siguranta vei vedea rezultate.
Cris tu cum stai cu Scarsdale dupa prima saptamana?Merita?
Claudia socrela mea face parte din categoria "o doresc la toata lumea" Sper sa ramana asa forever!
Carmen am vazut pozele de la ziua sotului si +
Delidana am citit ca ieri de simteai rau?Ai racit?Cum esti azi?
Vikinga wow, te tii numai de party-uri si totusi te lauzi cu kg minus.Bravo!Cred ca ai dansat mult
Violeta anul trecut spuneai ca ai slabit bine in post.Acum cum stai?Uneori imi pare ca mananci tare putin.Dordia ce face?Pregatiri?
Anky ce grozava e culoarea la vopseaua aia.Exista si nuantator?Eu as vrea sa-mi fac parul(nu l-am vopsit niciodata), dar cu nuantator.Cel putin daca nu-mi place, stau cu capul sub apa pana se duce
Luna ma bucur ca ai adoptat un nou stil de viata.In ce consta?
Louisea stai linistita, nu am patit nimic.Dezamagirea mea era raspunsul la o discutie cu Carmen [e Mess si am postat si aici pentru ca sunt nervoasa.
Zuzilici, Mamica dulce nu ati terminat cu mutatul?Imi lipsiti
Sigrid coechipiera, n-ai mai dat nici un semn de viata de mult timp.
Saluty la toate, chiar daca nu v-am nominalizat