Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 13
yubi spune:
Salutate fetelor.Eu am fost la cumparaturi si am facut piata, iar acum ma pregatesc sa plec la serviciMaine e Ziua Sanatatii si avem liber,dar eu tot am picat de servici Mik , LA MULTI ANI , pt. sotior Incerc sa intru si deseara ,sper sa nu fiu prea obosita http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
puskin spune:
Buna,
nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...nici la scris nici la citit. Sunt mai mult plecata si in weekend nu stiu ce sa fac mai intai.
Va pup cu drag pe toate,
Ruxandra
vikinga spune:
quote:Da da, trebuieA fost frumos, o buna prietena a implinit 40 de ani si toti i-am facut un cec baban la o agentie de turism, si atit s-a bucurat pt ca tocmai isi planificase anul asta o vacanta pt o luna in India. A fost o atmosfera super, au venit la petrecere prieteni ce stau in berlin, Hamburg, Köln, a fost o surpriza totala pt sarbatorita si pt noi toti o seara placuta. Eu am primit complimenete pt silueta recapatata ah mi-au mers la suflet. Mai ales o tipa care m-a vazut exact dupa nasetre, eram in spital cind a venit sa ma vada si acum dupa un an si cu 20kg mai putin era pe spate:)Azi la noi e o zi superba de primavara, si ieri a fost la fel, bine ca s-a dus vintul la olandezi si avem si noi liniste de nu adie nici macar firul de iarba tocmai buna sa ne priasca primul gratar pe anul asta. Sabinel, emisiunea la care ne uitam e cu Heidi Klum care cauta un super model, ma rog nu a catat destul sa gaseasca un club stilat ca al nostru, la inceput cica-s mai ca satencele asa si Heidi la stileaza, ete vezi cu noi nu avea atita munca:)), ne ducea direct la Paris si New York Si noi cred ca ne puneam la probat in loc de haine mincarurile bastinasilor:)) Tipa dolofana iti dai seama ca tot slabatura e, dar are o conformatie mai musculoasa si indesata nu stiu cum sa zic, e in genul lui Pink, chiar acum cu freza asta par identice. Inteligenta sub medie, gura mare, tipul de fata de cartier nemtesc, cred ca ar asculta si manele daca ar avea:)) Pe mine m-a scos din mintzi fetelor cum tot ii zicea aleia schatz, schatz si iar schatz dar cred ca ea ramine in concurs. Eu am votat-o pe Raquel ca-i fata desteapta si are o frumusete intersanta plus ca-i inalta si are un corp atletic cu muaschisori frumosi, celelalte parca seamana toate intre ele, m-am incurcat printre atit de multe nemtoaice blonde, machiate si neamchiate aratau atit de diferit ca numarul lor s-a facut dublu on fata ochilor mei:)) Dar mai vad eu pina la sfirsit.Merg la gratar:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by anky
Delia,si eu ma simt un pic racita,a fost chiar frig in parc si nu m-am imbracat gros,am avut o haina mai subtire.Vik,cum a fost la party,te-ai trezit ?Duminica placuta in continuare,plecam la socrii,sper sa nu mai sufle vintul asa tare sa putem sta in gradina.Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
Buna.
Carmen am facut o media si de asta am zis 1,65.Multumesc mult.
Ruxandra lasa ca revii.
Anky crede-ma ca nu am luat nimic personal.
Vik azi a foet frumos aici.
Tzuni,Tumpi nici un semn nu dati.
Cuscra unde esti?
Fetele cu S cum stati?
Restu de fete numai dati nici un semn de viata.
Zuzilici si Cornelia cum mai este?
Noi am plantat azi flori am facut frumos daca o sa fac poze va arat,dar asta maine ca pe seara asta inchid ca acum pe seara s-a lasat frigul si mie nasul imi curge si tusesc asa ca bag un ceai cald,un dus la fel si sub plapumioara.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Buna seara!
Am revenit si eu acasa, dupa un week-end "plimbaret".
Ieri am fost cu sora-mea la niste cumparaturi (se pregateste de marele eveniment), dupa care, seara am mers la supermarket cu cumnatul. Seara am revenit pe la casele noastre.
Meniul de ieri:
-dimineata 125 grame tofu sarat, cateva felii de salam vegetal (ambele de la Fito-Fitt) cu rosii si castraveti
- in cursul zilei am ciugulit pe la maica-mea niste stevie cu orez si pomelo
- seara insa ma apuca toate poftele, asa ca am mancat niste Maretti picante si niste alune.
Duminica am mers la biserica (nu mai fusesem demult). M-a luat un deranjament la burta de nu stiam cum sa ajung mai repede acasa. Probabil de la alunele de aseara.
Intr-un final m-am linistit si dupa-amiaza am mers pe la sora-mea si am jucat niste zaruri (Yatzi- un fel de iamt)
De mancat am mancat niste placinta cu mere facuta de sora-mea, Diana (3-4 bucatele), iar acasa cand am ajuns(pe la 18.30-19.00) am mancat niste chiftele vegetale semipreparate cu rosii si ceapa si cu niste paine.
Acum ma voi duce sa ma pregatesc pentru maine.
Carmen am vazut pozele. De cei mici nu-ti mai spun nimic, ca stii tu mai bine ce comori ai. Iar tu arati super bine (dupa parerea mea). De mancaruri ce sa mai zic...
Delia insanatosire grabnica.
Pup toate fetele, ca plec la baie, dupa care cred ca la somn. Azi m-am trezit mai devreme si sunt cam obosita, iar vremea este groaznica.
Ne auzim maine!
O saptamana usoara va doresc.
anky spune:
Ne-am intors si noi,am fost la socrii dar nu am stat mult,copiii ne-au convins sa mergem si azi la un loc de joaca acoperit ,asa ca am mers impreuna cu socrii la locul de joaca de la ei din oras,ei stau cam la 35 de kilometrii de noi.Am mincat acolo cu totii, asa ca nici nu am mai gatit azi nimic.Eu am mincat o salata cu pui si am baut doua pahare de vinut rosu.Copiii sint acum la baita si ne pregatim de culcare.
Vik,ma bucur ca te-ai distrat la party si ca ai fost complimentata.Sa stii ca nici pe aici nu a mai batut vintul, insa tot mi se parea ca e frig,asa sint eu mai friguroasa,imi place caldura
Mah,mie mi-e dor de un gratar la padure,in mijlocul naturii,asa ca abia astept sa ajung in tara sa mergem cu totii in padure.Aici afara nu vom face, numai dupa ce ne intoarcem din tara in mai,sper ca atunci sa fie si aici cald,poate de ziua lu' Cris,daca nu dam o fuga la Disney land.
Carmen.o cunostinta de-a noastra s-a vopsit un ciocolatiu cu reflexe roscate,foarte faina culoarea,cred ca ti-ar sta super si tie.Uite www.lorealparis.co.uk/minisites/casting/" target="_blank">asta e culoarea.(chocolate 535)
Merg sa incerc,sa scot copiii din cada,tare le mai place in apa.
Anca,mami de doi nazdravani
vikinga spune:
Mephala, la multi ani sotzului tau! Am vazut si pozele noi, sunteti niste frumosi! Dar tie nu vad sa-ti trebuiasca dieta, doar cine stie ceva sport de intretinere de fitze asa. So, miine e raportul ori marti ca m-am incurcat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by puskin
Buna,
nu mai reusesc sa tin pasul cu voi...nici la scris nici la citit.
acum 2 zile lansam o intrebare dar ...raspuns nu pot sa astept din moment ce nici eu insami nu gasesc intrebarea
prima oara ca nu pot tine pasul cu un subiect dar pentru capitolul 200 VREAU PE LISTA - caci intr-adevar am inceput un nou stil de viata
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE