Nou stil de viatza (199)
Raspunsuri - Pagina 10
tlaura spune:
Delidana, pai profilul ma interesa! Iti spun si de ce; ai spus la un moment dat ca ai de citit 20 de piese de teatru; si ma gandeam ca esti la teatru! Nu de alta, dar vreau si eu! Am zis; urmatoarea facultate daca voi mai face, va fi teatrul! Dragoste veche!
Criscostym multumim! Spor am avut, dar pentru Andrei; i-am mai luat doua randuri de haine si niste adidasi. Creste copilul asta intr-un ritm, ce n-am vazut! N-am vazut eu haine toata viata mea, cat am bagat in fundul lui in 5 ani de zile!
Eu nici macar o curea n-am gasit sa-mi iau!
Eftimie C. spune:
Buna ziua!Desi vremea e urata si ne-o strica.
LA MULTI ANI! Carmen, Mik(stiu ca e maine, dar eu nu sunt acasa) sa va traiasca sotii si sa fie sanatosi.
Claudia beton costumul de baie.Abia astept pozele sa vad cum iti sade
Laura
Criss, Gusta multumesc
Meniul de ieri:
Micul dejun:
- cafea cu zaharina + sucul de la o grefa si 2felii de paine prajita
(am mancat dimineata doua, dar nu am mancat deloc la pranz si seara)
Pranz:
- cateva felii de cas + 1 mar
Cina:
- peste in folie de aluminiu la cuptor
- salata asortata a
+ apa multa
Meniul de azi:
Micul dejun:
Pranz:
- salata de fructe (prune, capsuni, mere, kiwi + zeama de lamaie)
- putin cas
Cina:
- piept de pui la gratar;
- salata asortata
- suc de grapefruit
Meniu de duminica:
Micul dejun:
Pranz:
- 1/2 cana de branza + o lingura smantana (slaba)
- fructe
Cina:
- carne de vita (cred ca voi papa de pui) fiarta
- salata asortata
Ok, cam asta e!
Va pup, va asigur ca ma simt excelent cu Scarsdale si plec la pregatit bagajul ca ne asteapta socrela
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
gusta spune:
Buna la un ceai.
Laura sa stapaniti sanatosi hainele.AM si eu una care creste si nu se mai opreste.
Carmen pai saptamana viitoare eu vreau un tort intreg.Se poate?
Delia ai probat wok.
Liris intrebai daca ceaiul verde este purgativ Da.
Cuscra hai la o cana de ceai.
Carmen E vad ca ai optat pentru maine la pranz alternativ acelasi lucru il fac si eu ca numai imi trebuie carne.SI multa bafta si vad eu ce ai facut vineri la raport.
Anda nu te-am vazut azi?
Mi-am comandat o carte a unei nutritioniste de aici Sonja Bakker(poate fetele din Olanda si Belgia o stiu),mie una mi-a placut mult cand avea o emisiune si dadea meniuri si multe chestii.Pentru mine va fi un studiu intens cartea pentru ca am sa aprofundez olandeza si cateva cunostinte de alimentatie.Asa ca daca o sa fiti interesate marti o primesc si pot sa va zic cateva chestii din carte.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Salutare
Marilena: mersi de ceai si de intrebare. N-am apucat sa intru ca m-am trezit pe la 10, mi-am baut cafeaua, am mancat de dimi si apoi m-am apucat sa fac curat in camera pruncutei. Apoi am mers la Praktiker sa luam tot felul de chestii de gradina si uite asa a trecut timpul
Claudia: sexos rau costumul.
Carmen: La multi! pentru sot inca o data.
Laura: ai mai avea putere de inca o facultate?
Criss: a plouat sau nu pana la urma?
Anca: mai poti?
Azi am incercat pentru prima oara sa fac dulceata la masina de paine. Am facut o super dietetica dulceata de pere cu scortisoara (130 cal/ 100g).
Meniul de azi
2 sandvisuri cu biscote, sunca 1% de curcan si tofu, 1 biscote cu dulceata de coacaze negre
ciorbita de pui cu leustean
o portie de cartofi dauphinoise cu salata verde, inghetata
Revin ca merg sa aspir si sa fac curat
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
yubi spune:
Carmen sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos Claudia ,foarte frumos costumul de baie Ma gandeam sa mai tin si eu Scarsdale ,chiar daca intr-o saptamana am dat jos doar 700 gr. macar am dat ceva.Acum nu se misca deloc acul la cantar http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Delidana spune:
Tlaura, daca profilul te interesa, eu ti-am raspuns de mult. De data asta ti-am zis numele ca am crezut ca am inteles eu gresit intrebarea. Sint la limbi straine si semestrul asta studiem teatrul american si englez.
Gusta, inca n-am testat wok-ul, weekend-ul asta am program de vizite si nu prea am timp/chef de bucatarit. Cind il pun in functiune dau de stire.
Carmen, cum ati petrecut de ziua sotului?
Tzuni, .
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Laura si eu i-am cumparat lui Dany saptamana trecuta haine, asa este..cresc f. repede.
Anda nu a plouat si a fost f. frumos, cald. Am fost in parc si ne-am jucat fotbal, ne-am plimbat cu trotineta, adica Dany si eu am fugit pe langa el. A fost frumos.
Eftimie ma bucur ca ai aparut si vad ca te ti de dieta. Bravo Si eu maine la pranz tot branza si fructe am ales.
Cuscra l-ai mai pus pe olandez sa te masoare? Cum este?
Merg sa fac un dus, mai vb.
Crys si Dany
vikinga spune:
Salutari! Ce faceti fetelor, merge slabitul?Ieri am reusit sa intru in niste jensi super mega de la iceberg, panatloni luati acum 2 ani si ceva si care-s perechea mea perferata, am avut motiv mare de bucurie. Si cum ieri am avut in program o iesirie la cinema si un coktail dupa cu fetele am avut chef sa ma fac frumoasa, mi-am intins parul, mi-am pus jeansii mei sexosi si un top pe masura si in lume cu mine:) Nemtzoaicelor sa nu ratati filmulu "Keinohrhasen" cu Til Schweiger care arata super heiss in filuml asta! Asa o comedie dementiala nu am vazut de mult! Am ris cu lacrimi de a trebuit sa ne refacem make up-ul dupa film:)) Probabil ca pt un efect 100% mai bine la kino decit dvd, dar oricum nu-l ratati!Azi iar party, ne auzim cind imi revin la un program normalDieta merge bine, am scazut in sfirsit sub 74, azi aveam 73,8kg, sper din tot sufletul sa nu mai vad niciodata 74 pe cintarul meu!Merg sa ma fac frumoasa si la party cu mineVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anky spune:
Salve fetelor,am fost in parc, dar ne-au cam clantanit dintii in gura pe afara.Desi era soare, sufla un vint teribil, asa ca am preferat sa stam in spatiul de joaca acoperit.In fine,copiii s-au jucat frumos,au obosit bine si au dormit tot drumul pina acasa.
Vikinga,asa,asa,nu te lasa,la party cu tine,bea si pentru mine un Margarita lemon cu multa gheata
De data asta pe la care club e party-ul,in care colt de Deutschland?
Felicitari ca ai reusit sa intrii in jeansii preferati.
Am si eu niste jeansi albi de la Mexx bestiali in care musai sa intru cit mai repede, mi-am luat si niste balerini albi,vreau sa imi pun hailights in par si din partea mea poate sa vina varaaaa...Ah..vreau sa mai imi iau si ceva pantofi cu toc, sa par mai inalta.
Eventual imi fac o freza a la
Marge,atunci sa vezi cind ma masor, ce bucurie pe mine,sigur trec de 1,80,cresc dintr-o data vreo 15-20 cm.
P.S La filme nu ma uit pe programe nemtesti,prefer sa le vad in varianta originala
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Claudia,Cris inca nu a facut varicela,sa vedem in continuare ce si cum.Biancai i-a trecut.
Gusta,sa inteleg ca nu mai tii Scarsdale? Bafta la gatitul meniurilor Soniei,e bine ca te-ai hotarit sa inveti sa iti alegi alimentele sanatoase.
Carmen,cum ati petrecut ?
Nah..vad ca v-ati dus la nani.Noapte Buna!
Anca,mami de doi nazdravani