Nou stil de viatza (199)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Dac va uitati la ora, o sa va minunati; nu e nici 6, iar eu nu mai am somn de vreo 2 ore! De fapt mi-e somn, dar nu pot sa mai adorm; o sa fiu chiauna toata ziua.
Delidana, probabil mi-ai raspuns, dar cum ritmul de zici e foarte rapid, si desi eu incerc sa citesc tot, e posibil sa fi ratat raspunsul! Multumesc de lamurire!
carina, da, daca ar fi sa fac teatrul, as face cu placere. Asta ar insemna sa ma bani si timp; so, poate mai incolo pe la 60 de ani!
Macar sa-mi fac damblaua! Asta e singurul punct nemarcat in viata mea! Adica din tot ce mi-am dorit!
Si pentru ca nu am cu cine sa ma conversez pe aici, va iau la pupat pe toate:
Gusta, Eftimie, Vikinga, Anky, mephala, Criscosty, hcclara, nastad, Diana, Tzuni, Mik, Roxana, Puskin, Hopes,of, si pe toate celelalte:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cafeaua si ceaiul e gata,va astept .

Laura matinala mai esti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Carmen sa inteleg ca te odihnesti.

Cuscra m-am remasurat si atatea sunt si parul nu imi sta ridicat ca sa am acei 2 cm .

Laura mi-a prins bine pupicul tau.

Delia ti-am facut cereale cu lapte si te astept.

Hai fetele cu S suntem la jumatatea drumului.

Carmen mii de scuze dar te rog sa imi treci in lista 1,65 chiar daca e mai mult da numai conteaza.Sper ca nu te superi ca te chinui cu asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Mik, sotului, sa fiti fericiti si sanatosi toata viata!

revin imediat...

Mergi la inceput

Claudia buna .Cum merge dieta?

Mik la multi ani pentru sot.

Nimeni nu vrea sa vorbeasca cu mine in dimineata asta?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Mersi pentru cereale, Gusta. Au fost bune.

Sint prin zona, imi fac temele...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

...haideti la o vorba ca eu va astept cu o cafea cu zaharina!

va multumesc tuturor pt impresiile legate de costum, mi l-au trimis, asa ca maine trebuie sa-l primesc, daca nu-mi place sau e mare, face rapid cale-intoarsa! va spun maine!
Laura si tie un ! pai de ce sa nu faci teatru daca asta iti doresti??? si mai ales daca ai timp si nervi!!! visul meu era profa de romana, dar am facut cu totul altceva, acum ma bucur ca ce as fi facut aici cu romana??? poate ar fi luat atunci lucrurile alta intorsatura, insa ma bucur acum ca e asa cum e!!! in rest cum iti mai merge cu sanatatea, ai terminat cu antibioticul?
Carmen E., distractie placuta la socrela!!! din care categorie face parte???
Marilena, asteptam sfaturi nutritioniste...

Noi astazi suntem invitati la ziua baietelului prietenilor nostri, la sala de distractii, vad ca e moda in ultimul timp nimeni nu mai are chef de deranj acasa si toti tin zilele copiilor acolo!!! pt copii e super si pt noi la fel ca putem sari si ne zbengui in rand cu ei! dar abia la ora 13 plecam!
Ieri mi-am achizitionat 2 perechi de papuci cu toc, ca nici nu mai stiu sa merg pe tocuri, trebuie sa invat din nou! insa cu o pereche cred ca o cadorisesc pe sora-mea, ca eu mi-am mai luat si cu cateva zile inainte inca o pereche de sandale! asa ca are noroc!

Dieta merge bine,iar la barbatu-meu si mai bine, adica el slabeste mai mult pe zi decat mine, dar ma bucur pt el, ca are de unde da jos! acum e plecat la alergat!
Delia, unde zici ca esti azi?
nastad, voi v-ati reintregit familia? cum sunteti?
Cornelia, mai treci pe la noi!!! ce-ti fac nazdravanii?

na va pup fetele si va doresc o duminica minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata
Marilena: vorbesc eu cu tine. Acus m-am trezit si am pus in masina la framantat sa fac croissante la ei mei pentru micul dejun. Carina inca doarme. De obicei in weekend doarme de la 10.30 seara pana pe la 11 chiar 12.
In rest, nu prea stiu ce fac azi, dar pana imi beau cafeaua ma mai dezmeticesc.
Sunt prin zona.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Anda bucurie pe capul tau cu Carina ca doarme asa Mara mi s-a trezit de la 7 asa ca acuma astept olandezu(a venit la 4 acasa) sa faca ochi si sa hotaram ce facem azi.

Claudia voi v-ati cantarit zilnic?Ca eu nu asa ca debea astept ziua de maine.Iar sfaturile tipei am sa le folosesc in perioada de intretinere.Ceai antiadipos poti gasi la turci ca eu de acolo mi-am luat unu.

Delia spor la teme.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, da, eu m-am cantarit zilnic ca eram curioasa sa vad ce zice cantarul si mi-am notat greutatea pe o hartiutza! multumesc, am s acaut ceai cand ajung pe langa vreum magazin turcesc! ca in drogherii sau supermarketuri n-am gasit, ma gandeam ca poate la plafar ar fi!

Mergi la inceput