Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 3
slippers76 spune:
Gabitz, io n-o dau la 6 ani la scoala. Are timp toata viata sa se scoleasca. Da' anii astia fara griji nu ii da nimeni inapoi. Asa ca noi facem si pregatitoarea
Papanash, io glumeam. Da' acuma serios vorbind cred ca in curand nu voi mai face fata nici eu cu casa.
Si la noi au zis amandoi tata prima data.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Happiness_4_us spune:
Ana, pai laptic papa acum 5 mese de 110ml, rar sunt de 135 sau 165. Deci media pe zi este de 550-600maxim. Dr a zis ca trebuie 600-700ml plus altceva. E he he. Pana gasesc eu altceva, cred ca mai trece o perioada.
Ramonaiani, stai linistita ca nu esti singura, daca asta te consoleaza cu ceva. Cand citesc ca alti bebei papa de sting, ma mai panichez, pe urma ma linistesc si realizez ca asa e el, poate mai incet. Io inca mai sper ca l-o apuca si pe el foamea si o vrea si altceva.
Cat despre ce scrie la carte, putn cate putin, la noi nu merge nene. La noi putin ramane tot putin. Are un prag, la fel si la laptic, peste care nu trece.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
bikmaria spune:
NANA am vazut micul mofturos ,ce copil frumos ! este asa de dulce ! o mamica stresata ,ai rabdare mamico ,ai trecut tu peste atatea ,nu-ti pierde rabdarea si increderea tocmai acum ,ai sa vezi ca peste cateva saptamani o sa te minunezi cat va manca.
Fetelor sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum va doriti !
acum ma bag la somn ,Teo deja doarme ,este cam maraita ,sper sa se trezeasca de dimineata cum face de obicei ,adica sper sa nu se trezeasca peste noapte .Apropo mai sunt bebei care doarme de seara de la 8 -30 pana dimineata la 7 ?deci care sa nu se trezeasca peste noapte sa manance sau sa bea apa ,ceai .Am o vecina care ma tot streseaza ca nu e bine ca un copil sa nu manance nimic 12 ore sau mai ales sa nu bea nici un fel de lichide peste noapte ,Teo papa inainte de nani un bibe de 240 laptic ,eu cred ca este suficient si nu imi fac griji ,ea nu se trezeste noaptea sa pape de pe la 2 luni ,iar ALEX tot asa era cand era bebelus .hai ca m-am intis cat o placinta ....
danielle02 spune:
buna seara dragi mamici si bebici
eu am intrat in priza iar,scarbici :((( abia marti sunt iar libera :(
tuturor bebelushilor sarbatoriti azi!
nana,ai incercat sa ii dai fulgi de orez cu,cate o lingurita de piure de fructe la borcanel?nici Ebonee nu mananca fructe asa,trebuie sa i le amestec cu ceva numaidecat,si am incercat prima data fulgii de orez,haleste tot tot cat ii fac,mai este un fel de orez cu fructe gasta facut,numai adaug lapte si ii dau,
caut imediat ceva poze si iti arat
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Happiness_4_us spune:
Maria, lasa vecina ca ea are o problema. Cred ca o roade invidia ca al ei copil se trezeste noaptea si Teo nu.
La noi Andrei adoarme la 20 sau inainte si se trezeste la 5 dim cand papa laptic dupa care iar la somn pana la 8. Dar daca ar dormi 12 ore eu as fi tare fericita. Ar fi si el odihnit si eu. Nu ca eu nu as fi.
Pupici si sa te odihnesti ca sa dispara capsa pusa.
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
asta e orezul cu fructe:
http://www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1092442&classificationid=1052125&slmRefer=000
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Yaia, Aniast, nu stiu daca ma grabesc. Incerc sa-l diversific de la 4 luni. Acum are 6 luni si, iar el inca nu maninca nimic in afara de laptic.
Am incercat mereu cu cate 1 lingurita, ma refer la fructe, si cand am ajuns la 4-5 s-a terminat smecheria.
AM facut pauza crezand ca nu-i plac si poate prefera legumele si m-am apucat sa-i dau legume. Nimic. I-am facut inclusiv supa si l-am incercat, in ideea ca poate legumele erau mai groase, ca se ineca. Nici asa nu a mers. Cert e ca morcovul nu-i place sigur. Cum ii simte gustul se pune pe plans. Azi i-am dat iar combinatia de alaltaieri din care a papat atunci un pic. A papat si azi 2 lingurite pline, dar pe care le-am amestecat cu putin laptic, ca sa-i fie gustul cunoscut.
O sa incerc si maine sa vad daca papa. Daca nu, de paoimaine o sa-i dau doar cartofior fiert in care o sa adaug putin unt.
Am facut pauza si mai bine de o saptamana, in care nu i-am dat nimic, in speranta ca va papa. Dar nu vrea si gata. Poate inca mai are nevoie de timp.
Asa arata azi cand papa si asa dupa ce scapase de papa.
S-a trezit fluturashul.
Revin.
Mai dar ce se strambaaaaaa
Pupici de la noi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
bikmaria spune:
NANA
LA MULTI ANI ! sarbatoritilor de astazi !
Acum chiar ma bag la somn NOAPTE BUNA!tuturor.
melaniatud spune:
He, he ..Nana pai ai fi vrut sa fie ca Tudor adica sa pape la greu sa stinga si sa nu ia in greutate prea bine??
Andreiutu traieste cu lapte dar se pare ca atat ii trebuie daca ia in greutate....Tudor mananca de stinge in ultima vreme...nu-ti spun cantitatile ca intri in panica....dar nu prea asimileaza...bine el peste zi doarme maxim 1 ora jumatate si cateodata in 3 reprize si in rest ne scoate pe noi din functiune cu agitatia si energia lui....
Si in poza aia se vede ca e fericit Andrei pt ca a scapat de stres!!!
melaniatud spune:
Maria esti o mamica fericita ...e f bine ca nu se trezeste...pai daca mananca atat de mult inainte de somnic cred si eu...Tudor papa 130 maxim inainte de somn....nu ii arde de mancare dar la 4 dimineata mai baga iar laptic...una peste alta tot la cantitatea lui Teo ajunge si el.Nici Tudor nu se trezeste...e tare puturos...il aud cum suge degetul...ii fac lapticul si ii bag bibe in gurita si papa cu ochii inchisi...deci daca ar fi dupa el nu s-ar trezi