de ce sunt moderata?
Raspunsuri
CristinaGoji spune:
Ce-am facut d-le de ma moderati atata???
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
alinamoro spune:
Cristina, chiar sunt curioasa de ce te-or fi moderat pe tine?
Vad ca ai pus de cateva ore mesajul si nu ti-a raspuns nimeni.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
CristinaGoji spune:
da, Alina, nu ma prea baga nimeni in seama pe-aici. Intre timp am mai pus un mesaj, poate ajung la 3000 si scap de moderare
Vladic
barza
DianaR spune:
Parca citisem undeva ca mesajele la umanitare sau poate doar subiectele noi de la Umanitare, (nu mai stiu si aper sa nu vorbesc prostii) sunt moderate si abia apoi apar. Poate asta e cazul si la tine?
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
CristinaGoji spune:
Nu, nu am deschis la umanitare nici un subiect. E vorba de orice mesaj de-al meu. vad ca aici scap mai repede de moderare decat pe celelalte topicuri la care am scris.
Vladic
barza
Tzuni spune:
...Cristina, stai linistita, a fost doar pe perioada Summit-ului. Aveai un potential terorist ridicat si a trebuit sa fii moderata / supravegheata!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
marius spune:
Probabil este o eroare, vom verifica.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
...Cristina, stai linistita, a fost doar pe perioada Summit-ului. Aveai un potential terorist ridicat si a trebuit sa fii moderata / supravegheata!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Repet - la subiectul asta sunt moderata foarte repede, dar la alte subiecte la care am postat inca nu mi-au aparut mesajele, postate de muuuulte ore. devine chiar frustrant.
Vladic
barza
papadie spune:
Asta ca sa vezi ca suntem aici langa tine:)))
N-or fi on-line moderatorii de la respectivele forumuri.
papadie, zen-sei