Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Fetelor, multumesc frumos pentru urari si primire!

noi asteptam vacanta de vara (chiar daca mai sunt doua luni pin atunci), pentru ca anul a fost lung, si ne-am saturat de iarna si lectii;

Ana

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna dimineata,

am intrat si eu sa ii urez Anei

La multi ani! pentru Tudor.
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Sa va zic ca am citit mesajele voastre si va multumesc ca v-ati gandit la mine, eu am scris pe la alte subiecte (cum ar fi cel cu cancerul la sani!) inca nu m-am hotarat ce sa fac in primul rand ca ma luat o gramada de doctori la rand si am gasit unul care mi-a zis ca sunt bine. Apoi doctorul meu cu care trebuia sa stabilesc un tratament s-a operat de cancer si va lipsi mult, asa ca m-am hotarat ca sunt bine.

Oana este bine cu scoala, incepe nebunia cu concursurile si suntem un pic stresati - ma refer la cel de engleza... unde speram sa luam punctajul.

Cam atat.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Am uitat sa va urez o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

buna dimineata !

andreia ,multumesc , asa mi se pare normal :((am stabitit o intalnire vinera asta si sper sa fie una constructiva .

cristinaT ,ma bucur ca esti bine

Concursul este pe 23 apr. si mai au timp pana atunci. Eu nu aveam prea mari asteptari de la Meli, insa vad ca face punctajul maxim la simulare. Si oricum ideea e de obisnuinta cu astfel de examene.
Multa bafta si mai asteptam vesti bune

cu intarziere pentru Tudor , sa creasca mare si sanatos !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

quote:

Concursul este pe 23 apr. si mai au timp pana atunci. Eu nu aveam prea mari asteptari de la Meli, insa vad ca face punctajul maxim la simulare. Si oricum ideea e de obisnuinta cu astfel de examene.
Alina

Alina, am gaist un doctor care mi-a spus ca sunt bine si mi-am linistit constiinta ca nu ma operez. Dar scorul e de 4(sau 5 doctori) la 1 care mi-a zis ca sunt bine.

Despre ce concurs vorbesti, pe 23?

Noi ieri am avut concursul Smart pentru cunostinte generale si maine avem cangurul la matematica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata ! (la pranz in Ro)

Alina, si aici sunt intalniri planificate cu invatatoarea la inceputul anului, apoi, la nevoie, poti cere o alta intalnire.
Victor are o agenda in care isi face temele, si unde este o sectiune speciala ptr mesaje intre invatatoare si parinti.

CristinaT, iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie.
Si sa stii ca amanarea nu e intotdeauna o solutie buna.
(o stiu de pe pielea sora-mii).
Gaseste un doctor in care sa ai incredere deplina. Multa sanatate.

Victor este bine, daca voi sunteti in febra concursurilor, noi suntem in febra excursiilor.
Sapt. trecuta a fost la Cabane a Sucre, in afara Montréalului, luni au avut zi pedagogica si a fost la piscina cu serviciul de garda.
Duminica i-am dus si noi in vizita la Biodome - mai multe ecosisteme cu animale si plante.
Ne bucuram f tare ca a venit si pe aici in sfarsit..primavara si incercam sa profitam la maxim.

Bafta multa tuturor scolarilor la concursuri.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:

Alina

Alina, am gaist un doctor care mi-a spus ca sunt bine si mi-am linistit constiinta ca nu ma operez. Dar scorul e de 4(sau 5 doctori) la 1 care mi-a zis ca sunt bine.

Despre ce concurs vorbesti, pe 23?

Noi ieri am avut concursul Smart pentru cunostinte generale si maine avem cangurul la matematica.

A, noi Smartul l-am avut luna trecuta , iar pe 23 este Cambridge :( credeam ca datele concursului sunt stabilite la scara nationala ..

Alina

a fi om e lucru mare ...
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

cge, si noi avem un caiet de comunicari in care eu pot scrie un mesaj scurt , insa daca vreau sa aflu detalii ,nu prea mai merge sa srii epistole intregi. Anul trecut am avut o comunicare f. buna cu invatatoarea ,dar prin ianuarie ,primind mai multe semnale negative de la copii nostri, ne-am adunat 6-7 parinti si am pus pe hartie nemultumirile noastre ,crezand ca putem modifica/imbunatati ceva ,dar a fost un fiasco .. ramanand in coada de peste .
De atunci parca-ar fi un tabu ,nimeni nu discuta nimic.E aiurea.

Lasa-l pe Victor sa se plimbe;(( si din acest lucru invata o multime de lucruri

Meli sta foatre prost la compuneri /rezumate:))le intortocheaza de nu intelegi nimic;dar am rabdare si speranta

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina71

A, noi Smartul l-am avut luna trecuta , iar pe 23 este Cambridge :( credeam ca datele concursului sunt stabilite la scara nationala ..

Alina

Pe noi ne-a anuntat ca maine avem cangurul la matematica si duminica Cambridge. M-as apuca sa o stresez un pic cu pregatire suplimentara. Nu cred ca voi reusi sa o conving sa faca ceva in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/LAC.20080405.ROMANIANS05//TPStory/Education

Uitati un articol in care parintii canadieni sunt sfatuiti sa invete de la parintii romani cum sa isi motiveze copii sa studieze.

Eu sunt f. mandra, intelegeti voi de ce.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput