Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

cge, felicitari si tie si celor care mai sunt in aceasta situatie.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Pe noi ne-a anuntat ca maine avem cangurul la matematica si duminica Cambridge. M-as apuca sa o stresez un pic cu pregatire suplimentara. Nu cred ca voi reusi sa o conving sa faca ceva in plus.

mult succes !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

multumesc, eu nu prea sunt cum sunt parintii din articol... nu fac nimic cu ea... din pacate.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Mult succes la copiii care merg la concursuri

CristinaT, iti doresc multa sanatate

Alina, acelasi raspuns ca si Cristina, ne intilnim cu invatatoarea la inceputul anului si pe urma, daca vrem, putem cere si alte intilniri. Noi nu am avut nevoie, ca la fiecare trimestru primim un buletin f.detaliat cu rezulatele scolare si comentariile invatatoarei si deocamdata ne este suficient (in general ne-a confirmat ceea ce stiam si noi deja ).

Noi sintem bine, se zvoneste prin ziare ca vine primavara si pe la noi, pe banchiza canadiana, s-a mai incalzit putin, dar mormanele de zapada sint inca prezente . Iar daca citesc prognoza, cad in depresie totala: anunta ploaie sau ninsoare pentru vineri, simbata si duminica....

In disperare de cauza Antonia joaca tenis in casa, se plimba cu bicicleta pe culoar si tot ma intreaba cind va putea sa faca acelasi lucru si afara ????

La scoala merge OK, la toate materiile este bine spre f.bine, cu exceptia scaderilor, a facut un blocaj la scaderi si nu reusim sa o "luminam". Si in curind trece la inmultiri ...

Intre timp au fost la muzeul de arta contemporana si la un spectacol de muzica clasica. Pe urma incep pregatirea intensa pentru spectacolul de balet (programat la sfirstul lui mai).
Nu am mai inscris-o la nimic altceva pina la vara, ritmul cu ski-ul in fiecare duminica ne-a cam obosit pe toti 3 si vrem un program mai lejer .

Un weekend placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Buna dimineata !

Oana, veniti la noi ,se anunta 25 C aztazi

Pai mai au timp sa termine inmultirile pana la sfarsitul anului scolar ? ..sau fac doar o initiere!

Succes la "scaderi":)prin multe exercitii a functionat la noi

WE placut va doresc !

helbi,april ne-ati parasit ?

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Cum afost Cangurul la clasa a doua?
Noi in fiecare luni primim 10 cuvinte iar vineri au dictare.
Asa ca azi am avut prima dictare finalizata cu un 10. Foarte multumita Andreea dupa calificativele din Romania. Ceilalti copii au primit diplome la materiile la care au excelat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Aici in 13, 14, 15 Mai sunt examene de evaluare la nivel national la anul 3 (echivalentul clasei a 2-a):language conventions, writing, reading, numeracy. Noi nu intram in examene ca nu avem cel putin un an de scoala aici.
In anul 3 se face tabla inmultirii dar la genul: nu stim ne uitam pe tabel (fara stres).
Acum am luat vacanta 2 saptamani.
Iar pentru urmatoarea perioada de scoala la orele de sport am optat sa facem "netball", un fel de baschet.
Weekend placut,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Amcris, ma bucur ca scrii.

Cum merge adaptarea la noua viata ?

Si Victor tot asa are 10 cuvinte pe sapt, plus de citit vreo 2 povesti, la matematica de repetat (tot la scaderi sunt).
El va avea un examen de trecut ptr a intra in clasa a -3-a, dar invatatoarea lui zice sa nu ne facem probleme.

In rest, maine incepe inotul si incercam si noi sa ne bucuram de primavara asta specfic canadiana.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

V-am citit, insa am fpst si inca mai sunt racita si nu m-am simtit in stare sa scriu.

CristinaT, ma bucur sa aud ca te-ai mai linistit, insa, daca imi permiti un sfat, pt siguranta ta, mai consulta 1-2 dr. Daca scorul a fost 5 la 1, eu asa as mai face.
Oana ce mai face?

Cum a fost Cangurul?

Cristinele, din Canada si Australia, copii primesc acele 10 cuv. pe sapt ca sa-si imbunatateasca limba? E vb numai de copii care s-au mutat dintr-o tara in alta, sau si copii bastinasi?

La noi tabla inmultirii si impartirii sunt terminate de mult. Au trecut la exercitii combinate (adunari, scaderi, inmultiri, impartiri) si repeta in cont. inmultirea, dar de acum sub forma de concurs: cine raspunde cel ami repede (au lucrat in scris pina acum , iar aum "merg" mult pe oral). Azi imi spunea Bianca ca, pe de o parte la mate a fost "Rechnenkönigig" (regina), iar ep de alta parte ca azi a zis invatatoarea colegilor ei, dind-o pe ea ca ex. ca "asa se obtine nota 1" si asta pt ca, dupa spunele ei si nu numai, e mereu cu mina pe sus si raspunde. Sunt f multumita de ea. Si eu recunosc, asta dupa ce am citit si articolul despre copii romani din Canada - felicitari fetelor de acolo- ca eu lucrez cu ea acasa in plus. Nu zilnic, dar odata la 2 zile sigur. Rezultatele se vad si ei i-i face placere sa lucreze mai mult edcat se da aici de lucru.
Acum la germana au avut despre astronautzi, stele, univers, rachete, etc. si vinerea viitoare au dictare pe tema asta. Azi a dus in scoala o enciclopedie in lb romana pe tema respectiva (fiecare trebuia sa duca o carte, nu conta in ce limba, sa se uite la poze, sa discute).

Aici vremea e tare urita, ploua si e rece.

Oare Lala si Bogdan ce mai fac? Si bb mic............

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

vad ca sunteti mult mai avansati in Europa decit aici; noi am avut examen cu ceasul...nu se mai termina ceasul asta:)); partea in care trebuie sa arate ora a mers perfect, dar unde trebuie sa calculeze (a inceput activitatea la ora x, a tinut y minute, la ce ora se termina, sau ce fac eu in cursul zilei la ora...) a mers ceva mai greu...lucram;dictarile merg bine, dar (mereu este un dar undeva ) raspunde aiurea la intrebarile din lectie; ei au cuvintele+un verb saptaminal; fac gramatica la greu: determinante, noms, verbe- de subliniat in text sau clasate in coloane: singular/plural, feminin/masculin.
au un proiect stufos despre mincare si ma pune in incurcatura: trebuie sa alegem o reteta pe care o vom face impreuna din caietul lui de retete, pentru luni (si are acolo tot felul de aiureli locale pe care eu nu obisnuiesc sa le fac), si mai trebuie sa-i completez pentru o saptamina ce fructe si legume maninca la fiecare masa; si Tudor nu prea maninca fructe si legume....; in general proiectele ne dau mai mare durere de cap decit lectiile;
ei au trecut de faza cu cosmos, planete, acolo a primit punctaj maxim fiu'meu, si eu am lasat ceva banuti in librarii pe carti si cd-uri despre cucerirea spatiului si planete;

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput