Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a-5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Revin cu impresii dupa prezentarea de vineri: desi a avut mari emotii, Antonia s-a descurcat f.bine si la sfirsit a primit multe felicitari de la profesoara si colegi, care i-au spus ca a fost cea mai interesanta prezentare Asa ca am scapat "cu fata curata".

M-am uitat in cartea de matematica si vor face excercitii cu bani, ceasul, corpuri geometrice, greutati.

Uitati si ultimile poze, facute de Pasti:

http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2008Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

F. frumoase pozele, Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Oana f. frumoase pozele de la Pasti.
Am avut aceeasi vopsea.

"La Multi Ani" tuturor mamicilor.
Si eu am primit cadouri de la Victor un buchet de flori din hartie, o bratara (la care era tare bucuros ca mi se potriveste pe mana, cik a incercat-o pe mana profesorului de la Service de Garde), 2 desene (pe care le-a uitat la scoala si mi le aduce maine) si de la Anca ptr prima data un desen cu o floare orange.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Oana, Felicitari Antoniei!

noi am avut maratonul lecturii saptamina asta, a trebuit sa citeasca in fiecare zi iar eu sa completez cartea citita si timpul alocat; recunosc ca azi am citit ultima carte eu 2/3 si Tudor restul;

si Tudor mi-a adus o mapa, cu o poezie despre mama care este ca o albina de harnica, niste bricolaje si o albinutza de plus pe care se lipeste cu magnet pe frigider.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

La multi ani Antonia

sa cresti mare si sanatoasa !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani, Antonia!!" sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si sa aduci mereu lumina in viata parintilor tai asa cum faci acum.

Oana, felicitari ca acum 8 ani ai adus pe lume o minune de fetita.

Vreau sa va spun ca datorita subiectului ata, s-a nascut o prietenie asha frumoasa: copiii nostri se inteleg si se joaca, inchipuiti-va ca se cearta Anca cu Victor :"C'est ma Antonia!!!"

In rest, noi suntem bine, profitam de vremea frumoasa de afara.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Antonia! Tot ce-ti doreste inimioara sa se infaptuiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Antonia!sa cresti mare frumoasa si sanatoasa alturi de cei dragi tie.

La multi ani de ziua mamelor cu intarziere va doresc.

Vineri a fost la cross fiul meu si imaginativa cam 100 de copii sa fuga pe o latime de maxim 200m. Au cazut la start f multi printre care si al meu copil si a ajuns la final cam pe la jumatate.
Ei a fost f suparat dar oricum a fost cu invataminte... i am spus ca daca doreste sa ajunga pe primele locuri tb. sa munceasca sa fuga in fiecare zi pentru la anul.

Daca nu l-as fi lasat ar fi spus ca eu sunt cea rea si ca el sigur ar fi castigat asa s-a lovit de adevar.
Azi avem sedinta cu parintii.

Stiti cumva daca in programa oficiala deci fara optiuni engleza pentru clasa treia cate ore cuprinde? acum in clasa a doua cristi face doar o ora la scoala + in particular ceea ce imi da de gandit vazand ca ai vostri copilasi fac mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani ! Atonia, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Si de asemenea La multi ani cu intarziere de ziua mamei.

Nu-mi merge internetul acasa, asa ca sutn nevoita sa scriu poe fuga, nici de citit cum trebuie nu am putut.

Va doresc o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multzi ani, Antonia!

Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai numai succese la scoala si in viatza!

Oana, sa va traiasca fata si sa va umple viata numai de bucurii! Petrecere frumoasa!

La noi a fost liber pina azi, de maine merge iar la scoala si joi si vineri au iar testari. Vad ca in ultima perioada cel mult la 5 zile are o testare.

Mercedes, felicitari lui Cristi pt participarea la cross. Nu conteaza rezultatul, ci faptul ca a vazut ce inseamna competitia. Si la noi miercurea viitoare sunt un fel de "jocurile prieteniei" si copii fie alearga, fie sar in lungime, sau parcipita la alt sport, dar inca nu stiu exact la ce.

Mergi la inceput