Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
gattasalvaje spune:
Ceska , am vazut filmuletul cu Benji la inviorarea de dimineata ! Ce scumpel e el cu ursuletul in brate si cum da din picioruse si gangureste ! Iti vine sa-l mananci. Da' de ce nu-i vorbesti in romana ...nu stiu , dar parca suna tare ciudat alinturile in germana
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irinouka spune:
miri, ce spaima! te inteleg la fix. in primele saptamani de dupa nastere, cand statea la mine toata ziua si trebaluia in toate felurile, si mama a facut o cadere de glicemie. a uitat sa isi faca insulina de la ora 19. eu n-am stiut. doar ca o vedeam tot mai neatenta, tot mai ratacita, raspunzand tot mai greu, reactionand tot mai ezitant. a icneput sa transpire, s-a albit, aproape ca nu mai puteam sa ma inteleg cu ea, repeta intrebarile, isi punea capul pe masa...am vrut sa ii fac eu insulina numai ca nu mai stia sa imi spuna cate unitati ii trebuie...a fost cumplit. am chemat salvarea, i-au facut injectia, a mancat ceva si si-a revenit. pe urma nu vroiam sa o mai las sa plece (oricum o ducea dragos cu masina), mi-era frica sa o stiu singura acasa dar n-a vrut sub nicio forma sa ramana la mine. aproape ca nu am dormit in noaptea aia (oricum nu prea dormeam, ca ma chinuia asta micu'). a doua zi am pus mana pe telefon imediat ce am stiut ca tre' sa fie treaza...si era in regula. groaznice experientele astea. bine, eu nu am certat-o pt ca nu aveam de ce. doar ca nu am mai lasat-o niciodata sa se agite atat de mult cand vine la mine.
tu ai fascut f bine ca ai mustruluit-o pe a ta. si, da, e de mare efect sa le povestesti cum faceau in momentele alea nasoale.
felicitari pt party si dantuiala! puuuuuuuuup!!!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ereena spune:
irinouka, am albastrit paginile , recuperez saptamana pierduta:-))) si ci gimnastica , eu zic sa ne apuca usor usor . astazi am facut 20 min de bicicleta ,ma gandesc sa nu fac febra musculara si o sa o iau incet ......am o burta de zici ca mai fac un bebe in cvurand
ca sa nu mai zic de vergeturi, acum am si pe sani :-(
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
ceska777 spune:
Danonique,
eu cred ca l-am "diversificat" pe Benji fara sa vreau cu grisul asta de dres stomac, are gust de banane si e gros rau!
De la HIPP mi-au trimis mostre de borcanele cu morcovi noi si mar-piersica-caisa ( am mai scris cred) si parerea lor e ca dupa 4 luni pot incepe diversificarea.... Eu vroiam sa mai astept dar cum nu alaptez integral..... voi vb si eu cu pediatrul miercuri sa vad ce zice, dar omul e zen rau, homeopat. Vom vedea.....
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
irinouka spune:
simona, mare la tine si la saratzel. imi pare asa de rau ca nu ati scapat de belele...parerea mea e sa incerci altceva pt conjunctivita. ti0am mai scris ce a mers de minune la bebe rares, daca nu ai vazut, iti scriu din nou.
cu laptele tau...asa s-a nimerit, asa a fost sa fie. nu ai de ce sa te invinovatesti. e greu pana se invata cu bibe dar o sa treaca si etapa asta.
hai, fruntea sus, lasa sotul sa se vaite in legea lui si fugi afara cu fetita, imediat ce se trezeste si e apta de plimbare. e o vreme placuta si iti va face bine o portie zdravana de aer curat.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
stoisor spune:
Si noi intampinam probleme cu "mancatul"...mananca aiurea...inghite cu noduri..nu manifesta apetit cine stie ce..se smiorcaie in timp ce mananca (de fapt dupa ce mananca cam jumatate, incepe si intoarce capul intr-o parte, lasa biberonul..apoi vrea sa manance din nou, nici nu inghite de doua ori ca iar intoarce capul si tot asa o tine..apoi devine frustrat si incepe sa se maraie, sa planga)..e un adevarat show pana terminam de mancat...Este in stare sa stea si 7 ore nemancat si nu manifesta cine stie ce interes...cateodata in ultimele zile...o fi pragul asta de 3 luni?
si noi facem exact la fel si mancam mai nou iara din 3 in 3 ore dar de la jumate zici ca avem pitici in cur si alta nu....axact cum spui tu intoarce capu ,ba ia biberonu ba il lasa,i trebe si nu prea ,si dupa un mic show ia hotarata biberonu si gata tot si ragaie si trai bun dar ma dispera pana se hotaraste ea sa gate recitalu,nu plange ,nu se agita dar efectiv ma innebuneste pe mine de cap.....deci nu suspectey ca o doare ceva dar...
ce le facem ??Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU MAMI SI SARA
gattasalvaje spune:
Irinouka , stiu ca mi-ai scris ce-ai folosit pt conjunctivita , insa am pierdut mesajul .
Pliz , mai zi-mi odata , ca vad ca nu fac nicio branza cu Tobrexul asta.
Povestea nasterii
gabrittza spune:
irinuka pe 31 mai am fericitele evenimnte.
ma voi imbraca mireasa pentru ca a fost visul meu.
marturiile vor fi de nunta dar vor avea atasata o suzeta roz.de la restaurant mi s-a recomandat o firma de decoartiuni care se ocupa de tot.ideea cu combinarea marturiilor a avut-o tipa de acolo.ideea a mai fost sa facem invitatiile cu poza.eu am trecut doar nunta pe invitatie si ca sa introducem si botezul ca eveniment puneam poza cu daria si cu noi pe invitatie,dar nu s-a mai putut.
dariuta mea e foarte cuminte,a dormit aseara de la 10 la 4 apoi de la 5 la 9.acum s-a culcat la 10.30 si sa vedem cand se scoala....
gabrittza si
Daria Maria
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze Daria
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria 2
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ereena
jelomoni, mitsu are farmecul ei asa cum e:-) nu degeaba a numit-o miri mitsu panicardu'
am vazut ca unele dinre voi ati inceput sa mergeti la gimnastica. eu inainte de sarcina faceam tae bo, acasa doar , dar faceam zilnic. vreau sa reincep dar la inceput fac febra musculara sigur sigur . intrebare(sper sa nu fie tampita)febra musculara si oboseala are legatura directa cu alaptatul? influenteaza?Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
Ereena , eu stiu ca nu e bine sa faci gimnastica ...efort in general. Muschii suprasolocitati produc o toxina ( cea responsabila cu febra musculara ) , iar acea toxina trece in lapte.
Povestea nasterii
grati.ela spune:
Gatta, pt Tudor am primit Sificetina atunci cand a avut infectie la ochisor...nu i-am dat, l-am curatat cu ser fiziologic. Ozanei insa de mica i-am dat kanamicina unguent oftalmic.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/