Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
danonique spune:
Ereena multumesc pentru articol.Albert e alimentat la san dar de cateva zile primeste un supliment seara.Eu am incredere in pediatrul copiilor.Si in cazul fetitei mi-a recomandat inceperea diversificarii de la 4 luni.Cred ca depinde si de evolutia copilului din primele luni de viata.Am mai citit si la mamicile de noiembrie-decembrie si am vazut ca majoritatea au inceput diversificarea de la 4 luni.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Adryana_4u spune:
quote:
Originally posted by Ereenaquote:
Originally posted by Ven
Adryana, la noi a mers bine in sit. de criza fostul Cutaden, acum se numeste Reviken.
Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)
si eu mai folosesc cutaden , inca se mai gaseste si sub denumirea asta ,dar doctorita a zis sa nu il folosesc tot timpul pt ca sensibilizeaza pieleaMatei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
am dat-o si eu cu cutaden, dar in loc sa treaca s-au extins...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Ereena spune:
cati_magureanu , am vazut poza cu tinw si puiutul matei...cu siguranta e copilul tau :-)))) daca nu citeam as fi jurat ca el este in ambele poze........superb copil
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
gattasalvaje spune:
Neatza zuzelor !
Ce mai faceti ?
Eu am o stare de kko , de cand am trecut la biberoane , viata mea a devenit un chin...cand vine ora mesei e jale mare ! Zuzi refuza sa pape , ma lupt cu ea sa-i bag biberonul in gura si dureaza 1.5 ore s-o fac sa ia 100 ml. Plange , trage capul , scuipa ...zici ca-i dau kk , nu laptic. Asa-mi trece mie ziua , chinuindu-ma sa ii dau bibe si sterilizand apoi sticlutele. Din pacate , laptele meu s-a dus ...cu tot ceaiul , tinctura de marar si pastilele de Nutrinatal.
Din cauza asta sunt tare suparata , plina de draci...m-am certat si cu sotzul care e racit si se tanguie si se da lovit , de zici ca mai are putzin si moare ( Doamne fereste ). Nu stiu cum sunt ai vostri , insa al meu , cand e bolnav e insuportabil.
N-am mai iesit afara de o saptamana , ca a fost timpul asta de rahat...azi parca e frumos...indiferent ce-o fi ,iesim la plimbare .
Inca ne mai chinuim cu conjunctivita...e a 7 a zi de tratament (Tobrex) si inca n-a trecut , ba a mai aparut si la celalalt ochisor
Cam cu asta ne laudam...
Mai citesc si eu un pik din urma pana se trezeste zuzi !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Ereena spune:
gattasalvaje,imi pare asa rau ca te simti aiurea . nu iti fa mustrari de costiinta acum din cauza lapticului. te cred ca esti suparata si eu as fi
si matei a faut conjunctivita cand avea 3 sapt si a trecut in 5 zile dar din pacate am aruncat picaturile si nu mai stiu cum se numesc
pup fetele ....iesiti la plimbare,sigur o sa iti treaca starea asta
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
miri_mik spune:
neatsa fetelor,
am ramas in urma cu cititul... evenimente destul de tragice pe la mine p-aci. maica-mea a avut proasta inspiratie sa-mi faca o cadere de glicemie pe care si-a reparat-o cu salvarea de urgenta la spital. dupa ce-au adapat-o zdravan cu glucoza si au ridicat din umeri ca nus tiau ce sa faca cu tensiunea, iaca, si-a revenit, a si mancat paine cu gem - de care s-a bucurat ca de "painea calda" - sa-i ajunga pe restul vietii de diabetic (sper sa fie lung) si-a baut si cafea, la tensiune 180 numa bine i-o facut:) am tras o spaima ca era carpa de alba si de bleaga, am tras si-un plans zdravan... dar a trecut. am certat-o evident, azi de dimineata am mai certat-o o tura si i-am povestit ce "interesanta" era cand nu-mi raspundea si nus emai misca, ba mai si dadea ochii peste cap sa fie totul bine asezonat...
cam asa...p-orma azi noapte am fost la un pyjama party la fetele mele nebune si dragi de bruxel, am dansat de-am facut frishca laptele meu, am revenit la 2doua jumate, si la 7 mi-am reintrat in atributii (ma rog, cu pauza regulamentara de supt de la 3juma)
va pup si ma bucur ca mai am pe cine certa pe langa mine.
isi, iti trimit "pe aceasta cale" toti pupicii de care mai sunt in stare dupa ce-i pup pe toti ai mei si multumesc Cuiva ca are grija de noi.
muuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irinouka spune:
ereenuco, ce spor ai! imi pare rau pt povestea cu computerul, bine ca ai ytut salva cate ceva dar imi imaginez ce nervoasa ai fost. cat despre exercitii, si eu tot zic ca ma apuc de un program de pilates pe care il descoperisem cam cu o luna inainte sa aflu de sarcina si tare bine ma intelegeam cu el. dar de luni, gata, ma apuc.
ca tot a venit vorba, aveti idee daca jogging-ul poa' sa dea cumva peste cap povestea cu laptele? nu vorbesc de vreun cros, ma gandeam la 2-3 "sedinte" saptamanale a cate 15 minute (nu zic 20 ca nu sunt sigura ca mai pot...frate, si pe vremuri puteam sa alerg si o ora jumate). in fine, trebuie sa fac ceva, nu atat pt greutate cat pt dezmorteala, ma simt tare anchilozata, ma doare spatele, ma dor bratele, umerii, picioarele...uf!
ange, multumim de intrebare, pielea lui raresila arata mult mai bine, pe fata s-a curatat de tot. au mai ramas niste pete razlete pe brate. sunt mai rosii decat culoarea fireasca a pielii dar nu mai sunt aspre, zgrunturoase. nici nu stiu daca sa intrerup sau nu FUCIDINUL si sa raman doar pe ciclafate si trixera. cred ca o sun azi pe madam dermato. la pupi cum se prezinta situatia? a, si sanatate bunicii!
garbrittza, si eu fac botezul si cununia religioasa, 2 in 1. :-) cand are loc evenimentul, la voi? si despre ce marturii vorbesti, ca sunt complet pierduta. si...cum te imbraci? ma intreaba unii si altii daca ma fac mireasa. si nu prea am chef. nu m-am vazut niciodata in rochia cu pricina, adica n-am visat la asta, nu mi-am imaginat cum ar fi...hm!
bishule, suntem niste toante! pe bune. cred ca nesimtite de genul asistentei peste care ai nimerit la budimex vor continua sa existe si sa se prolifereze daca noi ne tinem gura si inghitim in sec atunci cand ele ne vorbesc urat sau au o atitudine lipsita de profesionalism. ne e teama pt copii, suntem agitate si trecem cu vederea pe moment. dar gresim. si pe urma tot noi ne amaram si ne reprosam ca nu am luat atitudine. sper sa te linistesti in curand si bebe conrad sa fie super ok. ma bucur din suflet ca e zambaret si relaxat. asta are darul sa ne mai calmeze spaimele de mame incepatoare. pup fata si baiatul FRUMOS FOC! (nu ca mama ar fi mai prejos)
premergatorul...nici eu nu o sa-i iau.
nu mai stiu ce vroiam a zice. a! CESKA, genial flimuletul cu benji! ce frumos vorbeste el, acolo. si e dulce tare cum tine ursuletul in brate.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ereena spune:
te asteptam la intalnire pe 11 ? tare mult vreau sa o smotocesc putin pe sara
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
ceska777 spune:
Buna dimineata,
si pt amatori o cafea Dallmayr de la noi! Aburinda! Nu mai am lapte sa o indoi! Uf! Oare merge cu lapte praf?????
De dimineata tati s-a trezit indispus la stomac si a trebuit sa mearga totusi la servici dar in 3 ore vine iar acasa.
Aseara a facut B. un kk si azi dimineata altul si mai frumos! Dar nu inca exemplar.....In rest haleste grisul ala de ma exaspereaza.....
Matusile din RO (surorile mele) au vazut ieri filmuletele si cum nici una dintre ele nu l-au vazut life s-au topit. Au peste tot poze cu el si pe telefoane mobile si la birou si acasa. Mi-au zic ca in august pot sa fac ce vreau in trei sapt de concediu ele il vor pe Benji!
Incepem incet, incet agitatia cu organizat in Ro botez. Ma ajuta surorile mele dar parca nu e real asa pe ne-ve. Suntem la ales invitatii si compus texte..... Astept sa vad propuneri de la ele...
La biserica acolo mi-au cerut o hartie cum ca parohia de aici e de acord sa il botez in Ro pe Benji! Auzi dom`le!
In alta ordine de idei cica Benji seamana leit cu mine. Am aici 2 abonamente la reviste pt parinti si copii si una din ele are concurs de poze cu parinti+copii la aceleasi varste, in aceleasi impostaze... Astept sa faca Benji cinci luni varsta pt care am niste poze ffffff dragute cu mine... Numai tre sa le scanez pe ale mele si va arat...
Oricum eu sunt topita dupa el, tati zice mereu:"ce bine ca seamana cu tine!" desi eu nu ma vad frumoasa, Benji e splendid! Acuma am aberat destul! Nu?
Superbitatea e in balasoar: dar mi se pare ca seamana prea mult cu scoica e asa cu o adancitura si i-am pus dedesupt o pernuta si o paturica mai groasa in el! Sta ca un Pasa! Si vb cu cineva pe care numai el il stie si vede!
Gata merg sa ne jucam dupa ce ajung la zi cu cititul in acest capitol mai am cateva pagini!
O zi faina si un week end superb macar in RO ca aici va ploua!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ereena spune:
ufff mai miri, dar ce se intampla pe la voi pe acolo.....iti spun ce i-am spus unui prieten care in decurs de o saptamana si-a fracturat un deget , a facut o alergie groaznica ,de era sa se duca si si-a rupt piciorul.........mai mergeti si voi la biserica:-))))stiu ca tu esti supi,nu mi-o lua in nume de rau,dar in ultima vreme prea se tin toate relele de voi. sotul cum e cu arsura?tu cu lapticul? am inteles ca e frisca:-)))))
Irina de
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE