Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineatza!Noi suntem la cafea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

'neatza
v-am spus ca ieri am facut infanrix. bebeii vostri cum au reactionat? matei s-a culcat la 9 30 dupa ce a papat destul de bine, s-a trezit la 1 , a gustat putin lapte apoi a dormit pana la 4 iar a tras o dusca delaptic, ffffff putin si la 6 iar abia acum la 8 30 a papat bine. am inteles ca pierderea apetitului e oarecum normala ,dar aveti idee cat o sa dureze? temperatura are 37/4
va pup

sa aveti o zi excelenta

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza

Ereena exista programele de recuperat datele de pe hard dupa ce au fost sterse. Eu am citit ca daca ineci sa faci gimnastica si faci prea intens sau perioade mai lungi se poate schimba gustul laptelui, bebe nu mai suge asa bine si asta duce la scaderea lactatiei. Asa ca se recomanda moderatie. Un doctor zicea "in 9 luni ai pus kg in 9 luni o sa le si dai jos".

Eliza
Emma(19.02.2008)
Povestea nasterii

am mai recuperat poze cu programul ala , dar acum nu stiu daca mai pot pt ca astia au schimbat memoria, piesa din calculator . la 10 vine tipul care se ocupa de calculatorul meu sa vedem ce zice .
vezi tu , cu tae bo nu prea ai cum sa o iei incet , cel mai scurt program este de 8 min, exercitii de incalzire mai mult dar te solicita . poate sa incerc streching ,oricum ma apuc sa fac ceva . in iunie avem intalnirea de 10 de la terminarea liceului si trebuie sa arat si eu cat de cat

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

AJUTOR!
Fetelor, s-a iritat Bianca atat de rau la fundulet, ca imi vine sa plang deja cand ii schimb scutecul.....initial a fost roseata, apoi s-au facut basicute, acum s-au spart si se cojeste pielea, si mai grav e ca se intind pe suprafata din ce in ce mai mare....
Cand ii schimb pampersul, eu o sterg cu servetele umede, o dau cu Bepanthen si apoi ii pun scutec curat...Oare gresesc???...asa fac de cand s-a nascut - cum de s-a iritat acuma?
A patit cineva asa???Cum ati scapat? Va rog spuneti-mi ce sa fac, ca mor...

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Ereena la Albert nu am vazut nici o schimbare dupa vaccin.Nu cred ca pierderea apetitului poate dura mult.

poze albert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

jelimoni, Ereena, multumim Acum il vad cel mai scump si mai frumos si mai adorat copil din lume... Nu l-as schimba pentru nimic si nu vreau sa aiba nimic in plus sau in minus... Il iubesc asa cum e, tot ce vreau pentru el e sa fie sanatos... Chiar ziceam ca si daca o fi sa fie mai talamb, o sa fac totul pentru el sa nu se simta marginalizat si sa fie fericit... Ca e tot ce am eu mai scump... Pretzioshania lu' mami

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

asa te vreau :-) o sa te parasc cand va creste bebe C , ii spun cat de urat il vedeai tu :-))))))
la mine e tocami invers , eu spun tuturor ca e cel mai frumos copil ,asta este si primul lucru pe care i l-am spus cand mi l-au dat imediat dupa ce am nascut"esti cel mai frumos copil din lume"....uneori ma abtin sa mai spun cuiva ,sa nu ma creada nebuna:-))))))

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adryana_4u

AJUTOR!
Fetelor, s-a iritat Bianca atat de rau la fundulet, ca imi vine sa plang deja cand ii schimb scutecul.....initial a fost roseata, apoi s-au facut basicute, acum s-au spart si se cojeste pielea, si mai grav e ca se intind pe suprafata din ce in ce mai mare....
Cand ii schimb pampersul, eu o sterg cu servetele umede, o dau cu Bepanthen si apoi ii pun scutec curat...Oare gresesc???...asa fac de cand s-a nascut - cum de s-a iritat acuma?
A patit cineva asa???Cum ati scapat? Va rog spuneti-mi ce sa fac, ca mor...

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

eu am patit ceva mai urat , din basicutele alea care se descuamasera aproape ca dadea sangele .am incercat pe rand nidoflor, panderm,dermacare, violet de gentiana , crema cu galbenele, nimik nu a dat roade. am fiert ulei de masline 20 min la baign marie .il dadeam cu violet si 10 min statea cu funduletzul gol .la urmatorul schimbat de papmers statea doar cu funduletzul gol 10 min apoi dadeam cu ulei fiert .intr-o zi si jumatate nu mai avea absolut nimik.acum folosesc o ceama cu ulei de sunatoare ,mi-a recomandat o mamica ,este extraordinara ,nici macar nu se mai inroseste
va pup si sper sa treaca repede

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Ereena la Albert nu am vazut nici o schimbare dupa vaccin.Nu cred ca pierderea apetitului poate dura mult.

poze albert

cred ca ai dreptate ,dar obisnuita sa doarma de la 9 30 la 4 30 apoi pana la 7 .mi-a picat greu noaptea trecuta .de dimineata a papat mai bine

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Adryana si fetita mea s-a iritat cand avea vreo 6 luni si i-a trecut cu Cicalfate de la Avene si cu eozina.Pediatrul mi-a zis sa alternez cele 2,sa o schimb mai des si sa o las cat mai mult cu funduletul gol.Nici eu nu gaseam nici o explicatie iritatiei ca nu schimbasem nimic din felul in care o ingrijeam si mi s-a spus ca are face pipi sau caca acid.Pupam fetita si speram sa treaca repede.

poze albert

Mergi la inceput

Alina023 merg azi la farmacie si iti cumpar 4 cutii.Pup.

poze albert

Mergi la inceput