Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

July, sunteti dragutei foc!
Catelusul negru e al tau? E scump rau de tot!! Am avut si noi unul ( brac german) timp de 8 ani - o fetita extraordinara dar a murit de cancer si de atunci -acum 2 ani - nu am mai putut sa ma apropii. In iarna ne hotarasem sa luam un puiut mic iar dar a venit vestea cu bebeul si am hotarat sa mai asteptam cativa anisori sa mai cresca bebele si apoi!!

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

felicic baiat vreau, baiat visez de vreo 2 nopti, dar daca e fetitza o sa fie cu siguranta o dulcica si jumatate.

July esti metalista d'asta, ai?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Codrutza esti o draguta da' nu-s o frumusete, sunt simpatica
Denisa multzam si tie . Dap, "catzelusul" e al meu, acu' e ditai dihania de 42 de kile, acolo avea o luna si jumatate. Imi pare rau pt pierderea ta, stiu cum e, am trecut si eu prin asta acum multi ani, vreo 10.

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

july: tu si cu sotu" sunteti simpatici, dar ala negru........m-a dat pe spate....... nu ai zis ca participati la concursuri, si noua ne-au recomandat sa mergem, dar nu am avut nici timp si nici cu cine,tot pedigree de campion, parinti premianti in austria si ungaria, am dat mai mult pe fox decat pe haina de blana ca sotu nu a vrut cadou decat "marca" asta nebuna de terrier sarmos(si acum imi mananca mie zilele si nervii) Ma gandesc cum o sa fie cu copilul, inainte de a fi gravi radeam si-i spuneam: Lasa fox, nu mai fi suparat, ca-ti face mama o jucarie!Si acum ma gandesc cu groaza pentru ca fura mingiile copiilor, fluturasii de badminton, sare pe carucioare cu copii( de la mamici), este innebunit dupa pustime si alergatura...

apropo, cele sase ore se platesc integral, este o hot. sau oug, nu mai stiu numarul, din 2003

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

alinushca yayayaya
Pai am mai zis io ca toata lumea se cruceste ce fel de mamica o sa fiu io. Una dintre colege a verbalizat chestia asta intr-o zi si raspunsul meu a fost urmatorul: (eram imbracata si mai sport, in blugi, bocanci si "jaka" de motor) m-am asezat in pozitie de chitarist si am inceput sa dau din cap si sa cand Thunderstruck a lu' AC/DC . Deci nu-s prea cu toate tziglele acasa, asta e clar.

_
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Codruta,mi-am facut curaj pana la urma.
Noi suntem la doua zile diferenta din cate am vazut...tu ai DPN 02.10 si eu am 04.10 dupa cm

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

alinushca yayayaya
Pai am mai zis io ca toata lumea se cruceste ce fel de mamica o sa fiu io. Una dintre colege a verbalizat chestia asta intr-o zi si raspunsul meu a fost urmatorul: (eram imbracata si mai sport, in blugi, bocanci si "jaka" de motor) m-am asezat in pozitie de chitarist si am inceput sa dau din cap si sa cand Thunderstruck a lu' AC/DC . Deci nu-s prea cu toate tziglele acasa, asta e clar.

_
Fasolica de S18+

Io te contrazic (sau pe colegele verbalizatoare)! Mi-am distrus neuronu pana la varsta asta cu metale (mai ales "grele") si acu' ma cumintesc de nu ma mai recunoaste nimeni si o sa aiba si copilul asta o copilarie linistita si fericita asa cum am avut si eu cand eram mica si lumea inca nu era nebuna. Ca o sa ii mai scape cate un Thunderstruck pe la auditie... asta e musai! Imi caut pozele si vi le mai pui o data ca data trecuta nu s-a uitat nimenea la ele...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

felicico pozele sunt de la concursuri la care m-am dus sa vad cainii, n-am participat cu al meu, desi la fel, am dat o caruta de bani, pedigree, alea alea, parinti campioni. Dar pe la 6 luni a avut niste probleme de sanatate destul de nasoale si a ramas cu niste urme, asa ca nu prea avem ce cauta la concursuri. Nu ca l-as iubi mai putin. Eu nu cred sa am probleme foarte mari cu el, e agresiv uneori cu unii masculi insa cu oamenii nu are nici o treaba, nici cu lucrurile altora. Desi e innebunit dupa minge, daca nu e a lui sau nu ma vede pe mine ca pun mana pe ea, n-are nici o treaba.
Anul trecut am iesit cu niste prieteni care au o fetita de 3 ani si am stat la terasa. La inceput asta mica a fost cam tematoare, ca doar cainele era mai inalt ca ea , dar pana la urma nu s-a putut abtine si de la simplu mangaiat a ajuns sa-l traga de barba, sa-l hraneasca cu pietris din terasa, sa-i bage mainile si picioarele in gura, sa-l calareasca si sa-l traga de coada. Si n-a schitat nici cel mai mic gest, doar cand mai incerca sa-l traga de barba incerca sa-si fereasca capul. E adevarat, daca are chef de joaca nu e foarte delicat, la gabaritul lui, dar e un caine foarte lipicios si cuminte. Uneori zic ca am o pisica de 42 de kile .

_
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

care sunt riscurile la amnio ? ca as vrea sa fac amnio ca implinesc 33 de ani . ca m-a speriat una din fete (nu mai stiu) cu fetita vecinei si as vrea sa stau si eu linistita ca july...
ce sa fac ? sa ma risc cu o amnio ? sa intreb dr ?

18+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

OUG 96/2003

Art. 13. - Īn baza recomand#259;rii medicului de familie, salariata gravid#259; care nu poate īndeplini durata normal#259; de munc#259; din motive de s#259;n#259;tate, a sa sau a f#259;tului s#259;u, are dreptul la reducerea cu o p#259;trime a duratei normale de munc#259;, cu men#355;inerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglement#259;rilor legale privind sistemul public de pensii #351;i alte drepturi de asigur#259;ri sociale.

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput