Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

nu-mi spune si mie nimeni nimic despre valorile normale in TT?????pleaseeeeeeee

16+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Fetelor si eu merg la eco marti pe 8 aprilie si nu mai pot de nerabdare.
Tot pentru atunci e fixata si data pentru dublu test, de fapt intai vorbesc cu medicul ce e mai bine pentru mine si apoi decidem impreuna ce teste sa facem.

Dupa aceea o sa ma inscriu si eu pe listuta, poate se mai fixeaza datele, caci pana acum la fiecare eco se schimba varsta lui bebe si ca urmare si data nasterii.
Pana la aflarea culorii caruciorului mai am de asteptat, dar tare mult imi doresc o fetita. Aici oricum medicii nu se aventureaza sa-si de-a cu presupusul prea devreme. Iti spun doar cand e sigur.
Multe dintre voi sunteti asa de avansate si stiti deja atatea despre bebe, mare noroc avem noi celelalte cu voi caci profitam de toate informatiile .

12+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ramonzca pai daca ti-a dat pe foaie valoarea, ar trebui sa scrie si riscul, daca e crescut sau scazut. La mine a fost scris clar: 1/93 risc crescut de trisomia 21. Mai mult nu stiu daca te-as putea lamuri..

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

ramonzca, rez sunt f bune, stay calm!!!
cand e 1:200 risc ti se recomanda amnio!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

nu-mi spune si mie nimeni nimic despre valorile normale in TT?????pleaseeeeeeee

16+... Erik

Mie mi se pare riscul foarte mic

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bitza, cand ai inceput sa il simti pe bebe? In ce saptamana?
Si la mine AMR 3 ZILE pana la eco!!!

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

ramonzca, pai rezultatele sunt cu risc scazut daca sunt sub 1:200 (prag recomandat de amnio - dar si asta dupa ce discuti cu doctorul).
Nu ai pe undeva si niste concluzii de la test?Eu aveam pe prima pagina valorile, interpretarea si apoi pe a doua pagina concluziile.Iar daca scrie Risc scazut, atunci asa sa fie

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva, la 16sapt 5zile si apoi o sapt nu l-am mai simtit, dar dupa o sapt....zilnic de vreo 2 ori pe zi!!
Ziua cea mare se apropie!Iti doresc sa-l simti cat mai repede ca e o senzatie super, mie imi venea sa rad, sa plang!Ce fericire!!Barbatu-meu e invidios si se uita asa cu niste ochi galesi cand ii zic ca misca!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by Piersicutza

Fetelor si eu merg la eco marti pe 8 aprilie si nu mai pot de nerabdare.
Tot pentru atunci e fixata si data pentru dublu test, de fapt intai vorbesc cu medicul ce e mai bine pentru mine si apoi decidem impreuna ce teste sa facem.

Dupa aceea o sa ma inscriu si eu pe listuta, poate se mai fixeaza datele, caci pana acum la fiecare eco se schimba varsta lui bebe si ca urmare si data nasterii.
Pana la aflarea culorii caruciorului mai am de asteptat, dar tare mult imi doresc o fetita. Aici oricum medicii nu se aventureaza sa-si de-a cu presupusul prea devreme. Iti spun doar cand e sigur.
Multe dintre voi sunteti asa de avansate si stiti deja atatea despre bebe, mare noroc avem noi celelalte cu voi caci profitam de toate informatiile .

12+

Piersicutza

Apropo de datarea ecografica si varsta sarcinii. Am citit ca pentru a stabili DPN-ul cel mai aproape de realitate, se iau in considerare ecografiile din saptamanile 8-11 (12 cel tarziu) pentru ca mai tarziu diversele masuratori care se fac (diametrul cranian, femurul, etc) nu sunt chiar atat de exacte.
Pana la urma nici nu stiu de ce ne straduim sa stim o data precisa... bebe oricum va veni cand va vrea el!

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Of, am atatea sa scriu. Nu stiu cu ce sa incep.Ca ma chinui de vreo 2 ore sa va citesc si abia am reusit si am si uitat ce am vrut sa zic mai pe la inceput. Buuun:

ramoncza, felicitari pt Erik, superb nume, imi place la nebunie.

danucu, pozele de la nunta ta m-au facut sa bazai (am unele remuscari legate de nunta mea), pare rupta din povesti. Sa fiti sanatosi ca sunteti niste frumosi

mitzule, esti neschimbata. AI o familie foarte frumoasa, sa-ti traiasca. Baietelul e leit cu taticul.

july, imi place familia voastra non-conformista. SUnteti tari. Abia astept sa ne dai poze cu bebe din Vama veche in putzulica goala

alinush, super bebe, asa era agatat si al meu in primele saptamani. (Am avut un coleg de liceu Alex Atanasoaie, ai vreo legatura cu el?? )

Boo, e cea mai tare poza de eco pe care am vazut-o pana acum. Sa traiasca Alex

laureta, inarmeaza-te cu rabdare la IOMC ca io am stat vreo ora jumate pe acolo desi mai erau doar 2 persoane (teoretic) in fata mea. Tipic pt Romania. Rezultatele ni le da intr-o saptamana. Cica ce au recoltat pana vineri, duc lunea si joi au rezultatul.

DEspre ce discutati voi aici:

1. Si eu am crescut intr-o familie bilingva unde am vorbit si romana si germana ca si limba materna si nu imi pare rau. Si bebe al meu va invata sigur si germana. In rest sunt 100% de acord cu ce ati spus toate despre copilarie, despre maidan, bucuria lecturii etc. Si eu cu injineru am zis la fel. Nu vreau sa innebuneasca in fata tv-ului sau a calculatorului. In fine, vom vedea in "practica" cum va fi

2. Si eu am zis clar ca vreau sa nasc natural. Daca va fi neaparat nevoie de cezariana, o voi face. Nu zic ca una sau alta e mai buna, doar ca mie mi-e frica de anestezie in urma unei operatii "banale" de apendicita pe la 16 ani. Si sincer nu vreau sa mai trec prin asta.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput