PRIETENE FARA TITLU (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dragelor

Ingrid, nu prea pot sa spun nimic, eu sunt inca fara computer acasa iar la servici.....stiti voi.
noi suntem ceva mai bine, sper. Daria a fost ultima care a racit, si cel mai rau. De joi a tot facut febra destul de mare, peste 39. Samabata cand am crezut ca a scapat a mai tras o tura de febra de dupa masa. Ieri i-a fost mai bine dar inca tuseste. Nu am dus-o la doctor. I-am pus eu supozitoare de nurofen la febra si i-am tot dat pic si sirop de tuse. Sper sa fi scapat sa nu o intoarca si sa fie nevoie de antubiotic.
Vineri a venit baba buni la noi (bunica mea). De cand a ajuns nu mai inceteaza sa se tot minuneze de toate cele......si-a facut pasaprt si a venit la 82 ani. pe miercuri , joi pleca inapoi. Cumnatu-meu s-a dus in Fr dupa fete si parintii mei. Selin a fost mortala, cu toate ca practic pentru ea e o straina s-a dus la ea a intins bratele si tot ii dadea pusi de la distanta
eu una nu mai am rabdare, abia astept sa treaca saptamana asta sa ma apuc de impachetat. Miercurea viitoare seara pe 30 plecam.

V-am pupat. sunt pe aici daca ma strigati!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata si eu sunt pe baricade,astept ceva ok si pe urma plecam in oras cu treburi.Azi am de mers dentist si tare mi-e ca se se lasa cu o extractie ,azi imi fac radiografie si daca e praf radacina e clar.Si dupa cum nu o pot nici atinge asa tare ma doare, e clar
Diana mi-a dat desteptarea pe la 1-2 azi noapte - a plans prin somn de n-o mai puteam opri, a trebuit sa o duc la fereastra sa se calmeze.Pe urma s-a culcat si dupa 10 minute iar smiorcaieli ca vrea la wc , ce sa mai zic,ca muream de somn azidimineata Nu stiu ce are ca mai nou aprope in fiecare noapte viseaza si striga prin somn
MIRA sper sa fie ok Daria si ceilalti.Deci veniti acasa de Pasti ... cat stati? Mi-ar fi placut sa ne intalnim si cu voi!
Doar ca la noi e mai greu fara masina ,depindem de orarul trenurilor si cu Diana e mai greu asa in alt oras,ca ne incurca "somnul de amiaza". Si de "Pastele Mortilor" vom fi la tzara in Bihor cred... Nu stiu inca de 1 mai ce facem ... atunci am si eu 4 zile libere legate Poate ma enervez si o tulesc la Oradea la neamuri (iar cu trenul ...)
E super ca a venit la voi bunica ta!!! Niciodata nu-i prea tarziu deci

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
mai ce super intalnire la Timisoara.Ce frumos s-au jucat fetele.
Sunt dragute foc Dianele si per ansamblu a fost totul ok se pare.Ei mici incidente trebuie sa existe , dar fetele s-au descurcat bine pana la urma.
Am vizionat si pozele super...
Mire ce faci mai , vrei sa nasti de Pasti?
Of of, pai sa ne tii in tensiune chiar atunci?HAi pupi, ai grija de voi.Oricand o sa nasti noi suntem aici cu galeria.nu scapi tu asa usor de noi.
Mira super bunica ai.Sa-ti traiasca.
Noi am fost ieri la niste prieteni in vizita, care si-au facut casa langa Bucuresti, super fain a fost.Am stat numai afara la masa si Andrei a fost incantat de tot pe acolo, a alergat intr-una, a urcat pe scari pana la etaj, ca oamenii aveau scara exterioara , a si mancat mai bine parca, in concluzie a fost ok...pana a descoperit robinetul cu apa din curteee...din momentul ala numai cu mana in apa rece a stat, i-am schimbat 2 bluze.Am plecat acasa pe la 7 pt ca l-a " ajutat" pe prietenul nostru sa planteze niste trandafiri si a bagat piciorul pana la glezna in gropita cu pricina.si incaltari nu aveam de schimb...(nu m-am gandit la astfel de aventuri)
Oricum a fost ok.
A fost asa dragut sambata Andrei, cand s-a trezit m-am dus la el si zice " mamii esti acasa ...puntu minee".M-a topit toata.
Hai pupici la toata lumea, revin.

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

ACINA te cred ca s-a simtit bine Andrei ,e perfect la casa! Voi in ce stadiu sunteti cu casa ? De fapt cu casele ca si sora-ta ta va fi langa tine,ce fain!
MIRELA acum vad si eu pe calendar ca 26/27 pica taman de Pasti ,deci ?
Mama mia cum trece vremea ... mai un pic si e aci vara ... iar concediu

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni anul asta nu facem nimic cu casele.Nu am avea timp sa ne ocupam...
Am de nascut una bucata broscuta si sa-mi ia sotul alta masina.

Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Moni venim de pe 1 mai deci dupa Paste, asa are David vacanta.
...poate ne vedem. In a doua saptamana vin si cumnatii mei in Ro. cumnata mea e din Frumuseni. Daca ne vom vizita cu ei, poate ne vedem si cu voi...............cu toate ca, cu ei ne tot vedem aici

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

ACINA deci asa ,nu stiu de ce aveam impresia ca ati inceput deja si voi constructia,dar ai dreptate e cam greu in asa perioada si mai ales in cea care urmeaza ... mai un pic!
MIRA pai comuna aia e langa Vinga ,nu? Deci acolo unde mai vin si Ana cu Clara, ar fi super si sa ne intalnim toate Asa voiam sa mergem noi cu trenul cateva ore intr-o dupamiaza sa le intalnim si ar fi perfect sa puteti si voi atunci ... pe mine ma atrage mai ales ca-i la iarba verde si ar zburda copiii in voie,mai vorbim noi pana atunci.Tare fain ar fi sa ne iasa !

PS Si trebuie sa vad daca-i atrasa fiica-mea de David mai ales Sau invers

Mergi la inceput

Nu Moni nu e intre Tm si Arad, e din Aradul nou al doi-lea sat, nu mai stiu cum se numeste primul, si nici directia nu o stiu, dar sigur se iese prin Aradul nou.
Cu Ana si Clara eu sper sa ma intalnesc la Tm

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

MIRA aha acum stiu care e ... M-am derutat ca scria pe net ca e in Campia Vingai ,dar aia e mareee Din Aradul Nou o iei la dreapta prin Sanicolaul Mic ,intai e un sat Fantanele,apoi Frumuseniul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Heloo,
F.faina intalnirea celor 2papusi istetze si frumoase.
Acina-ma bucur ca atzi iesit la "iarba verde" si Andrei a fost happy si zglobiu.
Mirelus-tzinem pumnii sa fie totul ok si bebe sanatos,cand o vrea sa vina.
Daniela-cefacetzi voi?
Noi stam mult pe afara ca e varaaici aproape de la20C in sus,sapt asta vreau sa pun gradina la punct si sa fac si ceva curatenie,chiar dc simbata si duminica vom fi cate jumate de zi plecatzi.
Va pup petoate si o saptaminabuna!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput