PRIETENE FARA TITLU (6)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
In sfarsit a plecat Diana cu mami,dar nu inainte de a face circ de circ,pe diverse motive.Ne-a scos din sarite azi cu fitzele ,dar ne-a si distrat ,tot pe rand ...
De exemplu a pus mana pe un plic mostra de cafea dintr-o revista si i s-a nazarit ca vrea sa il deschisa ca sa faca ea cafea.Eu i-am zis lui Ghitza sa i-l ia pana nu-l imprastie prin casa si atunci sa vedeti.A venit la mine Diana zicand: MAMAAAA IO PLANG DACA A LUAT DE LA MINE CAFEAUAAA !!! VEAU SA FAC LA PAPUSI CAFEAUAAAA! MANCALE SI CAFEA!! MAMA IO PLAANG !!! si degeaba i-am tot explicat ca nu beau papusile cafea ... ca nu se lasa,dar nici eu! Atunci s-a dus la taica-su si a incercat sa fenteze.Cica TAATAAA TEBE SA DAU LA MAMI CAFEAUA! II TEBE LA PAPUSI ,TU AUZI? Cu chiu cu vai a uitat de cafea,dar asta numai pentru ca i-am adus o farfurie plina cu ... boabe de fasole sa se joace! Cu amenintarea ca daca vad una pe jos,nu mai primestea altadata - asa ca dupa ce s-a plictisit le-a strans absolut pe toate din zona ![]()
Na ca ziceam ca povestesc de intalnire si m-am luat cu altceva.Sa incerc o sistematizare 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
Asa deci cu ce sa incep? Intai cu faptul ca Diana de Ingrid a depasit-o la inaltzime pe a mea cu ceva,la greutate nu stim sigur.Dar cand le-am dus la leagane si le-am pus pe balansoar
am avut o surpriza : statea efectiv in echilibru perfect 
Vineri seara s-au inteles foarte bine fetele:s-au jucat,au facut baie impreuna,au stat in pat impreuna si au ascultat Alba ca Zapada povestita de Ingrid.Chiar si cu leaganul-problema a mers bine treaba ca am invatat-o pe Diana mea sa ceara voie si - fara mare placere
- Diana de Ingrid i-a dat voie. Un mic incident s-a produs doar cand si-a luat Diana suzeta -semnalul ca ii e somn. Atunci a mea s-a aruncat,i-a smuls suzeta din gura si a pus-o pe o politza,nu inainte de a-i spune imperativ ca ... NU TEBE AIA si ca NUMA' BEBELASII AU BIBI !!! De surpriza probabil Diana n-a zis nici pas, bine ca n-a plans! Dar desi era plina de teorie Dia mea,sa o vedeti la practica! Dupa jumate de ora cand erau in pat in dormitor,le-am lasat un pic singure si cand merg sa vad ce fac - erau bine mersi amandoua cu cate o suzeta in gura!!!
Gasise una in zona si s-a servit si ea!
Asadar prima zi a fost ok,le-am culcat,iar cand s-au intors microbistii de la meci, am bagat si niste lasagna
facuta de Genu (apropo am uuitat de reteta)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
monica70 spune:
Vai ce nervi am,am scris un mesaj cat o zi de post si l-am pierdut ca imi tot pica netul 
Deci sa reiau pe scurt: a doua zi am fost cu ele la hinte si tobogane,la nisip,in mall la masinutze si sa mancam. Acolo m-am trezit cand mancam mai bine ca vrea pishu si ... eu nu-i pusesem pampers (am uitat),asa ca am coborat pe scarile rulante si am circulat sa gasesc wc-ul ,dupa care am stat tot in stres sa nu vrea si kk.
La nisip a luat-o Diana mea in freza ca nu i-a dat celeilalte niste jucarii,iar dupa ce s-au trezit din somnul de amiaza a luat Diana de Ingrid de la a mea una in moaca ... si pe ce motiv
Se vede si intr-un filmuletz,s-a enervat ca nu statea cum trebuie pe calutzul de guma si il rupe vezi doamne (de parca era al ei ...),ca nu a pus bine elefantul - rasturnat,ca a pus un biscuite in leagan si-l murdareste
Si cum Dianei de Ingrid putin ii pasa de pretentiile ei,asta tot acumula nervi,pana a izbucnit ![]()
Deci sunt chit, dupa aia a trebuit sa stam cu ochii pe ele,ca Diana mea era cam nervoasa,iar cealalta smechera foc s-a prins si o tot provoca ![]()
Deci nu stiu ce m-oi face cu a mea daca o duc la gradinita si incepe si p-acolo cu directive d-astea
Pai nu numai ca o apuca pe ea si da in altul,da' o sa dea peste unul sau mai multi si mai si decat ea si-o s-o ia in freza de nu se vede daca face asa pe ocosha 
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mi-am trimis copilul la plimbare si m-am pus in pat cu laptopul. Doar e duminica, zi de odihna, nu?
Mie una, mi-a facut placere vizita Monicai, sunt o familie, jos palaria! Mama mea s-a indragostit de Moni, mi-a spus ca se vede ca e foarte cumsecade si cu bun-simt. La vara musai sa ne intalnim pe la iarba verde si la noi.
Cum spunea si ea, s-a lasat cu cafteala intre cele 2 fete, eu sunt foarte mirata ca nu s-au paruit in prima zi, dar de-abia se cunoscusera, deci, probabil isi cautau punctele slabe...
Aia mica a lui Moni e o dulceata si ii zbarnaie mintea...reactioneaza mai iute ca Diana mea. Dar sunt pline de nervi amandoua, imediat maraiau sau izbucneau in plans cum nu li se facea pe plac. La capitolul nervi, avem scor egal.
Dar, banuiesc ca toti copiii trec prin astfel de perioade.
A intrebat Diana azi-dimineatza: unde-i fetitza de la Arad, mami? I-am spus ca s-a dus acasa si, ar mai vrea sa vina la ea? Diana: daa, cand vine fetitza, mami?
Asa ca Moni, tu ar trebui sa-i raspunzi Dianei mele...
Ca sa nu mai zic ce innamorata era de Ghita
...unde-i Ghita, Ghita vinoooo la Dianaaa, pana nu i-a dat pusi de culcare, nu a adormit fata mea.
Moni, cred ca faza cu cafeaua e de la Diana mea...ca noi ne bem cafeaua dimineatza...ea "o prepara" in cescute si vine cu ea calda s-o bem...
DanaE, parul lui Roxanica ii va creste la loc, cred ca ciondanelile astea intre surori sunt de neevitat, eu ma bateam cu fratele meu cat puteam...ca sora-mea era prea micutza s-o implic in certurile noastre. Bine ca acum ne intelegem....![]()
Fain ca ai luat mobila noua pt fetitze. Ne arati si noua poze?
Denisa, te cred ca esti ocupata. Si la noi ieri, dupa ce au plecat Moni cu Ghita, s-au infiintat fratele cu cumnatica. Ma mir cum am reusit sa stam 2 zile cu Moni fara sa ne bazaie nimeni la cap, ca in weekend e jale. Unul vine, altul pleaca.
Eu n-am zis de Emma ca e Beethoven, dar daca vezi ca fetitza ar vrea sa se joace la pian, ai putea s-o inveti, de ce nu? Foarte usor invata la varste mici...si am o banuiala ca i-ar place.
Eu ii iau jucarii Dianei de iepuras si o rochita, vreau una lunga si subtire, albastra, ca a primit cadou de la nasa ei o pereche de sandalute albastre. O sa mai primeasca papusi, inca o pereche de sandale...si trebuie sa vad ce haine i-au ramas mici din vara trecuta. Am vazut niste tricouri asa de faine...maine cred ca trag o tura prin magazine.
Acina, tu cum te mai simti? Cateva saptamani mai ai...si o sa-ti tii in brate bebele...Eu zic ca sta foarte bine la greutate flacaul tau. BIne, nu-i indicat sa nu pape, dar nici nu e o tragedie daca nu are pofta cateva zile. Mai mult sa nu fie fie. Vaz ca si el e cu Bibi, micutza vrajitoare. Sincer, si mie imi plac desenele de la Minimax.
Mirela, 
Bee, sunt foarte frumoase pozele. Razvan va ramane cu ochii albastri. Pot sa pariez. E prea clara culoarea ca sa se mai schimbe. Ana e o frumusete.
Imi place cum e tunsa. Si cum sta pe olitza. Iar cu replicile....asa ii zice si Diana lui tata-su: du-te la fum si fumeaza! Corect ar fi: in bucatarie si fumeaza, dar n-am pretentii asa mari de la ea..
MIra, nimik nu mai zici? 
Eu mi-am facut norma de mesaje pt o saptamana, ma duc sa spal vasele si sa mai fumez un pic. Ca terorista mea nu ma vrea fumatoare...nu ca n-ar avea dreptate, dar e cam greu sa te lasi...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID am uitat sa iti scriu sa o vezi pe Diana mea ca acum zice la toata lumea despre "RAZAZACIOSUL" ala ca A LUAT DE LA COPIL JUCALIA! Degeaba i-am zis ca l-a primit ,ea tot asa vrea sa zica,banuiesti de ce
.Si initial imi zisese mie ca ... A FULAT DE LA COPIL! Zic ce? ... ALA CALE LIDE!
Cat despre ponei,evident ca e lesinata dupa el,sa o fi vazut la portbagaj cum a exclamat: CADOUUUU!
Numai ca pe tren a zis ca l-a primit de la NENEA PULASHU'
I-am explicat ca e de la mamica si taticul Dianei si acum s-a edificat,macar n-o va mai confunda cu Clara never
Bine ca noi ne prezentaram cu amaratul ala de puzzle-domino,macar ma consolez cu faptul ca e interesata Diana ta de el ...
Cat despre iarba verde si eu m-am gandit ca ar fi super , da' cu cortul nu vrei
? Ca sigur Genu' ar vrea 
Despre cafteli intre frati si eu ma inscriu,eu il trageam pe fratelo de par,el dadea cu picioarele in mine ... si eu eram mai mare cu cinci ani,darmite cand sunt doi cam de aceeasi varsta si micutzi pe deasupra!
Am uitat sa va zic cate poezii si cantecele (luungi) stie deja Diana de Ingrid - mult mai multe decat stie a mea ,se vede ca se ocupa de ea! Si culorile si numerele le stie mult mai bine si degeaba zice ea ca sunt la fel de nervoase,eu zic ca a ei e mai calma si mai cuminte.Chiar zicea Ghita azi ca sigur n-ar face boacanele ce le face a mea! Am omis sa amintesc si ca am surprins-o de doua ori pe-acolo cand voia sa coboare scarile pe burta 
Din prost noroc s-a nimerit sa fiu acolo si sa o impiedic! Si cu crizele de nervi la fel,o apuca din te miri ce (ca norocul ca acasa,rar in deplasare) si zbiaraaa de te scoate din minti daca nu faci ce vrea ea.Azidimineata au si batut vecinii in tzeava
S-a oprit brusc cateva secunde si i-am zis ca "vezi vin aia daca nu taci".Dar ciuciu, a continuat sa zbiere,doar cu alt refren: NU VINE NIMEEENI!
NU VINE NIMEEENI!
Am inceput sa o las sa zbiere in voie,din cand in cand o mai intreb "ai teminat?" Ea se opreste o secunda,zice NU si iar continua ...
La un moment dat zice DA si gata ... continuam ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic
Doar ca eu sunt stoarsa ca o lamaie de nervi si de cat ma abtin sa nu-i dau vreo doua la fund 
Ingrid S spune:
MOni, daca e interesata de domino? Pai azi toata ziua l-a facut...il striga pe tata-su si zbiera: nu pooot sa fac! Nu mergeee...Evident ca mergea, doar ca e agitata, daca nu reuseste din prima se vaita ca o baba. Si zici ca Diana ta a furat razaciosul?
Eu cred ca Genu ar vrea cu cortul undeva, eu sunt aia comoda rau. Nu de alta, dar de cand am probleme cu spatele, nu am voie sa dorm pe pamant...chit ca e o saltea si paturi si mai stiu eu ce. Dar odata tot tragem o iesire la iarba verde.
M-a sunat acum sotul ca vine cu Diana, 3 ore am fost libera, ma pun sa-i pregatesc baita si sa-i fac ceva de mancare. Habar nu am ce!
Ingrid S si Diana
mirela10 spune:
super intalnirea intre dienutze chiar daca a iesit cu scantei...
si oricum acum e varsta crizelor de personalitate si rasfat.eu vad cel mai bine la dani,care daca nu-i convine ca nu-l las sa faca ceva imi zice"du-te mami acasa la tine"si ma mai si altoieste din cand in cand.
MONI,ia baga si tu un bioritm,vezi nasc si eu luna asta,ca astia mi-au mutat DPN-ul de pe 22 aprilie pe 8 mai
,iar eu simt ca pleznesc...
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (38) si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
MIRELUS vad ca stai bine acum cu intelectul si fizicul,iar la emotiv azi e ziua critica,dar de maine o ia si asta in sus.Deci de maine incolo ar fi bine sa nasti ca esti in plina forma .Urmatoarul "eveniment" e pe 26/27 zi critica ... fizic.Deci daca treci de ziua aia iti zic pe urma continuarea ![]()
Ma intorc la LOST,acum e pauza publicitara,pe urma merg sa o culc pe Diana - tare multe tampenii a facut azi si cu mami 
Ingrid S spune:
Mirela, eu nu cred ca mai dureaza mult la tine, poate nasti de Paste! E cazul sa incepem cu galeria? ![]()
Diana nu ma mai loveste, de cand ma smiorcai in fata ei si ii spun ca o doare pe mami...imediat ma strange in brate. A functionat tactica asta, poate merge si cu Dani. Pe mine nu ma trimite nicaieri, in schimb pe tata-su, cum nu-i convine ceva: pleaca tati! du-te afara!....
Asta-seara am ras pe muteste, de mi-au curs lacrimile...a tinut sa spuna Tatal Nostru singura...am indraznit sa-i completez: "precum si noie iertam gresitilor nostri", ca a sarit fraza si a zbierat: nuuuuuuuu, eu spun singuraaa...si a mai spus odata rugaciunea. Dar cum suna: "precum in cer asa si pa..pa...pa...pamant!" eu muream de ras, ea era foarte serioasa si concentrata...habar nu aveam ca o stie, mama a invatat-o! Musai sa o filmez.
Si azi am indraznit sa fac un boeufitzi dupa mancare, a venit repede la mine si mi-a spus: mamii, esti porc!
Multumesc, draga mea, i-am raspuns...ce puteam sa zic, avea dreptate...![]()
Ma duc sa ma spal pe cap, cred ca s-a si racit apa in vana de cand scriu mesajul.
Noapte buna sa aveti! 
Ingrid S si Diana
monica70 spune:
Eu inca-s calare pe conta la ora asta
,ca nu prea am reusit sa fac azi ce mi-am propus - tot nasol m-am simtit .Noroc cu Dadaca si Lost ca parca dupa ele mi-am mai revenit,in schimb acum ma doare scafarlia in frunte.
INGRID apropo de faza cu porcu' asta a invata-o de la a mea? ![]()
La un moment dat era Diana ei cu iaurt de guritza cum manca si a mea i-a zis ca e ... CA POCU' ... doar ca nici ea nu era perfect curata.Nu stiu pe cine seamana fata asta,ca eu nici nu observ atatea ca ea ,nici nu-mi permit sa fac atatea observatii,mai ales in casa straina 
Nici nu mai stiu dar cred ca nu v-am scris ce facuram in tren la intoarcere.Cum era maraita deja ,i-am dat bibele cu apa,doar ca pusese in el desteptul de taica-su ... apa medicinala Valcele.Si tot drumul Diana a ragait si a tras la parzturi de nu-i adevarat - iar acasa - cireasa de pe tort - a facut pishu' incolor ca apa
!!!! 
Intre timp a inceput sa si cante - "melodia" aia lala la lalaaaa ... lala la lalaaaaa ...
de se spargea de ras vecinul de compartiment.Tot e bine ca n-a mai strigat dupa vacile de pe camp ADA LAPTEEE! ca si cand am mers incolo
INGRID abia astept sa o filmezi cu "Tatal nostru" ! Si Diana mea stie ceva , tot bunica-sa a invatat-o,dar nu stiu cat si cum stie ca n-am pus-o sa vad ,doar am auzit-o intamplator cu cateva versuri din el.
Azi alta faza,in timp ce "calarea" tot se uita in oglinda din dulap si striga ba pe VASILE ba pe ... PEPI ,cine-or mai fi si aia 
Merg sa ma culc , of maine e luni si am o saptamana de kk-o cu lucrul
,in loc sa fiu relaxata ca vin Pastile ...