Fulguleti de nov-dec 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Da Diana asta e. Doar ca sunt vreo 100 de tipuri. Unul din ele da negii pe maini, asta e simplu..restul nu vreau sa stiu cum e pana nu fac testul. Pai se face recoltare.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by Dia1609
intrebare: ce fructe mai dati copiilor? ca nu mai vrea decat ce poate manca din mana. de banana s-a saturat, marul nu-i place, perele, piersicile, nectarinele si portocalele sunt necomestibile, parca sunt din plastic.. i-am mai dat capsuna, mananca si ii place (am si nimerit bune), dar parca n-as exagera cu ele pana nu sunt de-alea adevarate de sezon. altceva chiar nu stiu ce as mai putea sa-i dau. sugestii pliz.

Stefy, acum roade morcov, ca o dor gingiile de la canini si mai mananca partea exterioara de la kiwi. Partea cu seminte inca nu m-am incumetat sa i-o dau. Stiu ca semintele contin alergeni. Mai roade si la mar, dar mai putin. S-a cam sa turat de dulce. Nu-i mai place nici laptele, nici medicamentele sirop, din cauza faptului ca sunt dulci. Asteptam sa apara pastaile, ca ele contin nu stiu ce ulei volatil care calmeaza durerile de la eruptia dentara. Toata vara trecuta a ros pastai si a fost ok. Acum am trecut pe morcov in lipsa de altceva.

Intrebare: Ce dati copiilor cand sunt constipati? La Stefy e cam acuta problema. Pediatrul a recomandat compot din mar, para si gutuie. O perioada a mers, dar acum nu prea isi mai face efectul.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

chris sa-ti traiasca ioan andrei..si tie tin pumnii pt.rezultat
adinazot scumpa rau e piticuta cu bentita aia pe cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi dam un energizant facut in casa. Adica la un pahar de apa plata pun 2lingurita de miere si 2 lingurite de otet din mere si miere de albine. Eu inainte nu prea am baut cafea, pentru ca-mi face rau, avand ulcer, dar acum e si mai rau. De cand a inceput cu caninii si nu mai dorm noaptea, parca-s zombie. Iar cafeaua... imi da o stare de nervi....groaznica. Asa ca am incercat altceva naturist. Am scis, poate mai foloseste cuiva.
Week-end placut.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Nu mai asa dimineata, dar io sunt zombi...S-a trezit Maria-sa la 5 dimineata (adika 4 dupa ora veche)...are gingiile de sus beton de umflate, ambii canini de sus au spart dar pe el in continuare il chinuie saracutul. Mai aveam in casa un pic de Calgel, dar s-a gatat si ala...l-am trimis pe tac-su in misiune sa caute Chamonila.
Saracutzul a dat pe gat ditamai bibele de 330ml lapte si de adormit la loc mai greu, asa cu mac-sa tinandu-l in brate si cantandu-i!
Asa ca cine mai are un rest de cafea? Sa arunce incoa' la fata...ca nici de aia nu mai am prin casa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dani doarme, eu bag tigari ca inecata. maraiala cat cuprinde, dor dintisorii. dar.....azi noapte a dormit la el in patut, doar vreo 2 treziri de suzi si una de lapte.
fructe mar, para (am gasit pere williams la carefour, f gustoase), portocala/mandarina (cate una sau mai mult pe zi), banana (mai noi, dar nu prea ii place, asa ca papa f putin), visine din compot de la mami, nectarina/piersica nu i-am dat inca anul acesta.
pt constipatie la noi are efect para si portocala. para mult timp nu a avut efect, in schimb avea efect para la borcanas.
va pupic, ma apuc de dat telefoane....cica organizez intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. ce baba sunt! pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Chris, sa va traiasca nepotelul, lasa petrecerile, el sa fie sanatos si mancacios!
Cu samponul, noi folosim Sanosan!Si tinem pumnii sa iasa bine analiza!
Almo, tare faza cu poza lui Avram Iancu...ia uite unde zace nationalismul!!!
Dia eu as vrea sa incerc sa-i dau rodii...sa vedem!
Sanatate multa la bolnaviori!
Pentru constipatie, pere,citrice, lichide multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

O Sambata frumoasa plina de armonie si pace,va doresc

Mamica stralucitoare
10+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

quote:
Originally posted by Dia1609
intrebare: ce fructe mai dati copiilor? ca nu mai vrea decat ce poate manca din mana. de banana s-a saturat, marul nu-i place, perele, piersicile, nectarinele si portocalele sunt necomestibile, parca sunt din plastic.. i-am mai dat capsuna, mananca si ii place (am si nimerit bune), dar parca n-as exagera cu ele pana nu sunt de-alea adevarate de sezon. altceva chiar nu stiu ce as mai putea sa-i dau. sugestii pliz.

Stefy, acum roade morcov, ca o dor gingiile de la canini si mai mananca partea exterioara de la kiwi. Partea cu seminte inca nu m-am incumetat sa i-o dau. Stiu ca semintele contin alergeni. Mai roade si la mar, dar mai putin. S-a cam sa turat de dulce. Nu-i mai place nici laptele, nici medicamentele sirop, din cauza faptului ca sunt dulci. Asteptam sa apara pastaile, ca ele contin nu stiu ce ulei volatil care calmeaza durerile de la eruptia dentara. Toata vara trecuta a ros pastai si a fost ok. Acum am trecut pe morcov in lipsa de altceva.

Intrebare: Ce dati copiilor cand sunt constipati? La Stefy e cam acuta problema. Pediatrul a recomandat compot din mar, para si gutuie. O perioada a mers, dar acum nu prea isi mai face efectul.

poze din Copou
Poze Stefy

ce pastai?
de constipatie nu stiu ca nu avem probl, cred ca pere.
eu morcov nu indraznesc sa-i dau, mi-e frica sa nu se inece cu vreo bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia si dani papa morcov. bine....el, musca o bucata, o rontaie cat o rontaie si apoi o scuipa, daca i se pare lui ca nu e ok de inghitit. suntem cu ochii pe el non stop cand papa chestii de astea....mai dure.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput