Mamici de mai-iunie 2008 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Getutza81 spune:
Ah, si cxeaiul de frunze de zmeur... miam amintit de el acu cateva zile... si lam luat... si de ieri am inceput sa beau... dar lam uitat la mamica mea ... si azi il iau ca merg peacolo....
Da, tatal meu e acasa, e bine... gandurile mele astea....au trecut oricum, si nu mai pot de nerabdare sal am pe bebe in brate, nu mai pot !!! ma apuca niste sentimente pe care nu le pot explica si mie ciuda ca nu le pot impartasi cu cristi... si el e la fel de emotionat si nerabdator....
pup fetele !
===============
Geta
37+2
Bogdan Silviu iubitoare de 
AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by flore07Flore07
DN.29.09.1978 UM 18.08.2007 DPN 25.05.2008
In caz ca nu s-a vazut...o citez eu pana scapa de moderare...deci
Bine ai venit si nastere usoara!!!
Merg sa citesc din urma si revin...
Diana
35+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Vreau sa il beau mai ales ca am auzit eu ceva zvonuri ca nu s-ar mai face epidurala la Municipal la nasterea normala si decat sa ma chinui..........
Bebelina, vin si eu cu tirul de intrebari.
Ai sursa sigura ca nu prea se face epidurala la Municipal?
Ca asta ar fi o noutate pentru mine.
Ai vb tu cu dr tau? Cu cine nasti?
Laurita
34,
, MirceaAMR: 6 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=102276809&artistType=&photoFuid=G%3A460066913
Getutza81 spune:
eri cristi mia spus, imi place burtica ta, o sa imi fie dor de ea... ce ne facem fara ea ?? dar o sa ne treaca ca o sa il avem pe bebe... a fost un dulce... tot timpul e dulce, imi spune cat de mult ne iubeste pe amandoi, si ce drag ii e de noi... deabea asteapta si el sa vina bebe...
===============
Geta
37+2
eu si cristi
Nunta de Vis !
Doloress spune:
Socrate
bravo pentru decizia cu pisicuta 
. Asa cred si eu, animalutele sunt si ele niste suflete care nu au nici o vina ca noi luam diferite decizii. Cand le iei pe langa tine, cred ca iti asumi responsabilitatea cresterii si ingrijirii lor pana la capat. Bine, daca nu tu insuti le-ai luat (cum e in cazul cand numai unul din casa e de acord cu decizia) e mai complicat...
Aici cresc copii cu 2-3 pisici si 2-3 caini pe langa ei si nu mai patesc nimic, daca parintii isi dau silinta si pastreaza limite si un mediu curat (adica totusi nu lasi pisicul in pat cu bebe). Eu tare tanjesc dupa o pisicuta ca am avut una acasa, dar nu imi pot indupleca barbatul care e obsedat de curatenie si iegiena
Ma tot duce cu vorba, mi-a promis ca o sa imi ia cand ne mutam la casa si mai cresc copii (deci astept sa il fac si pe al doilea)
Oricum , stiu ca decizia trebuie luata de comun acord, de aceea m-am ferit sa iau pana acuma de capul meu ca ma pot trezi ca da pisicul afara ![]()
Getuta bravo pentru ca iti inveti nepotica sa nu manance prostii!
si pentru tine! Pe mine ma dispera parintii care nu isi invata de mici copii sa manance corect, asa se trezesc cu ei obezi la adolescenta si cu tone de probmele de sanatate. Aici in America de N mai ales sunt mari probleme din cauza asta. Am o colega care e imensa, abia acuma, cand a inceput sa aiba ceva probleme de sanatate a hotarat sa manance corect. A renuntat la cola (bea cam un litru pe zi inainte) acuma numai apa, apoi mananca normal, nu tine nici o dieta, insa fara prea multe dulciuri, face oleaca de miscare, cat mai multe legume si fructe. Si a slabit 15 kilograme in cateva luni. Si ea se plangea ca nu stie ce e aia mancat sanatos, ca poate numara pe degete datile cand mama ei facea o salata in casa. Si ca de mica au indopat-o ai ei cu cola, McDonalds, ciocolata la greu... A zis ca nu isi inchipuia ca salatele pot fi asa bune. Asta consider eu copil nenorocit de parinti.
Doloress
29+
Patrick
My baby
Getutza81 spune:
Doloress, cel mai pacat de copii inteligenti care ii nenorocesc parintii lor , pacat de Dumnezeu !!!
Cunosc cateva cazuri, si mi se rupe inima, as face tot cemi sta in putinta sa schimb lucrurile, dar cand nu depinde de tine.... trebuie sa te conformezi, dar cateodata si eu atat sunt de revoltata ca nu stiu de ce as fi in stare cand vad cazuri dinastea... si tot cei ce nu merita au parte de acesti copii... nu stiu de ce...pacat de ei, cel mai pacat e de ei, ar putea unii sa ajunga departe, mai ales nepotica mea, e desteapta foc, dar dc e crescuta asa cum e si in continuare, va fi vai de ea... si mai stiu un baietel, destept foc, si intelegator... tre sa stii cum sai iei... inca odata , pacat de ei...
===============
Geta
37+2
eu si cristi
Nunta de Vis !
dordia2000 spune:
Maaama dar ce spor la scris aveti!!!
Eu nu ma simt bine deloc. De dimineata am o senzatie de sufocare, parca ma strange cineva de gat...si nu imi place deloc. Mi-am luat tensiunea si e ok 12.6 cu 7.5 si puls 86 deci...ok. Nu stiu de unde provine treaba asta ca nu m-am mai intalnit cu asa ceva.
Reallaura...mai am putin dar ...nu mai am rabdare desi...mai am atatea de facut...Azi am bagat penultima masina cu toale bblucesti...si mai am una cu paturici si portbebeuri. Apoi ramane calcatul...si pregatitul patutului....abia astept.
MAi tb sa cumpar cate ceva...si gata sunt.
Cleo...contractiile sunt atunci cand se face burta piertoi si o simti in chiloti (nedureroase) si cele dureroase...sunt atunci cand ai dureri ca la ciclu dar un pic mai acute. Astea sunt cele periculoase.
Elodie, Mi_bebelina bine ati venit printre noi!!! Si sarcini usoare pana la termen cu bbi sanatosi si papaciosi!
Aimee...dr mea mi-a zis ca pleaca de pasti asa ca...in mod sigur nu ma lasa la voia sortii. Iar la mine mai este si prima cezariana (deci un uter taiat) si cerclajul...si deci nu vrea sa riste nik. Asa ca...merg pe mana ei chiar daca asta inseamna ca bb sa se nasca la o greutate mai mica.
Dolores...eu am povestit din experienta vecinei mele...dar eu sper sa fie sanatos bb indiferent de sex. Ce-o vrea Dumnezeu dar sanatos sa fie!!!
Getutza....ce frumos si ce grijuliu sot ai....Al meu nu e chiar asa romantic dar...se vede ca ne iubeste desi...ii e teama de bb cand e asa mic. Se gandeste sa nu ii faca rau. Sper ca de data asta sa fie mai relaxat ca la Stefan...ziceai ca se rupe bb daca il ia in brate. Ii era asa de frica...dar i-a trecut repede.
Gata fetelor...am ajuns la zi cu cititul...mai iau o pauza ca iar mi s-a pus gheara in gat...si nu pot sa imi inchipui dela ce o fi. Bb se da peste cap de 7 ori pe zi...e f. activ deci...e ok.
Diana
35+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
inais spune:
Sa dam si noi raportul...am mancat si ma simt cat o balenutza. Bebe de cateva zile s-a cuibarit cu ceva (nu intuiesc ce-i) in dreapta ombilicului meu si cateodata am ditamai galma acolo...uoffff
Sunt treaza de la ora 7...tot dadeam F5 sa vad care ce mai scrie! Am vrut apoi sa mai stau in pat...da' ti-ai gasit: dra. a inceput sa sughite si nu se mai oprea! Eu mor de mila cand vad (in cazul de fata, simt) un bb care sughite...asa ca m-am trezit sa patrulez prin casa, sa o legan si sa adoarma.
Referitor ce s-a mai scris..Elodie si Flore bine ati venit!!!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Carceii...singura solutie la mine e cea cu trasul degetelor si chiar functioneaza!
Legat de nastere si costurile ei...eu imi asum costurile si spagile unui spital de stat. Ma sperie gandul ca cele private nu sunt dotate corespunzator pentru bebeii cu probleme si nu vreau sa duc copilu' in taxi, de urgenta, pe cine stie unde.
Eu voi naste la Elias, insa in spital, nu in rezervele CMU. Sunt si abonat CMU, medicul care ma urmareste nu este la CUM insa. Oricum nu as fi optat pentru rezervele lor. Ele sunt separate de sectia de maternitate propriu-zisa si practic ca sa ajunga bebe la tine sau tu la el trebuie sa treci prin alte cateva sectii si nu am chef de astfel de experimente.
Am fost zilele acestea in spital si m-am ingrozit. O asistenta tinea un bb in brate. Era clar la cat de mic era ca era nou-nascut...nou, nou. Pana aici nimic anormal. Insa cu o mana il tinea pe el, spanzurat asa...ii atarna capsorul intr-o parte, cu cealalta mana vb la telefon
A iesit cu el din sectia de maternitate...a trecut pe la lifturi cu "n" bolnavi si peste vreo 20 de minute a revenit. Imi imaginez ca l-a dus mamicii care era intr-o rez. CMU. Repet, eu asa mi-am imaginat. Si am hotarat ca nu-i de mine asa ceva. Mai bine stau eu chinuita decat sa-mi circule cu bb spanzurat pe holurile spitalului.
Costurile nasterii vor fi similare cu cele de la Medlife (probabil) da' parca tot mai mare incredere am in Elias decat in Medlife.
Cu visele si restul...stiu cum e (si cu cele cu ochii deschisi)...insa incerc sa-mi tin mintea si corpul ocupate si chiar functioneaza.
Va pup pe toate!
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
mi_bebelina spune:
Reallaura, nu am surse sigure in legatura cu epidurala, de aceea am si scris ca am auzit zvonuri......am tot intrat pe forumuri si am citit despre chestia asta. Eu o sa nasc cu dr Peteu sau cu dr rezident care este supervizat de el........asa mi-a spus. La inceput am fost la control pe la 12 saptamani, chiar el mi-a propus sa nasc cu epidurala, apoi acum vreo 4 saptamani l-am intrebat ce trebuie sa am la mine, de unde cumpar trusa de epidurala si el mi-a zis ca e prea devreme, sa o cumpar prin saptamana 38, dar ca sa pastrez bonul cand o cumpar(de la farmacia spitalului) ca s-ar putea sa nu am nevoie de ea, ca poate ma dilat repede si o pot da inapoi si eventual cumpar pampersi de banii aia. Eu pe 15 ma duc la control si o sa il intreb direct, o sa-i zic ce am auzit........poate o sa se supere, dar asa sunt eu...nu imi place sa fiu dusa cu zaharelul.
Gabitzam, multumesc mult pt datele introduse....
Getutza81 spune:
Acuma, cu tampoanele alea facute din vata si fasa....
Oare cate sami pun ??? acuma le fac si am socotit asa: sa zic ca schimb unul la 4 ore ??? aia inseamna 8 per zi....dc stau sa pun 5 zile, maximul zic eu dc totul e bine.... pate prind pastele, sau weekend.. deci 5 zile... inseamna 8 tampoane x 5 zile = 40 fase... ??? o fi bine ??? totusi cred ca imi voi face si in plus sa fiu sigura... dar 40 sa am minim la mine, ca nu vreau sa ma pun peacolo sa ma mai gandesc si la asta, ca nu am una alta... pe langa cate voi avea pe cap....
===============
Geta
37+2
eu si cristi
Nunta de Vis !