Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Andree27 cred ca in Bucuresti preturile pt o nastere la o clinica privata is mult mai mari.

Fetelor din Bucuresti stiti cam cat e o nastere la particular?.Asa numai, sa ne facem o idee .

Lilly 32+

Eu vreu sa nasc la cmu, mi-am ffacut rezervare si costa 1600 euro natural si 1900 cezariana dar in iunie isi deschid maternitatea lor (acum au parteneriat cu eliasul) si cred ca vor mai pune vreo 200 euro...

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore07 spune:

quote:
Originally posted by chinabulina

flore, bine ai venit!
getutza, un pentru mamica stresata si o ...

33+6

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

mersi
de mult incerc sa itru pe acest forum dar au fost ceva probleme
sper sa ma acomodez repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Fetelor si eu sunt grvidut de iunie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by Elodie

Fetelor si eu sunt grvidut de iunie 2008

Bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa (cat a mai ramas din ea) si un bebel sanatos, frumos si cuminte!!!!

Si Flore bine ai venit si tu, nici eu n-am vazut mesajul din cauza moderarii. Scapa repede de ea !

Lori 31+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, am intrat pe fuga sa vad ce mai faceti si m-ati emotzionat asa de tare... va multumesc pentru primire. Imi pare rau ca v-am facut sa va ganditi la ce-i mai rau...
Imi pare bine ca nu m-ati uitat totusi... nici pe mine nici pe motanul atomic... Saracul de el, mi-e o mila cateodata... dar nu cedez!!!!!!!!! Cand ma gandesc ca o sa ramanem singuri de luni, o sa fie vai de el saracu'...
Azi noapte iar n-am dormit, sunt zombie... E ultima zi la birou si am o groaza de treaba asa ca intru de acasa si va dau raportul la zi!
Cat despre retentiile de apa... sunt umflata ca un balon :(

Pupici, pupici, pupici!!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Elodie si Flore bine ati venit!!!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Monik ai spart o banca?Astia de unde pun preturile aste?Stii ce conditii sunt acolo?

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor eu am fost azi la birou cateva ore, acuma sunt obosita franta.
Numai pot. M-am intins sa ma odihnesc dar tot rau imi e, sper sa treaca.
A fost o noapte nu prea buna, am avut niste arsuri de toata frumusetea. Eu am fazut ca unele fete au de la anumite mancaruri, altele de la altele, dar eu fac de la toate deci nu are relevanta ce mananc.
Noaptea a fost grea oricum.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

la noi sunt 2 (poate 3?) clinici particulare unde poti naste. la una din ele a nascut prin cezariana o cunostinta anul trecut (2007) in martie si a platit la final 5.400 lei (54 milioane). la cealalta m-am interesat eu si costa 1.400 de euro. dezavantajul e ca nu au aparatura in caz ca e ceva in neregula cu bebe. chiar mi-a spus un medic ca pe tura lui au adus de la una din clinici un bebe cu taxiul intr-o noapte, fiindca nu puteau sa-l trateze in clinica.
asta ca sa dau si eu un exemplu de preturi, tot in provincie ...

33+6

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Elodie si Flore bine ati venit!!!Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Monik ai spart o banca?Astia de unde pun preturile aste?Stii ce conditii sunt acolo?

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Bun venit le urez si eu fetelor noi! nastere usoara si bb sanatosi!

Nu am spart o banca dar tocmai am facut un credit... Conditiile nu stiu inca cum sunt, stiu ca stai singura in rezerva dar ce nu-mi place e ca bb nu sta cu tine...el e tinut la neonatologie...nu-mi place asta pt. ca daca platesc atatia bani nu intentionez sa mai dau nici o spaga si ma gandesc ca poate daca nu primesc nimic asistentele alea nu-l vor ingriji cum trebuie...E personalul medical al Eliasului...

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Si eu sunt o viitoare mamica de luna mai, am mai scriis eu pe la inceput , Cleo daca iti amintesti incercasem sa-ti explic ce si cum cu patutul……..parca am citit ca deja l-ai montat.
In rest v-am citit mereu, iar de acum vreau sa va si scriu…
Gabitzam, daca poti sa ma treci si pe mine cu urmatoarele date:
DN – 04.03.1982
UM- 20.08.2007
DPN – 21.05.2008 – fetita, Spitalul Universitar Bucuresti

Mergi la inceput