Mamici de mai-iunie 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Ylari, bine ai revenit ! Felicitari pt cununie, si imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, da lasa ca au trecut si nu te mai gandi la ele !

Noi suntem bine, am avut iar activitate ceea ce e bine, pt ca altfel ma apuca gandurile.. parca imi pierd deja rabdarea...azi imi pun bagajelul pt spital... dc vad vreun bebe sau o poza cu bebe, nici numi vine sa ma uit la ea, atat de greu mai mie sa mai astept inca 2 saptamani !!! In leg cu visele, ei, pai la mine na fost chiar un vis, a fost un gand... al meu tatic a fost plecat in cursa cu masina...si nu a mai sunat cateva zile, mama mea tot se intreba de ce nu a ajons inca... si mie noaptea cand eram asa pe adormite ce gand mia venit...: daca i sa intamplat tatalui meu ceva? si a murit ? si acum sufletul lui e liber, si cum bebe poate inca nu are sufletel... sa aiba sufletul lui taicamiu ? fiind data nasterii atat de aproape de ziua lui de nastere ??? tatal meu e un om fffff dificil si cu un caracter tare prost... numi place de el deloc, cujm gandeste si numai incurcaturi si prostii face, nui pasa deloc de familie, fumeaza ca un turc si cand are ocazia bea ca un rus !!! ce sa mai.... ce ganduri am eu... si apoi mnam gandit ca educatia are o importanta de 80 % in cresterea unui copil, si eu de mult am o idee despre ce educatie sa i dau....

Si apoi ma apuca... dc o sa abe ceva bebe ce nu se vede la eco ? dc dr nu vrea sami spuna ?? nu stiu ce ma apucat de vreo 2 zile... sper sami treaca, oricum zilele urmatoare am ocupatie, sper sa nu ma mai gandesc la asa ceva, dar nam ce face ca gandurile astea vin asa, fara sa le vrei...

fetele si cate o pt fiecare !

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 5 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Getutza, genul asta de vise cu ochii deschisi nu iti fac bine...E freu sa iti controlezi imaginatia mai ales cand esti intr-o stare mai pesimista dar trebuie sa iti impui asta. Nici tatal meu nu e prea breaz dar eu nu sunt ca mama lui, eu am sa imi cresc copilul altfel...Sunt sigura ca educatia are un rol foarte important in formarea caracterului unui om. Copilul tau nu va fi asa. Fii optimista si cand vin astfel de ganduri incearca sa le alungi.
Un de la mine!

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Lilly bine ai revenit!Sa stai sa te si odihnesti!Bina ca acuma lucrezi de acasa!!!!
Da ce preturi au pus astia!!!!!!Ai de capul meu!!Oare o sa nasca careva acolo!Eu am in 8 programare la Butnaru si ii voi spune si eu ce i-ai spus si tu dr tale!Vai ca m-am socat de asemenea preturi!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Da, cred ca sunt paciente care vor naste la clinica asta.La cursul de-aseara eram 4 gravidute (2 la Butnaru, si 2 la Zsigmond).Doar eu am renuntat dintre astea 4
Am uitat sa-ti mai zic ca povestea o graviduta de-a lui Butnaru ca pt pacientele vechi (asa ca noi) vrea ca din pretul final sa scada plata consultatiilor din timpul celor 9 luni, si-au calculat ca astea ar fi vreo 800 lei.
Chiar daca s-ar scadea 800 lei, mi se pare mult. Eu m-am decis si ma duc la Stanca cu Florescu, pe care o voi vedea prima data peste 2 sapt

Lilly 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by cleo78

Buna burtici mari si agitate!

Am fo la control, streptococ NU avem, avem insa o candida, si acu si nishte ovule in dotare. M-a consultat: col lung, tare, e serios colul meu, da?; burtica sus... asha ca ne videm peste 2 sapt.

Auziti, fetelor...ce sunt alea contractii?? SI mai ales..cum le recunosc?

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Cleo, esti eroina mea... Felicitari! Analize bune, nu stii ce sunt alea contractii la 36 de sapt - esti tare!
Eu nu am facut analiza pt. streptococul ala si nici nu mi-a zis nimic, oare nu toti medicii dau analiza asta?

31+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De-abia acum am vazut mesajul lui Flore. Bine ai venit in grup! Te-am adaugat pe lista! Sa ne scrii repejor cat mai multe mesaje sa scapi de moderare

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Andree27 doctorul tau se muta cu totul la clinica asta privata?
Pt ca Florescu va tine consultatiile la clinica privata si va merge cu pacientele pt nastere si la stanca si la privat.
Si nu te necaji pt ca nu vei naste la clinica particulara din cauza preturilor astora mari. 3 zile vor trece f usor si la o maternitate de stat.

Lilly 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly eu inca sunt in stare de soc cu preturile astea!!!Eu asa voi face,m-am consultat si cu sotul meu si am zis ca mergem in data de 8 vorbim cu Butnaru si ne hotaram!Cu sau fara aia 800lei mi se pare exagerat!!!Astia au picat in cap cand au pus preturile astea!Se cred in Beverly Hils,oare?Si se mai si plang ca nu au bani!Nici nu stiu ce sa zic ca sunt inca in stare de soc!Mi se parea enorm 950 de euro,dar 1125 de euro cu epidurala e super exagerat!
Scuze restul fetelor ,dar chiar numai cu Lilly pot vorbi de chetiile acestea ca pe nimeni nu stiu in rest si va rog sa ne intelegeti!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Monik, cred ca la un moment dat, toata lumea va avea ganduri dinastea, bine, nu neaparat legat de tati..... ganduri de genul... cateodata mai iti vin si dinastea sunt convinsa ca toata lumea are astfel de ganduri la un moment dat...eh, si cum termenul se aproprie tare mult... de la asta mi se trage, e normal sami fie frica...

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly nu stiu ce va face daca va mai ramane pe clinicilor sau nu,asta vreau si eu sa-l intreb!Stiu ca nu voi muri sa stau 3 zile la spitalul de stat,doar nu suntem noi din puf,dar cand mi-a zis ca isi deschide clinica mi-am facut si eu iluzii ca ma gandeam ca maxim va fi nasterea 2000lei,dar nici in halul acesta!Eu sincer m-am gandit ca e pe undeva la 1500lei si cu indulgenta ziceam ca va fi 2000lei!!Oricum treaba lor,sa nasca cine vrea si cine isi permite la clinica aia!Merci pt tot!

Poze

Mergi la inceput

Andree27 cred ca in Bucuresti preturile pt o nastere la o clinica privata is mult mai mari.

Fetelor din Bucuresti stiti cam cat e o nastere la particular?.Asa numai, sa ne facem o idee .

Lilly 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Andree27 cred ca in Bucuresti preturile pt o nastere la o clinica privata is mult mai mari.

Fetelor din Bucuresti stiti cam cat e o nastere la particular?.Asa numai, sa ne facem o idee .

Lilly 32+

Lilly, eu stiu de 8000 RON la Euroclinic, cezariana.

Laurita 34, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

AMR: 6 sapt
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=102276809

Mergi la inceput