FIV in Ungaria 36

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BENJIE Bine ai venit!
ELMASI si noi te si iti dorim multa bafta.
TIA noi circulam mult cu, prin parcuri pe la toate topoganelene tot intalnim cu asistenta lui doctorita Onofrei. Daria? o ti ascunsa?
Multi pentru CRISIS, LENY, BORZASIMO, SIMA1, BULUNA, LIANA, ANDICU, PUSSI SI TOATE FETELE.

Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

marush - felicitari, ai facut o alegere f. buna in ceea ce priveste dr. care iti va urmari sarcina, dl. dr. Ion Ionut Adrian este un medic de exceptie si o persoana deosebita, auzind multe parerri f. bune despre dansul am fost la o consultatie pentru ai cere o parere si mi a facut o impresie f. buna ;atunci mi am spus ca daca va vrea Dumnezeu sa mai raman insarcinata dansul va fi medicul care se va ocupa de sarcina mea; inca o data felicitari si pupici bebicului!

pup toate fetele

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna la toata lumea!

Sima1 nu iau nici un tratament de stimulare pt. ca mi-e frica ca nu cumva sa-mi provoc o hiperstimulare sau o dereglare, asa ca prefer sa stau pe fundul meu pana la intalnirea cu medicul sa vad ce imi recomanda el. Imi recomandase la un momentdat ceva Simonagurau si nu zic ca nu ar fi bine venit un tratament naturist inainte de FIV, doar ca asa sunt eu mai fricoasa. Daca te intereseaza cumva ce mi-a recomandat Simonagurau am sa caut si am sa-ti spun despre ce era vorba.

Steliana, Elmasi , bafta multa si sa auzim numai vesti bune.

pt. toate fetele care sunt in pregatiri!

O zi buna va doresc!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne spune:

Salut fetelor.

Am fost si eu la prima intalnire cu Dr.TANDOR in Debrecen si daca totul merge bine cel traziu in iulie voi fi posesoarea unei burtici.
Dar stau sa ma gandesc,care este motivul pt.care majoritatea
mergeti la Szeged.Stiti pe cineva care a avut reusita la Debrecen la Dr.Tandor...ca incepeti sa ma speriati...ca nu prea vb.de el...tot Dr.Zador aud si Szeged.
Ma linistiti va rog...pt.ca vineri ma duc iarasipt.analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Salutare,
am intrat doar sa felicit fetele care sunt deja gravidute , sa le urez bafta celor care acum incearca si sa le pup pe mamici si bebici .
Tia - ce mai faceti? Mi-e dor de Daria, Maria umbla prin casa si ii striga pe toti copii pe care ii stie (Daia, Oli, Miai), va asteptam pe la noi .
Adela - cred ca pe vremea asta buna esti toata ziua afara, noi nu mai scapam toata ziua trebe sa ne dam in hutul.
Mi-ka - era sa venim la Hateg sambata dar n-am reusit sa mai plecam, oricum va pupam .

lelia si maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Adrienne, sa fii linistita ca esti pe maini bune la dr. Tandor. Eu am fost la Botnar dar am auzit de reusite la Tandor.
In ceea ce priveste mersul la Szeget sau Debrecen, se merge mai mult la Szeget fiind amplasat mai aproape de multe orase din zona de vest, SV si sud ..pana la Constanta - pupici pentru Andicu si baietelul ei dulce. Pe cand la Debreten este mai aproape de oradence, clujence si satmarence. Asa ca iti tinem pumnii, sa vii cat mai repede.
In ceea ce ma priveste am fost astayi la ecografie, nu am fost prea productiva, in functie de evolutia unui folicul micuuut, joi voi face punctie cu 2 embrioni, sau inseminare. Astazi mai fac stimulare, am un gonal de 75 si 3,5 fiole de merional. Interesant este ca endometrul vineri era f. slabut iar astazi era foarte bine, cred ca de 9.
Elmasi, daca citesti, pripeste o imbratisare de la mine si sa dam vestea cea mare in aceeasi zi, tu cu 2 bb eu cu o fetita cu parul frumos ca si al tau.
Sima1, ce ma spui? Eu mi-am revenit, haide sa te molipsesc si pe tine .
Scamy te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buna fetelor

Steliana te felicit pt.endometrul frumos ma bucur pt. tine ca te simti mai bine.Si eu mi-am revenit dar..... nu de tot.
Scamiy te rog sa-ti verifici PM ca ai mesaj.
Adrienne mult succes
Elmasi si Steliana voi sunteti acum in focuri iar eu ma gandesc la voi si ma rog pt voi sa reusiti sa aveti
Charmy

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

adaca iti multumesc ca esti alaturi de noi aspirantele ca ne sustii,chiar daca ai multa treaba cu gazelele tale si sunt sigura ca nu este usor.

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LELIUTZA hai cu MARIA in parc ca sunt mai multi copii.
CRISISX3 tare greu esti de gasit.
ADRIENNE multa bafta !
LENY si BORZASIMO voi nu mai spuneti nimic? Leny stiu ca ne citesti, dar spune ce ai facut?
BULUNA si eu zic sa te duci cu analizele facute in , daca nu ai incredere in cei de la tine din oras, poti sa ti le faci la Timisoara.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Buna dimineata feterlor Va rog sa ma mai ajutati cu un raspuns care stiti. Clar inainte de ciclu ma dor sanii.Dar de ce pe mine incep sa ma doara sanii dupa ciclu cateva zile apoi se opresc si normal incep sa doara cu cateva zile inainte de ciclu.La palpare nu simt nimic in neregula.Ce sa fie oare

Cris iti multumesc pt raspuns.Era pre fain ca ovocitele realizate prin stimularesa sa nu fie din rezerva ci un surplus nu?
Steliana nu ai facut un estradiol? care este valoarea lui?

Mergi la inceput