Preturile la apartamente in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by avenirv
ati lucrat vreodata cu indieni in IT ?

da, de mai multe ori

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Nu numai ca e un pret bun pentru comuna Berceni dar in 10 ani se va insuti.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

da,20 euro/mp e un pret foarte bun.

oricum eu cred ca preturile la terenuri sunt inca bune.Peste 2-3 ani o sa ne minunam la ce preturi s-a ajuns si o sa zicem "ei,pai ce prost am fost ca n-am cumparat cand era X euro/mp",adica exact cum zicem acum despre apartamente.

Chiar crezi ca vor mai creste preturile la terenurile din jurul Bucurestiului ? Am auzit ca nu prea mai e cash pe piata si preturile au cam stagnat.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

chiar acum am citit pe forum anunt de vanzare ap.2 camere in Militari... cu 120.000 euroi... unde-s vremurile alea cand costa 5000 de dolari

Sora-mea si-a luat casa in Koeln-Germania, cu 1 etaj, cu 150.000 Euro :)))

Ingrid si Cristi 5 ani si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ingridnen
chiar acum am citit pe forum anunt de vanzare ap.2 camere in Militari... cu 120.000 euroi... unde-s vremurile alea cand costa 5000 de dolari
Sora-mea si-a luat casa in Koeln-Germania, cu 1 etaj, cu 150.000 Euro :)))

Pai ... este tot pe-acolo, cum urci dealul Cotrocenilor dupa Leu inspre Vest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

quote:
Originally posted by Jasmine

da,20 euro/mp e un pret foarte bun.

oricum eu cred ca preturile la terenuri sunt inca bune.Peste 2-3 ani o sa ne minunam la ce preturi s-a ajuns si o sa zicem "ei,pai ce prost am fost ca n-am cumparat cand era X euro/mp",adica exact cum zicem acum despre apartamente.

Chiar crezi ca vor mai creste preturile la terenurile din jurul Bucurestiului ? Am auzit ca nu prea mai e cash pe piata si preturile au cam stagnat.

Maria

da,eu asa cred;dar e vorba de terenurile din jurul Bucurestiului sau din jurul marilor orase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Am si eu o nedumerire .. Cam peste tot in SUA si multe tari europene preturile imobiliarelor scad.. Care mai este situatia la noi? Ati mai auzit de preturile unor tranzactii reale recente?..Ce vreau sa spun e ca anunturile din presa si agentiile imobiliare inca afiseaza (sau cer) preturi mari.. Dar care e realitatea ? Se vind imobile la preturile cerute?
Eu as fi mai ales interesata de Cta si Buc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pe site-urile de imobiliare preturile sunt mari (unele cel putin de domeniul SF : nerva traian, bloc vechi, 2 camere 146.000 euro) ;
insa dc suni si intrebi efectiv sunt mai mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pai care e rostul ca pe site sa fie mai mari?Sa indeparteze clientii?Oricum preturile sunt super mari dar oare vor mai scadea?
Peste tot scrie ca da , dar nicaieri nu am vazut nimic pana acum.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Tranzactie imobiliara saptamana asta, apartament 2 camere Militari (mai la periferie) 110.000 eur.
Nu pare ca au scazut preturile...sau cel putin vanzatorii tin inca preturile sus...
Nr. de tranzactii insa a scazut foarte mult. In curand intra in vigoare noua lege care obliga ca toate tranzactiile imobiliare peste 15.000 eur sa se faca prin banci si asta o sa 'curete' lucrurile, cei care tranzactionau cash nu vor mai avea sanse sa o faca.
La targul imobiliar de dinainte de Paste a fost foarte slaba miscarea, am gasit oferte cu 33 eur/mp la 8 km de Bucuresti (in sud, inspre Calarasi)...
Deocamdata lumea sta in expectativa, asteapta sa vada ce se mai intampla, doar cei care sunt nevoiti sa o faca, vand sau cumpara acum.

Mergi la inceput