Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara fetelor

Au nu am mai avut timp sa intru pe net asa ca nu v-am mai citit de ceva timp. Felicitari celor care au mai nascut si recuperare usoara.
A nascut Gecko?

Naty,

Am vazut la Larry King un interviu cu sotia actorului John Ritter. A murit in spital datorita "aortic dissection". Au crezut ca a facut infarct si pt asta il tratau si se pare ca medicatia e tocmai invers pt aortic dissection. Oricum, a fost foarte interesanta emisiunea. Se pare ca nu exista un protocol pt aceasta problema si toata lumea se canalizeaza pe infarct la capitolul chest pain.

Ceva vesti de la Cory?

Edit: Acum am vazut. Offff Cory prin cate ai mai trecut! Recuperare usoara si sa-ti traiasca voinicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata mamici, gravidutze si simpatizanti ai randunicilor de martie-aprilie!!!!

sa o luam cu inceputul:

La Multe Luni si Anisori! sanatate, bucurii si multe jucarii!
bb Adrian Christopher de adriuta!!!!

La Multi Ani Ali76! bb sanatos, papacios si necolicos!

Mergi la inceput

nota informativa din emisfera sudica:

- nenascuta
- membrane intacte
- fara contractii
- fara semne de nascare in urmatorul secol

oricum eu stau cumintica la coada...o astept pe mihatp...si apoi pe valentina...si o las si pe mihos...ca la cat am asteptat pana acum...cateva zile incoace in colo...ce mai conteaza...

m-am trezit la 6:30 pe motiv de ploaie torentiala care imi ameninta paturelele lui Patrick de la uscat...asa ca intr-o fractiune de secunda...am sarit din pat, mi-am pus burtoiul in spate....si am fugit in curte. paturele salvate...la mine somn sarit.

ah, si ca zicea numeioana ca ce cald si frumos e la mine...vremea e cam 25 de grade ziua...14-15 noaptea...in conditiile in care aici nu exista incalzire centralizata, calorifere ca in ro...asa ca noaptea ne incalzim natural...pozitie buci-in-buci nemiscata pana dimineata.
astept sa se mai raceasca vremea pentru a creste numarul modelelor de calorifere electrice din magazine...dar oricum sa nu credeti ca voi ajunge la 22-23 de grade in camera cum faceti voi...ca la cele 2-3 degete ce le pot baga pe langa geamuri...nici daca dau foc camerei nu se mentine caldura.

Mergi la inceput

gudinde...disectia de aorta este diagnostic diferential in durerea toracica...trebuie luata in considerare...plus ca una din complicatiile disectiei de aorta ESTE infarctul asa ca la acelasi pacient gasesti si simptome de infarct si modificari de EKG si laborator de infarct. si au dreptate...ca tratamentul infarctului nu e bun pe disectie...dar sa nu vada disectia...hmmmmmmmm...in ce tara se intampla asta? ca sa ma laud...eu am pus diagnosticul de disectie cu infarct in cateva minutzele...in curtea unei biserici...de stateau toti si se uitau ciudat la mine la urgenta cand am ajuns...dar 2 ore mai tarziu...dupa ce au investigat si stabilizat pacientul...m-au chemat sa il transport la cluj pentru interventie chirurgicala.
vai ce mult imi lipseste febra muncii mele.

Mergi la inceput

dalv suntem langa tine sa ni te alaturi cat mai repejor la schimbat de scutece si sterilizat de biberoane.

corymaz...welcome back...si zii asa ca totul sta in atarnarea corecta in tzitzi a ratonului sugator....mai ca astea nu ne-o invatat rau aici la curs. si spune-mi si mie...cu ce l-ai machiat pe alex de arata in poza asa de pufacel...ca eu m-am gandit ca la 3100 greutatea raportata o sa fie ca un pisoi plouat. dulce, dulce baiet, fiu ista lu'stefan.

ccris_ccris...streptococul ala nenorocit nu reprezinta indicatie de cezariana. uite si asta e una din condittile pentru care as fi dat suma spusa de kitzy pentru clinica din cluj. vreau sa vad clinica privata unde medicii nu sunt comozi...si nu baga pe gat gravidelor...nspemii de motive ca sa sara la cezariana (bota e pentru medic, nu pentru tine). daca tot dau 50 milioane stai naibii langa mine si ajuta-ma sa nasc natural...si kitzy...de banii aia nu trebuie ca medicii si asistentele sa ma pupe in fund....ci trebuie sa fie buni profesionisti, sa fie oameni si sa fie sprijin moral si medical pentru gravida de-a lungul travaliului.

uite, eu apreciez pe cei de la baia mare, ca mihatp a depasit termenul...dar vad ca nu o inghesuie nimeni sa mearga la cezariana.

si ca sa concluzionez...ccris...sigur vei naste cum va vrea medicul si cum vei vrea tu...doar ca eu nu sunt de acord ca sa se faca manevre invazive gratuite mintindu-se pacientul. si ca sa ajung iar in sistemul asta de aici...da si aici se face obligatoriu cultura din col la 36 de saptamani la toate gravidele...si daca ar fi vre-un risc credeti ca nu ar sari astia cu cezariana??? dar nu, ei te trec pe perfuzie cu antibiotic in timpul travaliului si atat...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

'neata mamici, gravidutze si simpatizanti ai randunicilor de martie-aprilie!!!!

Aha, deci eu sunt trecuta la simpatizanti
Si eu care credeam ca-s in grupa prieteni dragi.

Mergi la inceput

Luny spor la treaba...daca vointa e...sky is the limit. Termenul ala de 6 saptamani e pus asa...ca unele lauze au lohii mai multa vreme...si alte lauze sunt mai sensibile si pentru a nu pune presiune pe ele...s-a dat asa groso-modo un termen. la carte zice ca daca perineul e intact...atunci si la 2-3 saptamani se pot incepe antrenamentele...daca exista epiziotomie...atunci posibil ca femeia sa experimenteze discomfort 4-8 saptamani sau chiar mai mult. asa ca o luati si voi mai cu lugu-lugu, mangaieri...si cand credeti ca se poate....scoateti bicele si AZP-urile....
Si felicitari pentru dieta nerestrictiva....sper sa iti pot urma...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

gudinde...disectia de aorta este diagnostic diferential in durerea toracica...trebuie luata in considerare...plus ca una din complicatiile disectiei de aorta ESTE infarctul asa ca la acelasi pacient gasesti si simptome de infarct si modificari de EKG si laborator de infarct. si au dreptate...ca tratamentul infarctului nu e bun pe disectie...dar sa nu vada disectia...hmmmmmmmm...in ce tara se intampla asta? ca sa ma laud...eu am pus diagnosticul de disectie cu infarct in cateva minutzele...in curtea unei biserici...de stateau toti si se uitau ciudat la mine la urgenta cand am ajuns...dar 2 ore mai tarziu...dupa ce au investigat si stabilizat pacientul...m-au chemat sa il transport la cluj pentru interventie chirurgicala.
vai ce mult imi lipseste febra muncii mele.

Deja sunt date mult prea tehnice pt mine. Eu pe endocrinologie ma pricep. In rest ... sorry.

Actorul John Ritter a murit la el in tara in USA la spitalul St. Joseph Medical Center din Burbank, California.

Mergi la inceput

scuze......'neata si la prietene foarte dragi...care mai ales ne-au gasit in miez de noapte prin capitolele trecute pe vremea cand inca ochiul atent al DC veghea la comportamentul meu...

si ai dreptate...prea tehnic...m-a luat valul rau de tot...mi-e dor de medicina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Hai ca am prins si eu cateva momente de liniste...Copilutzul meu si-a pus in cap sa ma extermine zilele astea. Noaptea doarme, dar ziua are numai porunci frate: da-mi tzatza, schimba scutecul, ia-ma in brate, da-mi tzatza..si uite asa. doarme in reprize scurte si il apuca maraiala, dar cum ii fac pe plac cum tace. tot e bine ca nu plange fara consolare ca alti bebei.
Naty, si eu sunt suparata ca si maimutzelul meu are funduletul rosu desi il schimb de scutec foarte des, nu-l las nici macar cu pishu. De azi am inceput sa-l spal numai cu apa calda, nu mai folosesc servetele de popou. Il las sa se usuce si dau cu crema cu zinc.
Mihutza, aveti o frumusete de fetita, sa va traiasca!
Cory, bine ai revenit! Ce frumos e bebe Alex! Seamana cu tine.
Adriuta, sa va traiasca bebe Adrian, multe luni inainte! Ma tot uit sa vad daca ai mai pus poze cu el si nimic! Hai, mai arata-ne si noua cum creste puiutzul. foarte interesant ce ai spus tu acolo despre plansul bebelusilor, multam frumos!
Gecko, te-am vazut in poze, mandra fata, mandra burta si prevad un bebe Patrick tare chipes.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput