Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Cory, bine ai revenit acasica si pe crengutza. DIn pacate nu pot sa-ti vad puiul, nu merge link-ul. Iti doresc refacere rapida!

Dalv, sa dea D-zeu sa ti se implineasca dorinta!

Kya o sa fiu in saptamana 40, sper sa mai stea bebe pana atunci! Maine implinesc 37, week-end-ul viitor 38, peste inca un week-end 39, asa ca marti, 22, o sa fiu intrata in sapt. 40. Sper sa reziste pana atunci in burtica, sa nu se rupa membranele mai bine zis, ca atunci se pune problema daca mai are rost cezariana. Cezariana o fac ca sa nu intre in contact bebe cu secretia din col,
care nu e sterila.
Cred ca bebe se bucura, ca vad ca da din picioruse!
Clau, ca mai am un morcov, cu sonda cum e? O monteaza inainte sau dupa anestezie? Si cat te tine cu ea?

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

quote:
Originally posted by ccris_ccris

Cory, bine ai revenit acasica si pe crengutza. DIn pacate nu pot sa-ti vad puiul, nu merge link-ul. Iti doresc refacere rapida!

Dalv, sa dea D-zeu sa ti se implineasca dorinta!

Kya o sa fiu in saptamana 40, sper sa mai stea bebe pana atunci! Maine implinesc 37, week-end-ul viitor 38, peste inca un week-end 39, asa ca marti, 22, o sa fiu intrata in sapt. 40. Sper sa reziste pana atunci in burtica, sa nu se rupa membranele mai bine zis, ca atunci se pune problema daca mai are rost cezariana. Cezariana o fac ca sa nu intre in contact bebe cu secretia din col,
care nu e sterila.
Cred ca bebe se bucura, ca vad ca da din picioruse!
Clau, ca mai am un morcov, cu sonda cum e? O monteaza inainte sau dupa anestezie? Si cat te tine cu ea?

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

pai nu e cam riscant??? de ce nu vb cu dr. sa iti faca cezariana mai devreme??? caci de la 37 sapt in sus, bb e la termen!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Da, Nicol, e emotionant, si sper si eu sa stea pana atunci.
Randunelu' parca s-a relaxat brusc, avand acum o data concreta. Desi el era impotriva cezarienei, auzindu-l pe doctor de consecintele infestarii cu steptococul, ma incurajeaza, ca las' ca-i mai bine, sa nu-mi fie frica, ca scap de durerile nasterii si sa ma gandesc ca mai rau decat a fost la operatia lui nu poate sa fie.
Cred ca rasufla usurat, e si in concediu in perioada aia.

Sa ma treceti si pe mine in listuta, please!

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Criss deci o sa fim la fel. Tot marti, tot in saptamana 40 inceputa (tot) in week-end.
Oricum ar fi cu membrane rupte sau nu, cu cezariana sau nu, sigur o sa fie bine. Nu are cum altfel.
Imi place ca eu fac acum pe gaina viteaza, si te imbarbatez pe tine, dar de fapt imi spun si mie lucrurile astea.
Autosugestie...!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Asa e Ariel, l-am intrebat pe doctor daca n-ar fi bine cu o saptamana mai devreme, dar a zis ca saptamana 39 e ideala pentru cezariana. El considera ca termenul este intre 26-31 aprilie, deci merge mai mult catre sfarsitul lunii, dar dupa cum am socotit si eu si Tutu, termenul ar fi 26-27, atunci s-ar implini 40 de saptamani. Vom vedea, in orice caz, daca se intampla ceva pana atunci, ma duc de urgenta.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kya

deci o sa fim la fel. Tot marti, tot in saptamana 40 inceputa (tot) in week-end.
Oricum ar fi cu membrane rupte sau nu, cu cezariana sau nu, sigur o sa fie bine. Nu are cum altfel.
Imi place ca eu fac acum pe gaina viteaza, si te imbarbatez pe tine, dar de fapt imi spun si mie lucrurile astea.
Autosugestie...!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

Mersic, Kya, pentru incurajare, . Da situatia e la fel, la distanta de 2 saptamani. Cand o sa nasc eu, tu o sa fii deja acasica cu puiul in brate, aproape refacuta.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Astept sa treaca de 12 noaptea, sa-mi schimb si eu semnatura.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, a trecut de 12, mai scad o zi la AMR

Doamne Ajuta!

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu am schimbat semnatura de pe la 10 :))) cred ca am devenit cam nerabdatoare:)), dar pe de alta parte mi-a intrat in cap si ideea ca....e legala si varianta cu 42 s. ...oops! sunt patzita doar:) dar totusi nu cred ca e posibil, ca sigur burtica mea ar incepe sa paraie ca un pepene copt, asa e de mare si de intinsa pielea pe ea acum...

apropos de burticutze mari, mamipppppppp, soviiiiiii, unde sunteti dragele mele?

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Ce ziceti de noua mea semnatura?

Cristina37+Andreea
AMR doar 17 zile?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput