Mamici de Martie-Aprilie 2008! (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

...dar si cand o veni, Valentina...
Ce nasuc dulce are Alex de Cory!!!
Bine ai revenit, draga noastra Cory, ca tare ne-ai lipsit! . Ehe, sa fi fost tu pe crenguta cand ne ciondaneam, sa vezi ce papara ne luam toate!
Lyvy, eu de regula fierb 3 biberoane cu toate componentele, le iau pe rand, restul le las in vasul inchis cu capac si apoi o iau de la capat cu fiertul...bineinteles, in asa fel incat noaptea sa am gata fierte 3 biberoane, sa nu le mai fierb chioara de somn. Pe tetinele de la Chicco, de silicon, scrie sa le inlocuiesti dupa 2 luni. Pt cele de latex, le inlocuiesti cand devin lipicioase sau isi schimba culoarea/.consistenta. Eu am in momentul de fata doar tetine de silicon (dat fiind ca latexul e moale si deja Iulia trage cu putere si la latex se umple toata de lapte) una Chicco, una Nuk si una Baby Nova; mie imi place f mult tetina Nuk, dupa ce suge cu ea nu face colici, insa preferata ei e Baby Nova, papa absolut tot cu ea, nu-i curge pe botic.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

buna-seara dragi mamici sa va traiasca bebicii sa fie sanatosi si voi alaturi de ei;v-am urmarit tot timpul de cand bebicul meu a devenit ingeras ,ma bucur enorm pt voi;viitoarelor mamici le urez nastere usoara ;eu am obtinut atestatul pentru adoptia a doi copiii,acum sunt in asteptarea a doi gemeni minunati(pereche au cam 3,5 luni),pe 26.04 mi se da raspunsul daca sunt adoptabili si sper ca Bunul D-zeu sa ma ajute si sa reusesc sa ii am acasa cat mai curand;ar fi cea mai mare bucurie posibila sa reusesc ,inca nu am reusit sa trec de pierderea bebicului meu dar,cu ajutorul bunului D-zeu sper ca in curand bebicii mei din suflet sa vina acasa si sa fim toti fericiti si alaturi de voi sa simt si eu sentimentul acesta minunat al maternitatii

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nusica iti tin pumnii sa iasa totul asa cum vrei cu gemeneii! Sa dea Dumnezeu sa devii mama in curand.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dalv! sa dea Doamne Doamne sa reusiti!!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

multumesc mult dragele mele,sper sa am un raspus pozitiv si in curand sa vorbim despre copiii nostrii dragi si sa intru si eu in randul mamicilor

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
N-am citit din urma, am intrat intai sa va spun noutatile cat mai sunteti pe crengutza, ca p-orma fugiti la nani.

Am fost la Mendez si, din cauz streptococului, mi-a recomandat...cezariana. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Eu vroiam sa nasc normal cu epidurala, fiindca e recuperarea mai rapida, alaptezi mai repede, dar decat sa risc sa se transmita saracia la copil... Cred ca si lui ii e mai comod asa. Bine, el a zis ca am de ales, ca streptococul asta poate da multe complicatii la bebe, de la simple amigdalite pana la stenoza mitrala si afectiuni neurologice. Si nu vreau sa risc. Asa ca am stabilit data marii intalniri: 22 aprilie!
Marti ma duc la intalnirea cu anestezistul si de marti in 2 saptamani, ma intalnesc cu bebelina! Ma bucur ca stiu data cand ne vom intalni, dar totodata am si emotii, sunt un pic cam coplesita. Pe de o parte de-abia astept, pe de alta mi-e cam teama de operatie.
Naty, Clau, la ce sa ma astept?
Clau, fiindca ai nascut si tu la Medlife, o sa te cam sacai cu cateva intrebari. Sper sa nu te superi. Prima e ce fel de anestezie ti-au facut si daca ai ales tu sau ti-a sugerat anestezistul?

Ma duc sa citesc din urma si revin.

Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Nicoleta, salariul e de 1000-1200 euro. Tot mi se pare f scump.
Daca te gandesti ca asigurarea pe care o aveam cand am nascut-o pe Ioanna mi-a dat 700 euro pt cezariana. E adevarat ca macar acum am alta asigurare care imi da inapoi 3000. Nu ma plang, bebe sa fie bine.

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Wow Cristina! Lasa ca poate e mai bine sa faci cezariana. Ma gandesc la Andreea. De operatie nu are de ce sa-ti fie frica (eu vorbesc...).
Acum macar stii o data fixa, nu mai ai emotiile vanarii de semne.
Cat o sa ai pe 22 aprilie? E inainte de 40, nu?

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Cory bine ai revenit pe crenguta, din pacate eu nu am reusit sa vizionez pe bebe Alex, poate maine o sa mearga netul asta mai bine. Cat despre neplacerile cauzate de cezariana, ce sa zic?...bine ca au trecut si ca e totul in regula

Criss ce emotionant sa stii cand va fi marea intalnire! Dar crezi ca va mai avea bebe atata stare in burta? La mine,una,nu cred ca mai sta pana atunci...poate si pt ca nu imi doresc sa mai stea atata.De PASTE vreau sa fiu acasa si refacuta cat de cat..

Dalv bafta multa in procesul de adoptie al gemenilor! Sunt convinsa ca-ti vor umple viata de bucurii! Tinem pumnii si te asteptam cu vesti si pozici cand va fi sa fie

Eu va zic Noapte buna!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Cory, bine ai revenit ! Eu nu am putut sa-l vad pe bebe Alex
Poate data viitoare...

Naty, daca ma crezi, nu am timp sa pun poze cu bebe. Nu ar fi greu sa-i fac, dar nu mai imi aduc aminte cum faceam sa le pun aici. Si cum sunt mai mult in dormitor cu bebe, ca sa nu ne molipsim de la Ioanna, la calculator stau f putin si pe fuga...Oricum, am rabdare ca trebuie sa se mai rotunjasca si el putin, ca doar nu o sa ramana asa desumflat...

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput