scoala si gradinita-Brasov
Raspunsuri - Pagina 5

diuna spune:
Uite ceva:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120372
Revenind la scoli...Si pe mine ma bate gandul cu scoala 5.Din ciclul doi nu mai e aceeasi batalie ca la clasa I. Ma mai gandesc si mai astept ceva opinii.
@aiamoni, tu ce mai zici? Ai mai intors problema pe mai multe fete? Te apropii de o concluzie? Iti surade ceva?

aiamoni spune:
Ma gindesc ca aflind din mai multe surse diferite ca e buna...o fi ceva de capul ei. Vom incerca s-o inscriem acolo, dupa aia mai vedem.

danamiha spune:
quote:
Originally posted by sanziana72
Unde exista in Brasov scoala americana ? Ca eu nu am auzit de ea.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Sigur exista, noi avem niste prieteni in Brasov, el roman, ea americanca, au 3 copii si merg la scoala americana.

ileanar spune:
Buna la toata lumea,
scriu din propria-mi experienta: doi copii, unul la scoala 5 in clasa a 6-a si al doilea la gradinita in Brasov. Pentru inscrierea in clasa a 5-a la scoala 5 probabil ca inca mai sunt sanse deoarece in fiecare clasa se vor crea locuri libere 1, 2, 3 in functie de numarul de copii care vor reusi sa ia examenul de intrare la licee. Pentru gradinite de stat cu program de 4 ore sau de 8 ore este deja tarziu de gasit un loc acum pt anul scolar urmator. Eu am ales din toamna varianta de gradinita privata deoarece neavand bunici care sa ma ajute, nu puteam ajunge la gradinita pana la ora 16 si astfel nu avea cine lua copilul de la gradinita la timp. Daca vreti mai multe detalii cereti si va voi ajuta.
ileana

danielac spune:
buna, eu m-am mutat in Racadau toamna trecuta, venind din alt oras... am reusit cu greu sa o inscriu pe fetita mea in grupa pregatitoare la gradinita Martinica din Racadau, desi veneam prin transfer...
acum am inscris-o la scoala la 25, care se pare ca e o scoala buna din cartier, si unde deja inscrierile au depasit d emult numarul de locuri!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

cfelinar spune:
quote:
Originally posted by ileanar
Daca vreti mai multe detalii cereti si va voi ajuta.
ileana
dr
Ileana,
Multumim pentru aceste informatii si mai ales pentru disponibilitatea ta ...
http://img.123greetings.com/eventsnew/love_hugs/1036-001-08-1060b.gif ,
Cristina
PS Multe scuze pentru intarziere...

cfelinar spune:
quote:
Originally posted by danielac
buna, eu m-am mutat in Racadau toamna trecuta, venind din alt oras... am reusit cu greu sa o inscriu pe fetita mea in grupa pregatitoare la gradinita Martinica din Racadau, desi veneam prin transfer...
acum am inscris-o la scoala la 25, care se pare ca e o scoala buna din cartier, si unde deja inscrierile au depasit d emult numarul de locuri!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
Daniela,
Multumiri multe si tie!!!! Orice informatie, opinie e binevenita pentru noi. Cum vi se pare la Brasov? E frumos, frumos, frumos, asa-i? Te intreb avand in vedere faptul ca abia de anul trecut locuiti acolo... Venim si noiiiiiiiii!!!!!
http://i128.photobucket.com/albums/p171/Natz_020/boxhugs.gif ,
Cristina
PS O cutie, ca sa ajunga si pentru Diana, care e o scumpa...

diuna spune:
Dragele mele, nu sunteti curioase sa testati fetele ptr clasa a cincea??
Le intreb intai pe transoceanicele viitoare brasovence. Liceele care vor scolariza clase de performanta organizeaza concursul de admitere in clasa a cincea in data de 20 iunie. Nu v-ar parea interesant sa stiti cam la ce nivel ar fi fata de alti elevi, romani? Din cate stiu, @cfelinar ajungi pana atunci in Rom, ce zici? Tu, @aiamoni?

cfelinar spune:
Scuze pt ca raspund cu intarziere...
Noi plecam pe 19 iunie dupa-amiaza de aici insa ajungem la Bucuresti pe 20 iunie seara tarziu (21:30, conform biletului). Sigur ca ar fi fost foarte interesant... dar daca am inteles eu bine oricum cineva se va ocupa de aceasta testare pentru fetele noastre, caci se pare ca nu merge asa de simplu ca daca noi vrem sa le inscriem in a 5-a neaparat in a 5-a vor fi. Eu sper asta sa fie rezultatul si in urma testarii, caci nu prea inteleg cum i-ar sta fiica-mii la 1.55m ai ei, sa fie plasata in clasa a 4-a. Diuna, ne poti tine si pe noi la curent cu ce subiecte s-au dat la aceasta testare, te rog frumos?... Nu ca s-ar da aceleasi si la testarea fetelor, dar sa ne facem si noi o idee. ,
Cristina

diuna spune:
Da, chiar nu stiu ce a fost in capul meu cand m-am gandit ca ar putea fi testati laolalta acesti copii...Cred ca AER!
Ca si curiozitate am ceva subiecte din anii trcuti. Stati jos cand cititi!
-http://www.ler.is.edu.ro/default.php
-http://mesota.rdsbv.ro/diverse/clasaV_2008.html
Succes.
Astept pareri!