Nu pot sa dorm
Raspunsuri - Pagina 3
Kya spune:
Chiar ce vaccin?
Antitetanosul mi-a spus dr. ca daca vreau neaparat pot sa-l fac, dar nu e deloc obligatoriu. Asa cum zice si carla, nu mai e ca pe vremuri. Pana la urma nu l-am mai facut.
Sper sa nu ma taie cu o ranga ruginita ![]()
Kya
38+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
CD27 spune:
Dragelor, hop si eu cu aceeasi problema, somnul....Eu sunt abia in sapatamana 14 si mi-e groaza, nu stiu ce-o sa fac pana la final. Colocatarii nostrii care au un bebe se trezesc pe la 4 dimineata si fac un zgomot groaznic si ma trezesc speriata, sar din somn si nici ca mai pot sa adorm...incerc sa nu merg nici la toaleta noaptea ca altfel nu mai pot adormi la loc, de vise nu mai zic...caderile sau alunecarile sunt cele mai urate. SI la 6.30-7 trebuie sa ma trezesc sa merg la munca...si am zilele cand ma doare capul groaznic de oboseala...pana incep sa vomit pe strada...nu stiu ce sa mai fac. Doctora mi-a zis sa iau jumate de diazepam la nevoie....dar medicul de famile mi-a zis ca nu-mi da reteta, ca nu e permis in sarcina, la fel mi-a zis si farmacista....
Era mai bine cand luam utrogestan..macar adormeam devreme si prindeam ceva somn...
Ce sa fac, stiti ceva ceaiuri?
sa aveti un somn linistit mamici si copilasi sanatosi
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by carla2005
ce vaccin? Daca e vorba despre ala antitetanos eu am ales sa nu-l fac, medicul meu mi-a zis ca ala se facea pe vremuri cand nasteau femelile si pe camp...ceea ce in cazul de fata nuprea mai e cazul!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"
habar nu am ce vaccin trebuie sa fac. au vrut sa mi-l faca azi dimineata dar am scapat elegant
iulia
maine 30
iulia83 spune:
Tiberica vezi cu constipatia aia. eu una, aveam probleme mari cu asta dinainte sa raman gravida. era ceva frecvent la mine. dar, am descoperit ca daca bagi 2 iaurturi mici de fructe pe zi (nu neaparat activia) iaurt natural, daca iti place (mie nu) te ajuta. eu pap 2 iaurturi mici de fructe danone si mai nou am descoperit iaurtelele de la Tnuva (cele de mango..iam iam)..sunt extraordinare!!!
si lasa-l pe sot ca se pare ca aceste vise sunt un cliseu printre gravide. zi mersi ca nu visezi carnati ca graviduta de care a povestit Kya 
iulia 
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by CD27
Dragelor, hop si eu cu aceeasi problema, somnul....Eu sunt abia in sapatamana 14 si mi-e groaza, nu stiu ce-o sa fac pana la final. Colocatarii nostrii care au un bebe se trezesc pe la 4 dimineata si fac un zgomot groaznic si ma trezesc speriata, sar din somn si nici ca mai pot sa adorm...incerc sa nu merg nici la toaleta noaptea ca altfel nu mai pot adormi la loc, de vise nu mai zic...caderile sau alunecarile sunt cele mai urate. SI la 6.30-7 trebuie sa ma trezesc sa merg la munca...si am zilele cand ma doare capul groaznic de oboseala...pana incep sa vomit pe strada...nu stiu ce sa mai fac. Doctora mi-a zis sa iau jumate de diazepam la nevoie....dar medicul de famile mi-a zis ca nu-mi da reteta, ca nu e permis in sarcina, la fel mi-a zis si farmacista....
Era mai bine cand luam utrogestan..macar adormeam devreme si prindeam ceva somn...
Ce sa fac, stiti ceva ceaiuri?
sa aveti un somn linistit mamici si copilasi sanatosi
esti stresata!!! ai mare grija ca stresul afecteaza copilul. incearca sa te linistesti. daca e nevoie, cere concediu medical o saptamana doua. nu e de gluma sa stii. am citit mai sus ca merge si ceaiul de tei. incearca-l o vreme. sau lapte cald inainte de culcare si alunga gandurile negre, lasa problemele de servici la servici. nu stiu ce sa-ti mai zic. eu care credeam ca eu am probleme. poate te ajuta sa vorbesti cu cineva apropiat in care ai incredere. la mine, doctorul meu ginecolog este singurul care ma linisteste. incearca si tu sa vb cu cineva.
sper sa iti fie mai bine, vezi ca bebicul e mic si stresul ii face rau. sincer, te va ajuta si o vizita la biserica, o rugaciune ceva. nu sunt exagerata cu credinta, dar totusi, e mai linistitor sa stii ca te-ai rugat. ajuta!
iulia
CD27 spune:
Merci mult pentru sfaturi Iulia. Ai dreptate sunt foarte stresata si din pacate nu prea costientizez cat rau ii face bebelui stresul meu. De cateva zile dorm la mama si e mult mai bine
[, sefa e plecata
, si in 2 zile plec si eu in concediu. Cred ca o sa-mi faca bine cateva zile departe de serviciu (unde deja ma preseaza sa le spun cand intru in prenatal), de casa (unde e un balamuc de nedescris), de oamenii care imi baga in cap ca mai bine nu facem cununie decat sa o facem fara petrecerea de rigoare
.Cand ma intorc sper sa dispara toate problemele astea.
Citesc ce scrieti voi mamicilor si asta ma incurajeaza, ma bucur ca am descoperit grupul asta.
Sarcini usoare si bebei sanatosi