Nu pot sa dorm

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Vin si eu in club. Desi ma chinui sa ma trezesc dimineatza ca sa pot adormi mai devreme seara, vad ca nu are efect. Acum am o stare de nervi ca am mancarimi. Am picioarele ca niste buturugi. de 2 nopti am acelasi cosmar: ca sotul meu e, de fapt, casatorit cu maica-mea iar mie mi-e groaza ca sunt insarcinata tocmai cu el, ma gandesc ce o sa zica lumea si eu il iubesc si abia astept sa nasc ca sa fac din nou dragoste cu el, in acelasi timp ma simt grotesc. Cand ma trezesc ma simt nasol o perioada..dar imediat ma iau durerile de burta, de una, de alta si mai uit de vise. Ce sa mai, nu mai suport, mi se pare grea sarcina. Nu se mai termina odata ca ajung de-a dreptul la nebuni Acum am terminat tot netul de citit si nush ce sa mai fac

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Silvia, chestia cu trezitul devreme ca sa dorm devreme nu merge nici la mine. incearca sa vorbesti cu sotul tau. al meu lucreaza in Sibiu (noi suntem din Valcea) ne vedem numai in weekend, si nu-ti pot spune ca nu am vise cum ca e cu altcineva si alte chestii, si ma trezesc dimineata cu acelasi sentiment cum ca imi vine sa-i dau in cap. dar vorbesc cu el de fiecare data si are grija sa ma linisteasca. vorbeste si cu doctorul despre asta..la mine a mers de fiecare data. de explu, azi noapte am avut numai 5 intreruperi de somn, din care 2 sa merg la toaleta, si fara vise urate. iar la 8.00 am fost in picioare. si pot spune ca sunt odihnita (a trecut ceva vreme). si eu abia astept sa se termine, am momente in care as vrea sa am o telecomanda sa ma teleportez dar, nu se poate, asa ca...

multa sanatate, ai grija de tine

iulia 29+++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Imi pare rau ca nu poti sa dormi, dar pot sa te asigur si eu ca este o stare perfect normala. Eu in ultimul timp adorm pe la 2-3 si la 7 sunt treaza deja. Chiar ma oftic pentru ca stiu ca dupa ce vine bebe somnul va fi un lux! Si eu acum nu sunt in stare sa dorm noptile. Noroc ca mai adorm in timpul zilei, dar de multe ori ma scol mai obosita de cat eram.

Cat despre vise... Tema "preferata" este sotul din dotare de care se agata tot felul de fufe! Ca mustele la miere! Ultima data a fost chiar haios pentru ca am batut-o... Sau visez ca ma paraseste si eu raman singura cu copil; ma trezesc plangandu-mi de mila...

Poti sa vorbesti cu doctorul tau, dar nu cred ca are cu ce sa te ajute. Asta e! Si o sa treaca.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Nu lua diazepam, si eu ma ofticam fiindca inainte sa raman gravida as fi dormit non stop, si-mi zicea lumea ca atunci cand esti gravida mai rau iti vine sa dormi...de unde nene, eu la 7 eram fresh, bantuaim noaptea, vedeam toate emisiunile stupide de la TV...umblam bezmetica toata ziua ca sa obosesc si sa dorm, plus cica daca faci miscare cica nasti usor-"basme"!
Eu doresc tuturor viitoarelor mamici sarcina usoara si nastere si mai usoara :), viitori bebei sanatosi, mancacioasi si cuminti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Kia, nu m-am putut abtine sa nu zambesc cand ti-am citit mesajul. mai ales la faza cu batutul fufelor (si eu tot asa le zic). si da, pe mine ma ajuta foarte mult daca vorbesc cu doctorul. de fapt, el este singurul care ma poate linisti. am incredere totala in el si este un om cumsecade, care stie sa vb cu oamenii. cand am ramas gravida, visam k nasc caini, pisici (asta si datorita faptului k eram stresata de faptul ca am HPV si nu stiam daca imi va afecta sau nu copilul), iar doctorul a fost singurul care m-a linistit. cred k e ceva pe subconstient...pana nu-mi zice cineva calificat in domeniu ca e bine, nu ma pot linisti. hehe..nebuniile astea. oricum, azi noapte, am dormit - dupa 2 sapt de chinuri - mult mai bine, azi sunt fresh

ai grija,
iulia maine fac 30 sapt...ma apropii de termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Iulia, atunci vorbeste cu doctorul. Important este sa-ti fie tie bine, si daca asta te linisteste, e perfect. Ma bucur ca deja ai avut o prima noapte calma. La cat mai multe!

O colega de-a noastra de la odisee tin minte ca a visat ca a nascut un carnat - pe care doctorii se chinuiau sa il modeleze in forma de copil Asa ca vezi, sunt tot felul de grozavenii!

Eu una dupa ce am spalat cu fufa pe jos m-am linistit

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 4 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

am auzit eu de vise aiurite, dar chiar carnat??? nu m-am putut opri din ras vreo 10 min!! necunoscute sunt cararile mintilor noastre obosite de gravide hehe...

iulia

Mergi la inceput

luni trebuie sa fac vaccinul ala care se face de la 30 de sapt in sus... iar o sa am cosmaruri numai cand aud de ace ma apuca groaza

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

ce vaccin? Daca e vorba despre ala antitetanos eu am ales sa nu-l fac, medicul meu mi-a zis ca ala se facea pe vremuri cand nasteau femelile si pe camp...ceea ce in cazul de fata nuprea mai e cazul!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Va pup fetelor!

Acum hop si eu pentru ca problema somnului si cosmarurile ma ucid si pe mine. Azi noapte am dormit doar 1 ora adica de la 6 dimineata la 7. Adorm cred 5 minute si ma trezesc ca ma urmareste un dinozaur sau asa cum ati zis si voi cu fufele, cu toate ca il am tot timpul pe sot in vizor...dar tot visam ca e dragastos cu o prietena de famile de a lui din copilarie iar acum nu mai pot sa o suport nici cand suna, biata fata.
Eu am incercat o perioada cu ceai de tei seara dar acum si-a pierdut efectul...dr nu au ce sa ne faca...
Acum mai nou sunt si constipata, nu mai pot...

fetele si la un somn mai bun...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 23+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput