Casnicia mea a fost o minciuna?
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
cmirela35 spune:
hoppe,draga,am citit marea majoritate a postarilor..
In legatura cu vizita de ieri,daca divortul nu e pronuntat,are tot dreptul sa intre in casa...,si chiar dupa,pana la partajul final...
Aceeasi problema o am si eu,noroc ca acum a plecat din tara...,nu vrea sa se lase mai prejos de mine,financiar vorbind,doar ca nu imi da NIMIC pentru copii.
Eu am ramas intr-o casa nouua,negletuita,nefinisata,cu o curte de ma durea capul...Mi-a ajut D-zeu si am pus-o la punct,desi stiu ca o vom imparti-o la un moment dat...,dar nu puteam sa stau pe sape,copii sunt mici....Sunt of topic,sorry:)
Pana la partaj,are tot dreptul sa intre in casa,inca e si a lui...
Cineva ti-a sugerat sa schimbi decorul:),nu e greu,si fara bani.Pui fotoliul in care a stat el pe hol,sau intr-un loc unde nu ai des nevoie de el,iei un tablou de 30 lei,si il pui in locul in cxare isi pironea el privirea cand visa la....,si muta mobila,ca sigur poti,pot eu,ca am 50 kg.
Am citit anterior ca ai vrut sa revina acasa...,nu,sa nu mai faci gresesala asta,lasa-l pe el sa dea cu capul de pereti,tu iti revii pana atunci.Daca il mai vrei,va fi o hotarare logica,atata timp cat poti sau nu sa ii simiti lipsa.Mie mi-a fost mai bine fara,m-am simtit supeeeeeeer dupa ce au incetat certurile,si acum sunt multumita.Nu uita,daca investesti ceva in casa comuna,nu uita sa iei chitante sa demonstrezi ca ai facut totul fara el,iti va folosi in viitor,daca vrea sa fie marlan(sorry pentru cuvant)
Si descopera viata dincolo de el...........
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hoppe spune:
Sa nu razi, dar am facut o asemenea lista de aprox 2 saptamani.
M-a ajutat foarte mult. O citesc in special cand simt ca "ma inmoi"
quote:
Originally posted by maru
hoppe, fii tare...
din fericire, eu nu am trecut prin ce treci tu acum, dar sincer, daca ar fi sa patesc nenorocirea asta, as proceda cum ai procedat tu: as prefera adevarul fata de copil/copii.
parintii mei au ales sa nu se desparta, sa stea impreuna pentru copii, copiii care au devenit arbitri in "luptele" lor periodice. Tot ei sunt suparati pe noi apoi, au senzatia ca suntem partinitori, ultima data cand am fost chemati sa stingem focul, le-am cerut sa divorteze. Sa imparta ce au, fiecare sa isi faca casa in localitatea natala, departe unul de altul, cu asigurarea ca noi ii iubim la fel de mult, si o sa ii sprijinim cat de mult putem sa inceapa noua viata fara probleme. au fost suparati pe noi luni de zile, si nu ne-au mai cerut sa arbitram nimic (unde si faptul ca eu nu mai sunt in Romania, iar fratele meu nu prea apleaca urechea la toate plangerile lor)
ce am vrut sa spun: fii tare pana la sfarsit! daca e sa fiti impreuna, sa te cucereasca, sa iti dovedeasca ca s-a schimbat, cand veti fi liberi unuld e altul. Fii tare: fa-ti o lista cu mizeriile facute de el in ultimii ani si de cate ori te cuprinde nostalgia si mila, citeste-o!
Fii tare!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
anna
hoppe spune:
Si la asta m-am gandit.
Doamna va ocupa locul principal, eu poate am sa trec ca o simpla cunostinta, care insoteste copiii.
Dar, probabil, o sa ma duc singura apoi, la locul vesnic, si am sa-i spun in soapta tot ceea ce am pe suflet, fara sa ma stie cineva.
Doamne, ce prostii am inceput sa vorbesc!
Omul o fi bine si eu cant a paguba.
quote:
Originally posted by Happy_in_TO
Daca moare in casa amantei... Ce ai face?
Nu e la misto pusa intrebarea, e cit se poate de serioasa...
anna
hoppe spune:
Nu stiu cum s-a facut, dar acum locuim intr-un apartament al parintilor,era vb sa stam aici pana ne terminam casa.
Asa ca, nu vine in proprietatea lui.
Problema cu casa imi da o alta durere de cap.
Si noi tb sa impartim/vindem ce avem si fiecare sa isi cumpere altceva.
Pana acum zicea ca lasa copiilor o mare parte din partea ce ii revine.Acum s-a razgandit.
De fapt, daca ma gandesc, habar nu am ce are de gand, pentru ca se razgandeste de la o zi la alta.
quote:
Originally posted by cmirela35
hoppe,draga,am citit marea majoritate a postarilor..
In legatura cu vizita de ieri,daca divortul nu e pronuntat,are tot dreptul sa intre in casa...,si chiar dupa,pana la partajul final...
Aceeasi problema o am si eu,noroc ca acum a plecat din tara...,nu vrea sa se lase mai prejos de mine,financiar vorbind,doar ca nu imi da NIMIC pentru copii.
Eu am ramas intr-o casa nouua,negletuita,nefinisata,cu o curte de ma durea capul...Mi-a ajut D-zeu si am pus-o la punct,desi stiu ca o vom imparti-o la un moment dat...,dar nu puteam sa stau pe sape,copii sunt mici....Sunt of topic,sorry:)
Pana la partaj,are tot dreptul sa intre in casa,inca e si a lui...
Cineva ti-a sugerat sa schimbi decorul:),nu e greu,si fara bani.Pui fotoliul in care a stat el pe hol,sau intr-un loc unde nu ai des nevoie de el,iei un tablou de 30 lei,si il pui in locul in cxare isi pironea el privirea cand visa la....,si muta mobila,ca sigur poti,pot eu,ca am 50 kg.
Am citit anterior ca ai vrut sa revina acasa...,nu,sa nu mai faci gresesala asta,lasa-l pe el sa dea cu capul de pereti,tu iti revii pana atunci.Daca il mai vrei,va fi o hotarare logica,atata timp cat poti sau nu sa ii simiti lipsa.Mie mi-a fost mai bine fara,m-am simtit supeeeeeeer dupa ce au incetat certurile,si acum sunt multumita.Nu uita,daca investesti ceva in casa comuna,nu uita sa iei chitante sa demonstrezi ca ai facut totul fara el,iti va folosi in viitor,daca vrea sa fie marlan(sorry pentru cuvant)
Si descopera viata dincolo de el...........
Toata viata e o continua speranta...
Mirela
anna
hoppe spune:
Am sa fac si lucrul asta, am fost sotia lui, sunt mama copiilor.
L-am iubit prea mult.Nu m-as da la o parte.
quote:
Si daca amanta nu vrea sa il inmorminteze? Si nici parintii lui?
anna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Hmmm... Eu as spune sa stai de vorba cu el si sa ii spui ceea ce ai pe suflet fara sa te intereseze daca te aude sau nu cineva, si ce gindeste lumea...
Parerea mea... Si eu l-am inmormintat si nu am apucat sa ii spun ce am avut pe suflet.
hoppe spune:
Doamne, Happy!
Eu am apucat sa ii spun ce ma doare, chiar ieri dupa ce mi-a dat vestea.
A fost pentru prima data cand nu m-a jignit. A ascultat si nu a mai scos un cuvant.Pot sa spun ca a fost prima discutie normala dupa multa vreme.
quote:
Hmmm... Eu as spune sa stai de vorba cu el si sa ii spui ceea ce ai pe suflet fara sa te intereseze daca te aude sau nu cineva, si ce gindeste lumea...
Parerea mea... Si eu l-am inmormintat si nu am apucat sa ii spun ce am avut pe suflet.
anna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/balanta/balanta.jpg)
balanta spune:
" Si daca amanta nu vrea sa il inmorminteze? Si nici parintii lui? "
In primul caz pe care il cunosc, el a facut stop cardiac la amanta.Sotia a fost anuntata si discret a fost dus la spital si toata lumea a stiut ca a murit acolo( chiar daca unii stiau deja). Sotia a facut inmormantarea si tot ce trebuie asa cum sunt datinile.. Si acum dupa doi ani vorbeste frumos despre el , pentru ca asa cum mi-a spus ea a fost un foarte bun tata si un foarte bun sot chiar daca ea stia de acea amanta.
In al doilea caz,el era la amanta de trei ani dar cand a murit inmormantare a fost facuta de sotie si fiica.In primul rand a mers familia si in al doilea rand amanta. La parastas a fost si ea invitata. In acel moment acea durere le-a unit pe amandoua.
Sunt unii oameni care au un alt mod de a vedea lucrurile.Sunt unii oameni care nu au simtul posesiunii atat de dezvoltat. Sunt unii oameni care pot sa-si innabuse durerea in suflet si sa tina fruntea demn ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Amandoua femeile mi-au spus ca imaginea lor in fata copiilor si a oamenilor care i-au cunoscut trebuie pastrata nealterata.
Nu stiu cum se numeste : prostie, educatie,bun simt, nebunie?
Personal eu le admir.
Cristina_A spune:
Alegerea pe care o are de facut sotul tau e simpla si lipsita de orice ambiguitate: se intoarce acasa la voi sau nu se intoarce acasa la voi.
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.
*