Casnicia mea a fost o minciuna?
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
hoppe spune:
Da, Maria, ceea ce ai boldit in mesajul meu anterior ar trebui sa imi fie mereu in minte, nu amintirile frumoase, care au fost, dar nu mai sunt.
In general ma stapanesc, dar mai am si eu momente slabe.
A urmarit sa ma destabilizeze?
Era cat pe ce, cu povestea cu boala.
Daca nu este bolnav, sa-i fie rusine ca se foloseste de mila.
Daca intr-adevar este bolnav, ma rog pentru sanatatea lui, ii vreau numai binele, totusi este omul pe care l-am iubit cel mai mult pe lumea asta, este tatal copiilor mei.Dar.....doar atat.
Mie ciuda ca apar momente de slabiciune, as fi vrut sa fiu mai puternica, tocmai pt ca mi-a facut mult rau.Cand vad cum reactionez imi dau seama cat de legata am fost de el, cat de mult l-am iubit.
quote:
Originally posted by mariamunteanuquote:
Originally posted by hoppe
Din cauza asta as pleca din Bucuresti vineri.
Imi este teama de el, de ceea ce spune.Ma cunoaste asa de bine incat stie ce sa spuna ca sa ma dezarmeze.Si nu vreau.
M-a intrebat ca, luni, cu ce idei vin la tribunal, ce am de gand ?!!?
Parca ar vrea sa scoata castanele din foc cu mana mea(asta il caracterizeaza, in general).
Parca ar vrea sa se intoarca, dar propunerea sa vina de la mine.
Poate ma insel.
As duce copiii la parinti, si m-as face nevazuta pana luni.
Cred ca ziua de luni va fi cea mai grea din viata mea.
Nu stiu de ce, dar de ieri am in fata ochilor ziua cand ne-am cununat, si acum simt cum ma tinea in brate si cum ma saruta din 5 in 5 minute.Doamne, trebuie sa nu mai las amintirile sa iasa la suprafata, trebuie sa le ignor, sa le tin ascunse, ma fac sa nu mai fiu obiectiva, sa nu mai vad realitatea.
Am rezistat pana acum, trebuie sa merg inainte.
anna
De cand nu s-a mai purtat frumos si sincer cu tine, iti amintesti ? Cum a fost viata ta de un an incoace ?
Maria
anna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariamunteanu spune:
Hoppe, esti puternica, ai dovedit-o asa ca nu te indoi de asta. Totul este inca prea proaspat in inima ta. Nu poti fi de fier, e normal sa ai momente de slabiciune - le ai pt. ca l-ai iubit foarte mult si a insemnat totul pt tine.
Ce-ti mai fac copiii ? Cine te ajuta ?
Maria
hoppe spune:
Si copiii sufera, dar parca din ce in ce mai putin. Incep sa se obisnuiasca.Cu scoala isi revin.Au inceput sa comunice din nou cu prietenii, au acceptat sa mearga in vizita la bunici.Pana acum refuzau.
In privinta ajutorului fizic - nu are cine; imi este greu, pt ca am serviciul pana la ora 18.
Eu mi-am crescut copiii singura, fara ajutor.
Pentru sprijin moral, in perioada asta a mai venit tata sa doarma la mine, pentru ca nu aveam somn si imi era groaza de singuratate.
Si, cand stia ca nu sunt singura nu ma mai tortura psihic.
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Hoppe, esti puternica, ai dovedit-o asa ca nu te indoi de asta. Totul este inca prea proaspat in inima ta. Nu poti fi de fier, e normal sa ai momente de slabiciune - le ai pt. ca l-ai iubit foarte mult si a insemnat totul pt tine.
Ce-ti mai fac copiii ? Cine te ajuta ?
Maria
anna
mariamunteanu spune:
Mai apeleaza la parintii tai daca pot sa te ajute, ti-ar face bine un ajutor. Nu-ti va fi usor, dar nici nu cred ca vei mai suferi ca atunci cand te zbateai in incertitudine si in dezamagiri.
Multa putere !
Maria
hoppe spune:
Problema este ca parintii nu stau in bucuresti.
Au si ei grijile lor, problemele lor.
Trebuie sa ma descurc singura.
Cea mai mare realizare este ca am reusit sa depasesc groaza singuratatii.Acum pot sa stau singura noaptea, chiar am avut seri in care am dormit si eu cateva ore legate.
De un an nu mai stiu ce inseamna o noapte dormita.
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Mai apeleaza la parintii tai daca pot sa te ajute, ti-ar face bine un ajutor. Nu-ti va fi usor, dar nici nu cred ca vei mai suferi ca atunci cand te zbateai in incertitudine si in dezamagiri.
Multa putere !
Maria
anna
naiuta spune:
Probabil vrei sa te simti bine sau vrei sa crezi ca totul e bine si-ti amintesti de momente frumoase cu el.
Nu uita ca tu nu ai vrut niciodata sa fie asa el a ales.
Eu parca stiam ca la cununie se zice sa fim aproape si la bine si la greu.
Parca asa citisem ca Craciuni,concedii si nu mai tin minte cate clipe puteau fi si mai frumoase impreuna.
Scuzama tu si copii erati bine acasa nu cred ca va lipsea distractie impreuna cum v-ati jurat.Nu-i asa?
Parca citeam ca la greu(moartea bunici tale)era in calatorie amoroasa: Wau cine nu si-ar dori asa viata?
Cand am vazut ca mai are putin si moare parca si mie mi s-a imuiat inima.Da daca tu erai acasa si plangeai nopti intregi lui de ce nu i s-a imuiat inima?
Sincer daca tu crezi ca poti trai oarecum fericita dupa toate astea ,eu i-ti zic sa-l ierti daca vezi ca vrea cu adevarat si i-i pare rau de ce a facut,dar nu asa usor lasa-l sa tanjeasca dupa voi si dragostea voastra.
Daca crezi ca nu poti trai fericita e deajuns ce ti-a facut pana acum. Trimite-l sa fie alaturi de cine a fost "la bine si la greu" ca parca asa inteleg ca langa tine nu a fost.
A..!!! A crezut ca moare si nu gusta si carnea altei femei si ramane lipsit de aceasta satisfactie?
hoppe spune:
Da, Naiuta, credea ca moare si nu cunoaste viata.
Ce sa mai, nu a apreciat nicio clipa ce a avut acasa.
Probabil ca acum realizeaza.
Si eu i-am spus sa se duca la cea aleasa, dar sustine cu tarie ca el nu a ales inca nimic.A repetat de multe ori.
Eu am sa merg pana la capat, divortez.
Daca chiar isi da seama, daca se caieste si vrea acasa, asta ramane de discutat dupa divort.Si nici atunci nu cred ca are prea multe sanse sa ma convinga, pentru ca egoismul este trasatura lui principala de caracter.
Ca ma doare? da, recunosc.
Ca imi este dor de barbatul de pana acum un an? Si asta recunosc.
Dar ce a facut el in ultumul an, este greu de uitat si de iertat.Vreau, dar nu pot.Nu pot uita noptile nedormite, zilele de sarbatoare cand a lipsit de acasa, asteptarile nesfarsite.
Nu uit zicala ca, lupul isi schiba parul, dar naravul, ba.
Totul este sa nu mai las sa iasa la suprafata amintirile frumoase, astea ma naucesc.
Pana acum 1 an, chiar daca avea momentele lui de egoism, s-a comportat impecabil ca om (mereu cu vorba blanda, manierat, decent, serios, respectuos - de asta am inchis ochii la crizele de egoism, ma gandeam ca nu se poate totul, ca asa este el, mai ciudat).
quote:
Originally posted by naiuta
Probabil vrei sa te simti bine sau vrei sa crezi ca totul e bine si-ti amintesti de momente frumoase cu el.
Nu uita ca tu nu ai vrut niciodata sa fie asa el a ales.
Eu parca stiam ca la cununie se zice sa fim aproape si la bine si la greu.
Parca asa citisem ca Craciuni,concedii si nu mai tin minte cate clipe puteau fi si mai frumoase impreuna.
Scuzama tu si copii erati bine acasa nu cred ca va lipsea distractie impreuna cum v-ati jurat.Nu-i asa?
Parca citeam ca la greu(moartea bunici tale)era in calatorie amoroasa: Wau cine nu si-ar dori asa viata?
Cand am vazut ca mai are putin si moare parca si mie mi s-a imuiat inima.Da daca tu erai acasa si plangeai nopti intregi lui de ce nu i s-a imuiat inima?
Sincer daca tu crezi ca poti trai oarecum fericita dupa toate astea ,eu i-ti zic sa-l ierti daca vezi ca vrea cu adevarat si i-i pare rau de ce a facut,dar nu asa usor lasa-l sa tanjeasca dupa voi si dragostea voastra.
Daca crezi ca nu poti trai fericita e deajuns ce ti-a facut pana acum. Trimite-l sa fie alaturi de cine a fost "la bine si la greu" ca parca asa inteleg ca langa tine nu a fost.
A..!!! A crezut ca moare si nu gusta si carnea altei femei si ramane lipsit de aceasta satisfactie?
anna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
hoppe, fii tare...
din fericire, eu nu am trecut prin ce treci tu acum, dar sincer, daca ar fi sa patesc nenorocirea asta, as proceda cum ai procedat tu: as prefera adevarul fata de copil/copii.
parintii mei au ales sa nu se desparta, sa stea impreuna pentru copii, copiii care au devenit arbitri in "luptele" lor periodice. Tot ei sunt suparati pe noi apoi, au senzatia ca suntem partinitori, ultima data cand am fost chemati sa stingem focul, le-am cerut sa divorteze. Sa imparta ce au, fiecare sa isi faca casa in localitatea natala, departe unul de altul, cu asigurarea ca noi ii iubim la fel de mult, si o sa ii sprijinim cat de mult putem sa inceapa noua viata fara probleme. au fost suparati pe noi luni de zile, si nu ne-au mai cerut sa arbitram nimic (unde si faptul ca eu nu mai sunt in Romania, iar fratele meu nu prea apleaca urechea la toate plangerile lor)
ce am vrut sa spun: fii tare pana la sfarsit! daca e sa fiti impreuna, sa te cucereasca, sa iti dovedeasca ca s-a schimbat, cand veti fi liberi unuld e altul. Fii tare: fa-ti o lista cu mizeriile facute de el in ultimii ani si de cate ori te cuprinde nostalgia si mila, citeste-o!
Fii tare!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Simona R. spune:
Buna,Hope!
Nu devenii nostalgica,"pacaleste mintea" asa cum ai spus!Daca te iubea nu era spectator la durerea ta din ultimul an,nu-si hranea orgoliul cu suferinta ta!
Eu sunt aproape sigura ca doar sentimentul de vinovatie care-l macina enorm acum il face sa se comporte asa ,si nu faptul ca te vrea inapoi(pe tine..nu ma refer la copii)."mai are putin si moare"...de ce? ...ar fi mai simplu decat sa se suporte...un nemernic...ahhh...orice fel de om a fost cel pe care l-ai iubit,aminteste-ti de ultimul an cand a uitat toate sarutarile alea din 5 in 5 minute...
Te inteleg perfect.........Fii tare!!!!!!
http://community.webshots.com/user/simonarida
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
Daca moare in casa amantei... Ce ai face?
Nu e la misto pusa intrebarea, e cit se poate de serioasa...